Ik ben verhuisd

Direct genieten van internet en TV in je nieuwe huis

Tijdens een verhuisperiode komt er veel op je af. Nadat je de sleutel van je nieuwe huis hebt ontvangen, is het tijd om aan de slag te gaan. We helpen je graag een handje met je KPN-producten, zodat je tussen de verhuisdozen direct kan mailen, streamen en bellen. Wel zo makkelijk.

Installeer je KPN-apparatuur

Ben je net verhuisd? Dan wil je natuurlijk direct kunnen genieten van internet en TV op je nieuwe adres. Wij helpen je met de installatie van je KPN-producten. Sluit gemakkelijk je apparatuur aan met behulp van onze handleiding of stappenplan video’s. Of kies voor een installatiemonteur.

Haal het maximale uit je WiFi

Dingen als de inrichting, opbouw en grootte maken je huis bijzonder. Dezelfde elementen maken jouw WiFi-verbinding uniek. In iedere woonsituatie de beste WiFi-verbinding creëren is daardoor soms best een uitdaging. Een uitdaging die we graag aangaan.


Meer over verhuizen

We sturen enkele werkdagen voordat we het signaal stopzetten de retourdoos en een brief met instructie voor het terugsturen. In zijn algemeen zetten we het signaal een maand nadat je de opzegging hebt doorgegeven stop.

TV, Internet en bellen

  • Experia Box (het modem)
  • HD tv-ontvanger
  • Stroomadapter

Digitenne

  • Digitenne tv-ontvanger en/of Insteekkaart
  • Digitenne antenne
  • Smartcard
  • Stroomadapter

Heb je je apparatuur voor Digitenne niet in bruikleen, maar gekocht?
Dan hoef je deze niet retour te sturen. Je ontvangt dan ook geen brief met een retourinstructie.

Hier mogen ook aansluitmaterialen, kabels en andere accessoires die je niet nodig hebt bij. Het retour sturen van apparatuur is gratis: je betaalt geen verzendkosten. De retourdoos geef je af bij een Postkantoor of een Pakketpunt van PostNL. Zoek een afgiftepunt bij jou in de buurt. Je ontvangt een verzendbewijs, bewaar dit goed.

Gebruik je niet de retourdoos met adressticker van KPN?
Dan kun je de apparatuur gratis retour sturen naar:
KPN
Antwoordnummer 10119
2400 VB Alphen aan den Rijn

Je kunt alleen een datum opgeven waarop het nieuwe adres wordt aangesloten. Dat is automatisch ook de datum waarop het oude adres wordt afgesloten. Bij het aansluiten van een modem op je nieuwe adres, wordt het oude adres afgesloten.
Dankzij een handige tool kun je nagaan wat de aansluitdatum is van je producten, zodat je je pakket kunt installeren.
Als je KPN Compleet klant bent en je geeft je verhuizing telefonisch door, dan zorgt ons verhuisteam ervoor dat alle producten die je bij KPN afneemt tegelijk overgezet worden. Je Compleet voordelen blijven zo actief . Je hoeft dus niet verschillende afdelingen te bellen of te e-mailen om KPN Compleet te verhuizen.

Kom je er niet uit?

Via chat kunnen we je het beste helpen. Wij zijn van 08.00 tot 23.00 uur gratis bereikbaar.

Chat met ons Wacht op een medewerker