Meerdere mobiele KPN abonnementen op 1 adres? Dan profiteren jullie altijd van extra’s. Je kan namelijk MB’s delen met jouw partner, gezin of huigsgenoot. Handig, als 1 van jullie een grotere databundel heeft dan de ander. Zo deel je samen het beste netwerk van Nederland! Lees hieronder hoe dit werkt.

Je deelt je MB's makkelijk in de MijnKPN app.

  1. Open de MijnKPN app en log in met je KPN ID
  2. Kies voor 'MB’s delen'
  3. Selecteer het aantal MB’s
  4. Kies het 06-nummer van de ontvanger
  5. Klik op 'Verzenden'

Ook zonder de app kun je MB's delen.

  1. Log in bij MijnKPN met je KPN ID
  2. Kies voor 'MB’s delen'
  3. Selecteer het aantal MB’s
  4. Kies het 06-nummer van de ontvanger
  5. Klik op 'Verzenden'
Naar MijnKPN

Meer weten over MB's delen?

KPN ID is jouw inlognaam en wachtwoord voor verschillende KPN diensten, zoals MijnKPN en de MijnKPN app. Maak makkelijk en snel KPN ID aan. 

KPN ID maken

Met de MijnKPN app heb je altijd en overal toegang tot je abonnement.   

Download de MijnKPN app

Je kunt MB's delen met iemand die op hetzelfde adres als jij woont. Staat het telefoonnummer nog niet in de MijnKPN App? Voeg deze eerst toe.

Voeg een telefoonnummer toe

Nadat je een KPN ID hebt gemaakt en ingelogd bent in MIjnKPN, kun je vervolgens je KPN producten koppelen aan je gebruikersnaam (KPN ID). Zo heb je voortaan via je e-mailadres toegang tot jouw producten. 

Om extra producten te koppelen ga je in het menu naar Producten en klik je op Producten toevoegen. Daar kies je vervolgens welk product je wilt koppelen aan MijnKPN. 

Wachtwoord vergeten? Je kunt je wachtwoord opnieuw instellen met behulp van het e-mailadres dat je als gebruikersnaam gebruikt. Je gebruikersnaam kun je uit privacy-overwegingen niet opnieuw opvragen. Als je deze bent vergeten, vragen we je opnieuw te registreren. 

Heb je 2 of meerdere mobiele nummers gekoppeld aan jouw KPN ID, maar werkt MB's delen niet? Dan kan het zijn dat dit voordeel nog niet is geactiveerd. Daarvoor moet je het extra mobiele telefoonnummer eerst aanmelden

Alleen met een KPN Mobiel abonnement kun je MB’s delen. Dit geldt niet als je een Telfort Mobiel abonnement hebt dat is overgezet naar KPN. Dan profiteer je namelijk nog steeds van de voordelen van Telfort. Je ziet op je factuur of je een oud Telfort abonnement hebt: er staat 'TFT' bij de naam van je abonnement.  

Meerdere KPN Mobiel abonnementen op jouw adres? Dan kun je zoveel MB's delen als je wilt. Zolang je zelf minimaal 50 MB overhoudt. Deze data is geldig in Nederland en in de EU.

Heb je een Unlimited abonnement? Dan kun je geen MB's ontvangen. Met het Unlimited abonnement kun je wel 50GB delen in de EU met KPN abonnementen op hetzelfde adres.

MB’s delen is niet mogelijk uit een bijgekochte buitenlandbundel.

Ja, in heel de EU kun je MB's delen. Zoveel als je wilt, zolang je zelf minimaal 50 MB overhoudt. Heb je een Unlimited data abonnement? Dan kun je per maand maximaal 50 GB aan data delen. Deze 50 GB is geldig in Nederland en in de EU.

Het is niet mogelijk om MB's te delen uit extra bundels die zijn geactiveerd.

Je kunt zoveel MB’s ontvangen als een ander jou kan geven. Deze zijn geldig in NL en de EU. Heb je een Unlimited data abonnement? En ben je door je 25 GB EU bundel heen? Dan kun je deze niet van iemand anders ontvangen. Je kunt dan altijd een extra NL-EU bundel bijkopen.

Nee, het is niet mogelijk om MB's die je hebt ontvangen door te delen met andere KPN abonnementen op hetzelfde adres. Je kunt de ontvangen MB's ook niet terugdelen met het KPN abonnement dat de MB's met jou heeft gedeeld.

MB’s delen gaat niet automatisch. Het delen van MB’s is snel geregeld. Log in op MijnKPN en kies voor de optie MB’s delen. Kies het aantal MB’s. En kies daarna het 06-nummer van de ontvanger waarmee je de MB’s direct deelt.

Je kunt meerdere keren achter elkaar MB’s delen. Zolang je zelf minimaal 50 MB overhoudt. Deze data is geldig in Nederland en in de EU. Heb je een Unlimited Data abonnement? Dan kun je per maand maximaal 25 GB aan data delen. Deze 25 GB is geldig in Nederland en in de EU.  

Je kunt MB’s delen met alle KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres. Woon je met vrienden? Geen probleem! Je deelt MB's met iedereen waarmee je op 1 adres woont. Of je nu familie, huisgenoten of vrienden van elkaar bent.