De Installatiemonteur komt bij je langs

Nieuwe klant monteur bestellen

Nieuwe klanten
Heb je een nieuw Internetpakket besteld en wil je dat een monteur de installatie doet? Maak dan gemakkelijk online een afspraak of verzet deze via jouw bestelstatuspagina.

Afspraak maken of verzetten

Bestaande klant monteur bestellen

Bestaande klanten
Ga je verhuizen of heb je een abonnement aangepast? Dan kun je een afspraak maken met de installatiemonteur via de klantenservice, 0800-0402.

Installatie door de KPN monteur

Ben je een nieuwe klant of ga je verhuizen? Dan kun je gebruik maken van de KPN monteur. De monteur zorgt ervoor dat je verbindingen werken en sluit maximaal 1 computer, laptop of tablet, 2 televisies en 2 telefoontoestels voor je aan. Uiteraard legt hij uit hoe je de nieuwe KPN-producten kunt gebruiken. Daarnaast voert de monteur een WiFi-check uit door het hele huis om te kijken hoe het bereik is. Zo weet je zeker of je overal in huis optimaal kan genieten van WiFi.

Indien noodzakelijk kan de monteur in overleg een WiFi-Versterker plaatsen om te zorgen dat je overal in huis optimaal WiFi bereik hebt. De kosten hiervoor zijn € 49.- per WiFi-Versterker en € 12,50 per kwartier zorgt de monteur dat alles netjes wordt aangesloten.

En wil je dat de monteur bijvoorbeeld extra kabels legt, deze wegwerkt of extra apparatuur aansluit? Geen probleem. Deze kosten worden gerekend als meerwerk en verrekend op je eerste factuur. De monteur is gemiddeld 2 tot 3 uur bezig met de aansluiting. Hij is beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur. Op het moment van je afspraak moet er iemand aanwezig zijn die ouder is dan 18 jaar en gerechtigd is om te tekenen voor ontvangst.

Tarievenoverzicht & installatie

Tarieven bij meerwerk Prijs
Arbeidsloon per kwartier € 12,50
Klein materiaal bij meerwerk Prijs
Data/telefonie kabel (per 5 meter) € 4,-
Aansluitdoos voor telefonie en internet € 6,-
TV-kijken en internetten Prijs
Interactieve TV afstandsbediening € 20,-
HDMI kabel (1,8 meter) € 8,50
KPN Draadloze Verbindingsset voor 1 tv / pc € 80,-
KPN Draadloze Verbindingsset voor 2 tv's / pc € 115,-
WiFi Versterker € 49,-
Ethernet Switch € 25,-
Wandcontactdoos 230v € 25,-
Tafelcontactdoos € 5,-

De Installatiemonteur voert altijd een WiFi-check uit bij installatie. Daarnaast sluit hij verschillende apparaten voor je aan. Kijk bij je product welke apparaten op jouw situatie van toepassing zijn.

Alles-in-1 Instap

 • 1 computer, laptop of tablet
 • 1 tv-ontvanger
 • 1 vast telefoontoestel

Alles-in-1 Standaard

 • 1 computer, laptop of tablet
 • 2 tv-ontvangers
 • 1 vast telefoontoestel

Alles-in-1 Premium

 • 1 computer, laptop of tablet
 • 2 tv-ontvangers
 • 1 vast telefoontoestel

Internet Pakket

 • 1 computer, laptop of tablet
 • 1 vast telefoontoestel

Zelf je installatiepakket aansluiten?

Dit kan heel eenvoudig! Binnen 30 minuten kan je genieten van TV, Internet en Bellen van KPN. Je hoeft dan niet thuis te blijven om de monteur te ontvangen. Als je zelf alles aan wilt sluiten is de video een handig hulpmiddel. Controleer welke aansluiting je thuis hebt en bekijk die video voor je begint.