Veelgestelde vragen over de Philips Hue lampen

Heb je een vraag over het gebruiken van de Philips Hue lampen? Hieronder vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet mee beantwoord zijn, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Philips Hue kan SmartLife Veilig ondersteunen om uw huis op een slimme manier nóg veiliger en gemakkelijker te maken. U kunt de Philips Hue lampen eenvoudig koppelen aan uw signalering via de SmartLife app. Bij een alarm zullen, naast de alarmsirene en de camera, ook de Philips Hue lampen aan gaan. Daarnaast kunt u instellen dat wanneer u niet thuis bent, als onderdeel van de huisoppas-functie, de Hue lampen automatisch aan gaan en uit gaan op bepaalde tijdstippen.
Als u een Philips Hue lamp wilt toevoegen via de KPN SmartLife app, dient u deze eerst via de Philips Hue App met de Hue bridge te verbinden. Daarna gaat u in de SmartLife app naar Instellingen en daar kiest u voor Apparaten toevoegen. Kies daar voor Philips. Selecteer vervolgens de lamp of bridge die u wilt toevoegen.
Net als de alarmsirene, zijn de Philips Hue lampen bij het instellen van een alarm via de KPN SmartLife app ook als apparaat te selecteren. Dit betekent dat u naast geluidssignalen ook met licht kunt laten zien dat er een alarm afgaat in uw woning.