Centralite Security Keypad

De Centralite Keypad is een vast apparaat voor invoer van pincodes voor activeren en uitschakelen van de beveiliging.

De voordelen

 • Eenvoudig in- en uitschakelen van de beveiliging
 • Aanwezigheidscontrole: Thuis / Van Huis
 • Grote LED-statusindicatoren

€ 99,99

Bestellen

Via de KPN webshop apparatuur voor thuis.

De Centralite Security Keypad gebruiken

Met de Centralite Keypad is het op een voudige manier mogelijk om de beveiliging te bedienen. Met behulp van de drie actieknoppen en het invoeren van een persoonlijke PIN-code kan de status van SmartLife worden geschakeld tussen Thuis en Van Huis of kan de beveiliging worden in- of uitgeschakeld. Verlichting van de knoppen maakt bediening zelfs in het donker mogelijk. Status-LED's geven de huidige status van SmartLife aan. Dus zelfs kinderen, de oppas of de schoonmaker kunnen de beveiliging bedienen zonder de SmartLife-app te hoeven gebruiken.

Specificaties

 • Afmetingen
  Breedte: 80 mm
  Hoogte: 115 mm
  Diepte: 27 mm
 • Verbinding
  ZigBee Home Automation 1.2
 • Voeding
  3V - 2x CR-123a-batterijen
 • Bedrijfstemperatuur
  0 ° tot 40 ° C

In de doos zit

 • 1x - Security Keypad
 • 1x - Bevestigingsbeugel
 • 2x - CR-123a-batterijen
 • 1x - Set bevestigingsschroeven
 • 1x - Bevestigingsstrip
 • 1x - Snelstartgids

Veelgestelde vragen

 • Thuis-knop
  Door op de thuis-knop te drukken, gevolgd door de 6-cijferige pincode, zal het SmartLife systeem naar de Thuis-modus schakelen. Als de beveiliging al was ingeschakeld, zal het door deze handeling worden uitgeschakeld.
 • 'Van Huis'-knop
  Door op de 'Van Huis'-knop te drukken, gevolgd door de 6-cijferige pincode, zal het SmartLife systeem naar de 'Van Huis'-modus schakelen. Hiermee wordt ook de beveiligingsfunctie ingeschakeld.
 • Beveiligingsknop
  Door op de Beveiligingsknop te drukken, gevolgd door de 6-cijferige pincode, zal de beveiligingsfunctie worden ingeschakeld. De Thuis / 'Van Huis'-modus zal niet veranderen.

  Als de beveilingsfunctie wordt uitgeschakeld zal een geactiveerd alarm direct worden beëindigd.
 • Akoestisch signaal
  Na het intoetsen van de pincode bevestigt de Keypad met een geluidssignaal dat het alarm wordt in- of uitgeschakeld.

  Ook bij het veroorzaken van een alarmmelding zal de Keypad dit met een geluidssignaal kenbaar maken.

  Om voldoende tijd te hebben de woning te verlaten is het mogelijk een vertraagde activeringstijd in te stellen. Dit kan worden ingesteld met de SmartLife-app, via menu -> Beveiliging -> Profiel 'Van Huis' -> Beveiliging. Op deze manier kan de woning verlaten worden zonder dat bij vertrek het alarm afgaat.

  Om bij binnenkomst voldoende tijd te hebben de beveiligingsfunctie uit te schakelen is het mogelijk om een vertraagde alarmmeldingstijd in te stellen. Dit kan worden ingesteld met de SmartLife-app, via menu -> Beveiliging -> Profiel 'Van Huis' -> Actief apparaat.

  Gedurende de ingestelde vertragingstijd worden de alarmmelders (bijv. sirenes of lampen) niet geactiveerd. Wel wordt direct gestart met een camera opname. Tijdens deze vertraging zal de Keypad elke seconde een hoorbaar signaal afspelen.
  Op deze manier kan de woning betreden worden zonder dat het alarm in de woning afgaat.

  De pincode heeft altijd 6 cijfers en wordt ingesteld via de SmartLife-app.
  (menu-> Beveiliging-> (tandwiel) Beveiligingsinstellingen-> PIN -> PIN wijzigen)

  Om de Thuis / 'Van Huis'-modus te wijzigen, moet eerst een van de 3 functieknoppen (Thuis, 'Van Huis', Beveiliging) ingedrukt worden. Vervolgens de 6-cijferige pincode.

  Als de pincode 3 keer onjuist is ingevoerd, zal elke extra invoer worden geweigerd. De invoer van de pincode kan alleen worden hersteld via de SmartLife-app. Als er meerdere Keypads worden gebruikt, zal het aantal onjuiste invoeren van de pincode van alle Keypads worden opgeteld.

  In het geval dat er verkeerde getallen zijn ingevoerd kan er opnieuw gestart worden met een functie door weer op een van de functieknoppen te drukken.

  Er is 1 pincode in te stellen, deze geldt voor alle gebruikers.

  De verplichting van de Keypad zal automatisch oplichten wanneer er een hand in de buurt van de nabijheidssensor beweegt. Als de sensor geen beweging meer detecteert, zullen ze na 5 seconden worden uitgeschakeld.

  Op de achterkant van de Keypad bevindt zich een bevestigingsbeugel. Bevestig de beugel aan een muur op de gewenste locatie met behulp van de meegeleverde bevestigingsschroeven of bevestigingsstrip.

  De Keypad is alleen geschikt voor in de woning.