D-Link camera terugzetten naar fabrieksinstelling

Volg onderstaande stappen en reset de D-Link buitencamera

Hiermee worden de instellingen van de camera teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

Let op! Alle instellingen voor de WiFi verbinding en de gebruikersnaam en wachtwoord van de camera zullen worden gereset.
De standaard gebruikersnaam van de camera wordt 'admin', het wachtwoord is leeg (geen wachtwoord).

Resetten van de camera:

  1. Zorg dat de camera via de voedingsadapter is aangesloten op stopcontact, het Powerlampje aan de voorkant brandt
  2. Verwijder het klepje onderaan de achterkant door het verwijderen van de twee dopjes en het losdraaien van de twee schroefjes

3. Houd 15 seconden de resetknop ingedrukt

4. De camera is nu gereset en werkt met de standaard instellingen. De standaard gebruikersnaam is 'admin', het wachtwoord is leeg (geen wachtwoord).
Kijk hier voor meer informatie over het installeren en koppelen van de camera.