KPN Prepaid stopt met de BlackBerry Bundel en MMS

Waarom stopt KPN Prepaid met de Blackberry bundel?

Met de nieuwe BlackBerry toestellen is het gebruik van een aparte BlackBerry bundel niet meer nodig. Daarom stopt KPN met het aanbieden van de bundel op 1 juli 2017.

Wat betekent dit voor mij?

Maak je gebruik van een BlackBerrytoestel dat na 1 januari 2013 is aangeschaft of heb je op jouw toestel besturingssysteem BlackBerry 10 of hoger? Dan heeft het stopzetten van de BlackBerry Bundel geen consequenties voor jou.
Is jouw toestel ouder dan januari 2013 of heb je een ouder besturingssysteem? Dan kun je vanaf 1 juli 2017 niet meer Pingen en heb je geen toegang meer tot de speciale emailserver van BlackBerry. Ook is het mogelijk dat mobiel internet het niet meer doet op jouw toestel

Waarom stopt KPN Prepaid met het aanbieden van MMS?

Tot nu toe is het mogelijk om met je mobiele telefoon een foto te sms’en naar andere mobiele nummers. Dit heet een MMS. Door alle gratis alternatieven, zoals WhatsApp, hebben wij nog maar weinig gebruikers en stoppen wij deze dienst per 1 juli 2017.

Wat betekent dit voor mij?

Je kunt vanaf 1 juli 2017 geen MMS meer versturen of ontvangen. Wil je nog een foto of emoticon sms’en dan raden wij je aan om dit bijvoorbeeld via WhatsApp te doen. Verder verandert er niets aan jouw Prepaid of de werking van jouw mobiel.

Mocht je het niet eens zijn met de wijzigingen, dan kun je je Prepaid kosteloos opzeggen en het eventuele beltegoed wat op je simkaart staat door KPN laten terugboeken op je rekening. Dit kan je doen door het formulier in te vullen.

Veelgestelde vragen

Omdat KPN Prepaid op 1 juli 2017 stopt met de Blackberry Bundel en MMS.
Als het formulier volledig en correct is ingevuld, wordt het geld binnen 6 weken gestort op jouw rekening.
Tot 7 juli 2017 kun je gebruik maken van deze regeling. Formulieren die na 7 juli 2017 binnen komen, worden niet meer behandeld.