Direct genieten van internet en tv in je nieuwe huis

Bij een verhuizing komt er veel op je af. Nadat je de sleutel van je nieuwe huis hebt ontvangen, kan je gelijk aan de slag gaan. We helpen je graag een handje met je producten van KPN. Dan kun je direct mailen, bellen en je internet gebruiken. Wel zo makkelijk.

Installeer je KPN-apparatuur

Ben je net verhuisd? Dan wil je natuurlijk direct kunnen genieten van internet en TV op je nieuwe adres. Wij helpen je met de installatie van je producten van KPN. Sluit gemakkelijk je apparatuur aan met behulp van onze handleiding of video’s. Of laat je producten installeren door onze monteur.

In huis overal supergoede wifi

SuperWifi
Soms is gewone wifi soms niet genoeg. Daarom is er nu KPN SuperWifi. Dingen als de inrichting, de opbouw en de grootte van je huis maken je huis bijzonder. Deze elementen maken ook jouw draadloze internet verbinding (wifiverbinding) uniek.

Installeren
Met de 2 KPN SuperWifi punten (die je zo hebt aangesloten heb je overal in huis supergoeie wifi.. Gewoon de stekker in het stopcontact doen. Met de KPN Thuis app krijg je net die extra hulp om alles supergoed en supermakkelijk te installeren.

Meer over verhuizen

Iedere verhuizing is anders en dus ook de verhuizing van onze KPN producten die jij van ons afneemt. In de bevestiging van je verhuizing kun je precies lezen wat jij met je KPN producten moet doen.

Moet je producten retour sturen?
Dan sturen we een doos en een brief. Deze brief bevat de instructies voor het terugsturen van je producten van KPN. De doos kan je gebruiken om de apparatuur terug te sturen.

Bekijk in onderstaande lijst welke apparatuur van KPN je moet terugsturen. Hier mogen ook materialen, kabels en andere accessoires van KPN bij die je niet meer nodig hebt.

TV, Internet en bellen

  • Experia Box (het modem)
  • HD tv-ontvanger
  • Stroomadapter

Digitenne

  • Digitenne tv-ontvanger en/of Insteekkaart
  • Digitenne antenne
  • Smartcard
  • Stroomadapter


Het retour sturen van apparatuur is gratis. Je betaalt geen verzendkosten.

De retourdoos geef je af bij een Postkantoor of een afgiftepunt van PostNL.
Klik hier om een afgiftepunt bij jou in de buurt te zoeken.
Je ontvangt een bewijs van verzending. Bewaar dit bewijs goed.

Gebruik je de retourdoos met adressticker van KPN niet?
Dan kun je de apparatuur gratis retour sturen naar het volgende adres:
KPN
Antwoordnummer 10119
2400 VB Alphen aan den Rijn

Heb je je apparatuur voor Digitenne gekocht?
Dan hoef je deze niet retour te sturen. Je ontvangt dan ook geen brief.

Je kunt alleen een datum opgeven waarop het nieuwe adres wordt aangesloten. Dat is automatisch ook de datum waarop het oude adres wordt afgesloten. Bij het aansluiten van een modem op je nieuwe adres, wordt het oude adres afgesloten.
Dankzij de bestelstatustool kun je nagaan wat de datum van de aansluiting van je producten is.
Na de aansluiting kun je gemakkelijk je pakket installeren met de KPN Thuis app. Tip! Download deze app vantevoren, als je ergens op wifi zit.
Als je KPN Compleet klant bent, kun je jouw verhuizing telefonisch doorgeven.
Onze klantenservice zorgt ervoor dat alle producten die je bij KPN hebt, overgezet worden. Je Compleet voordelen blijven zo actief.
Je hoeft dus niet verschillende afdelingen te bellen of te e-mailen om KPN Compleet te verhuizen.