KPN SmartLife - kortingscode voorwaarden

Deze voorwaarden gelden voor het verkrijgen en gebruik van de kortingscode van KPN SmartLife. Door KPN SmartLife te bestellen ga je akkoord met deze voorwaarden.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de digitale kortingscode van KPN SmartLife.
 2. Je ontvangt de kortingscode na een afgeronde installatie van de KPN SmartLife-app en KPN SmartLife Box. De installatie is afgerond wanneer de 5 stappen uit de installatiekaart succesvol zijn uitgevoerd.
 3. Bij online aanschaf via kpn.com dient de installatie binnen 2 weken succesvol te zijn uitgevoerd.
 4. Bij aanschaf via een KPN winkel dient de installatie binnen 2 weken succesvol te zijn uitgevoerd gerekend vanaf moment van online registratie van het abonnement.
 5. De kortingscode ontvang je uiterlijk 3 weken na het succesvol installeren via het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd.
 6. De kortingscode geeft recht op korting op geselecteerde producten in de online KPN SmartLife shop.
 7. De kortingscode is niet te gebruiken in een KPN winkel.
 8. Het aanbod van geselecteerde producten kan te allen tijde door KPN gewijzigd worden.
 9. De kortingscode is geldig tot 1 maand na ontvangst.
 10. Je kunt kortingscodes niet gebruiken voor openstaande bestellingen.
 11. Iedere kortingscode kan slechts eenmaal worden gebruikt.
 12. Als een kortingscode gebruikt wordt voor artikelen waarvan de (totale) prijs onder de waarde van de kortingscode ligt, vervalt de overige waarde van de kortingscode.
 13. Indien je de producten retourneert waarmee je de kortingscode hebt gebruikt dan komt de korting te vervallen.
 14. Je kunt kortingscodes niet ruilen voor geld.
 15. Je kunt met een kortingscode geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor de betreffende kortingscode geldt.
 16. Kortingscodes worden eenmalig verstrekt. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Onder verlies valt ook het (per ongeluk) wissen van e-mails.
 17. Het is niet toegestaan kortingscodes te wijzigen of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen (forwarden).
 18. Je kunt kortingscodes niet gebruiken voor commerciƫle doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven.
 19. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van kortingscodes wordt ontzegd.
 20. Per bestelling kun je maximaal 1 kortingscode inwisselen.
 21. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.