Slimme thermostaat

Met een slimme thermostaat kom je altijd thuis in een lekker warm huis. Ook helpt de thermostaat, onafhankelijk van je energiemaatschappij, je stookkosten te besparen als je niet thuis bent.

De voordelen van de slimme thermostaat

 • Op afstand te bedienen via de KPN SmartLife app
 • Je huis wordt verwarmd op basis van een vooraf in te stellen programma
 • De thermostaat “leert” wanneer je thuis bent en zorgt dat je huis altijd lekker warm is

De slimme thermostaat is te bestellen in combinatie met KPN SmartLife Comfort.

Bestellen

Wat is een slimme thermostaat?

Een slimme thermostaat doet precies hetzelfde als een normale thermostaat: het apparaat regelt de verwarming in je huis. Maar er is meer:

 • Op afstand te bedienen
  Met de KPN SmartLife app heb je toegang tot de instellingen van je thermostaat. Ook als je niet thuis bent. Zo regel je waar je ook bent de verwarming bij jou thuis.
 • Past zich aan aan jouw gedrag
  De slimme thermostaat leert van jou. Bijvoorbeeld hoe laat je ongeveer thuis komt van je werk of wanneer je vaste sportavond is. Op basis van dat gedrag verwarmt de slimme thermostaat zelf je huis.
 • Weet waar je bent
  Geofencing is één van de functies van de slimme thermostaat. Hiermee wordt een denkbeeldinge cirkel om je huis getrokken, op basis van gps. Verlaat je deze cirkel dan verlaagt de slimme thermostaat automatisch de temperatuur in je huis.

Vragen over de slimme thermostaat

Wil je meer informatie over dit product? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met de klantenservice van KPN SmartLife.