De mogelijkheden van KPN SmartLife

Met KPN SmartLife komt het gemak en zekerheid terug in je leven.

Hiervoor zijn een aantal speciale mogelijkheden ontwikkeld die ervoor zorgen dat jij de controle over je huis neemt. Wij werken constant aan nieuwe mogelijkheden. Hieronder staan de belangrijkste huidige mogelijkheden beschreven.

KPN SmartLife app bedienen

KPN SmartLife app Huisoppas

Huisoppas

Met de huisoppas van KPN SmartLife maakt jouw huis een bewoonde indruk. Zo laat hij je lampen automatisch aan en uit gaan en komen er uit de Sonos speakers geluiden zoals een blaffende hond of stofzuiger. Zelfs je buren weten niet dat je niet thuis bent.

KPN SmartLife app Comfort

Comfort

Kom altijd thuis in een comfortabel huis. KPN SmartLife zorgt ervoor dat jij thuis komt in een door je slimme thermostaat voorverwarmd huis waarin je favoriete muziek opstaat, en de lampen de sfeer hebben gemaakt.  

KPN SmartLife app Berichtgeving

Berichtgeving

KPN SmartLife kan jou een bericht geven als er iets in je huis gebeurt. Bijvoorbeeld als de Netatmo weermodule merkt dat er binnen teveel CO2 is. Of als het medicijnkastje dat is uitgerust met een sensor opengaat. Handig om je huis volledig te optimaliseren.

KPN SmartLife app Bediening

Afstandsbediening huis

Vanuit de KPN SmartLife app kun jij ieder aangesloten apparaat eenvoudig bedienen. Met 1 klik bestuur jij dus je koffiezetapparaat, lamp, verwarming of ander slim apparaat in je huis. Simpel en eenvoudig zoals je van KPN gewend bent.

KPN SmartLife app Signaleringsysteem

Signaleringsysteem

Het signaleringsysteem zorgt ervoor dat jij een notificatie krijgt en het alarm af gaat zodra er thuis onverwacht een sensor af gaat terwijl jij weg bent. Ook kun je te allen tijden meekijken met de camera wanneer je de situatie thuis niet vertrouwt.

KPN SmartLife app Meldkamer

Meldkamer

Om je huis nog veiliger te maken is er het Trigion abonnement. In het basis pakket worden jij en 5 contactpersonen meteen geïnformeerd door de elektronische meldkamer zodra er een alarm is. Bij het standaard pakket kun je een beveiliger van Trigion op jouw adres laten langsgaan om te controleren of alles echt in orde is. Lees meer over de mogelijkheden.

KPN SmartLife app Programma's

Programma’s

De kracht van KPN SmartLife zit in het automatiseren van je huis. Hiervoor is het mogelijk om programma`s te maken. Onder vooraf ingestelde voorwaardes gaan verschillende apparaten met elkaar functioneren of geven jouw bericht hierover. Hiermee laat je je huis voor jou werken.

Ontdek de programma's

Bestel het Starterspakket:

  • KPN SmartLife Box
  • 1 Deur- /raamsensor
  • 1 Slimme stekker
  • Abonnement
Bestellen

KPN SmartLife Starterspakket