Hoe werkt het?

Maak het jezelf gemakkelijk

Met KPN SmartLife Comfort heb je altijd een aangename temperatuur thuis.

Via de app voer je zelf eenvoudig je dagelijks schema in. De slimme thermostaat past daarop de temperatuur binnen je huis aan. Ga je op vakantie of een dagje weg? Dan kun je hier een apart schema voor aanmaken. En het maakt niet uit bij welke energieleverancier je zit. De slimme thermostaat is voor iedereen. Lekker makkelijk!

Zelflerend

De slimme thermostaat blijft van jou leren en stemt de temperatuur steeds meer op je dagelijkse ritme af. Als je bijvoorbeeld vaak later thuis komt dan je dacht, zal de slimme thermostaat de verwarming wat later opstarten. Daar hoef jij niks voor te doen.

Inzicht in energieverbruik

Standaard kent de thermostaat ook nog eens twee bespaar instellingen. Kies bijvoorbeeld voor de modus ‘’Eco’’ wanneer je duurzaam wilt leven op een comfortabele manier. Dan neemt de thermostaat een stapje terug, zonder dat je daar iets van merkt.

Een app waarmee je verbonden bent

Net als je naar huis wilt fietsen, begint het hard te regenen. Via de app zet je de thermostaat alvast wat hoger. Met je mobiel of tablet ben je direct met je verwarming verbonden. De slimme thermostaat past vervolgens de temperatuur in je huis aan. Makkelijk, zoals je van KPN gewend bent.

Werkt met elke leverancier

De slimme thermostaat is bij elke energieleverancier te gebruiken. Dus je hoeft niet over te stappen. Wel zo makkelijk.
Maak je huis nog comfortabeler

Wil jij het jezelf ook gemakkelijker maken? Ga snel en eenvoudig van start met KPN SmartLife Comfort. Het maakt niet uit bij welke energieleverancier je zit. Het abonnement bestaat uit:

  • De slimme thermostaat
  • Smile; om de verbinding te maken tussen de slimme thermostaat en je CV-ketel
  • De app; om de slimme thermostaat op afstand te bedienen
  • Installatie door een expert (éénmalig € 99,-)
  • 2-jarig abonnement, daarna maandelijks opzegbaar

Veelgestelde vragen

De app voor iOS (iPhone/iPad) of Android is te downloaden in de App Store en de Google Play Store

Binnen 2 werkdagen nadat je je bestelling hebt geplaatst bij KPN SmartLife, neemt een expert telefonisch contact met je op om een installatie-afspraak in te plannen.Meer veelgestelde vragen