Verhuizen: KPN maakt het makkelijk

Combineer je met mobiel? Dan regelen wij ook de verhuizing van je mobiele abonnement. Zo zorgen we dat je geen moment zonder internet of tv zit.

Wat kan je hier verhuizen?

  • Internet, Televisie, Vast Bellen.
  • Mobiel abonnement.
Verhuizing doorgeven

Wat is mijn verhuisstatus?

We hebben een tool, daar kun je het volgende in zien:

  • De leverdatum van je pakket.
  • De aansluitdatum.
Bekijk verhuisstatus

Gaat de apparatuur mee of retour?

Iedere verhuizing is anders. In de bevestiging van je verhuizing kun je precies lezen wat jij met je KPN apparatuur moet doen, meenemen of terugsturen. Staat er in de brief dat je iets retour moet sturen?

Apparatuur installeren

KPN apparatuur aansluiten kun je prima zelf doen in ongeveer 20 minuten. Voel je je hier niet prettig bij ? Dan zorgen wij voor een monteur. Bekijk wat de kosten voor jou zijn.

Verhuizen naar nieuwbouw

Verhuis je naar een nieuwbouwwoning? Wat een goed vooruitzicht. In je nieuwe huis wil je het nieuwste van het nieuwste. Zoals supersnel Glasvezel Internet, zodat al je slimme apparaten goed werken.

Veelgestelde vragen over verhuizen

Je kunt alleen een datum opgeven waarop het nieuwe adres wordt aangesloten. Dat is automatisch ook de datum waarop het oude adres wordt afgesloten. Bij het aansluiten van een modem op je nieuwe adres, wordt het oude adres afgesloten.
Dankzij de bestelstatustool kun je nagaan wat de datum van de aansluiting van je producten is. Na de aansluiting kun je gemakkelijk je pakket installeren met de KPN Thuis app.
Tip! Download deze app van tevoren, als je ergens op wifi zit.
Als je nieuwe adres in hetzelfde netnummer gebied ligt, kunt je je telefoonnummer gewoon behouden. Verhuis je naar een adres met een ander netnummer, dan krijg je een nieuw telefoonnummer. Het nieuwe telefoonnummer wordt vermeld in de bevestigingsbrief. Klik hier om netnummers op te zoeken.
Als je niets verandert bij je verhuizing, wijzigt je contract ook niet. Het kan zijn dat je een verouderd abonnement hebt. Dan zullen we je een nieuw abonnement geven bij je verhuizing. Natuurlijk overleggen we dit eerst met je.

Onderwerpen die met Verhuizen te maken hebben

Samenwonen

Ga je samenwonen? Dan kan dit gevolgen hebben voor je KPN abonnement. We leggen je per situatie uit wat dit betekent.

Emigreren

Verhuizen naar het buitenland, dat is een hele stap. Wij leggen je uit wat je bij KPN moet regelen als je gaat emigreren.

Verhuistips

Heb je verhuistips nodig? Zoals het maken van een checklist, Lees onze handig tips voor jou.