Je gaat binnenkort verhuizen. Hier komt veel bij kijken. Wij helpen je graag een handje met het verhuizen van je TV, internet en telefoonverbinding.
Heb je KPN Hussel of Compleet?
Dan regelen wij ook de adreswijziging van je mobiel voor je.

Geef je adreswijziging zo snel mogelijk via telefoon of chat

  • Geef je verhuizing minstens 3 weken van te voren door
  • Dan zorgen wij dat je straks in je nieuwe huis geen dag zonder TV, Internet of Bellen zit
  • En je profiteert van onze gratis KPN verhuisvoordelen

Geef je adreswijziging door via de telefoon

We zijn van 08:00 tot 22:00 uur gratis bereikbaar.

Geef je adreswijziging door via chat

We zijn van 08:00 tot 22:00 uur gratis bereikbaar.

Beleef verhuizen
met KPN

Verhuizen checklist van KPN

De verhuisdozen zijn gevuld en de verhuisbus is gehuurd: tijd om te verhuizen! Een leuk vooruitzicht, waarbij je ook genoeg moet regelen. Zoals het afsluiten van een internet en tv abonnement voor in je nieuwe woning. Wij geven je handige verhuizen tips. Met deze verhuizen checklist vergeet je niets.

De verhuistips van KPN

Ga je verhuizen? Ook in je nieuwe huis wil je vĂ¡st televisie en internet hebben. Bij KPN kunnen jouw abonnementen meeverhuizen. Hoe je dat doet en hoe je voor snel internet in je nieuwe huis zorgt? Ontdek het met de tips in dit blog.

Verhuisservice van KPN

Ga je verhuizen? Je hebt daarmee een hectische, maar vaak leuke en gezellige verhuisperiode voor de boeg. Met de verhuisservice van KPN geef je makkelijk een verhuizing door en zit je geen dag zonder internet. Zo kun je meteen bellen, tv-kijken en internetten op je nieuwe adres en voel je je hopelijk snel thuis in je nieuwe huis.