Factuur betalen

Factuur betalen

Als je een factuur van KPN hebt ontvangen, betaal je deze doorgaans met een automatische incasso. Tijdens het afsluiten van je abonnement heb je hier toestemming voor gegeven.

Als je bankrekeningnummer of andere betaalgegevens niet kloppen, mislukt je automatische incasso. Zorg daarom altijd dat je gegevens up-to-date zijn. Wijzig je gegevens eenvoudig in MijnKPN. Log in, kies je product en klik op ‘Gegevens’.

Wijzig je gegevens in MijnKPN

Is je automatische incasso mislukt?

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om online een nieuwe betaalafspraak te maken. Is het tijd om te betalen? Dan kan dat op drie manieren:

1. Betaal via SMS, e-mail of brief

Als de automatische incasso niet lukt dan ontvang je een SMS, e-mail of brief waarin we je vragen het factuurbedrag zelf aan KPN te betalen. In de SMS of e-mail hebben we hiervoor een iDEAL link toegevoegd waarmee je makkelijk kunt betalen.

Let op: je BetaalSMS of BetaalEmail verloopt na 5 dagen.

Wees alert op valse emails van oplichters. Controleer altijd het emailadres van de afzender, de bijlage en datum van het ontvangen bericht.

2. Betaal via de MijnKPN app

Als de termijn van je ontvangen BetaalEmail of BetaalSMS verlopen is, of als je deze niet ontvangen hebt, kun je je factuur betalen via de MijnKPN app. Log in op de MijnKPN app en klik op de melding die verschijnt om je factuur via iDEAL te betalen.

3. Betaal via overschrijving

Tot slot is het ook mogelijk om zelf een overschrijving te doen via internetbankieren. Vermeld daarbij altijd je debiteuren- of klantnummer en kies het juiste KPN-rekeningnummer voor jouw product:

  • Internet & Bellen, Televisie: rekeningnummer NL41 INGB 0000 4675 98 ten name van KPN B.V.
  • Thuisbellen: rekeningnummer NL59 INGB 00011480 20 ten name van KPN B.V.
  • Mobiel: rekeningnummer NL 83 INGB 0000 3255 13 ten name van KPN B.V.

Chat met ons

Heb je nog vragen? via chat kunnen we je het beste helpen. We zijn iedere dag 24 uur beschikbaar.

Ben je geblokkeerd?

Ben je geblokkeerd vanwege achterstallige betaling? Dan kun je nog maar drie dingen doen:

1. Betaal direct online

Betaal direct online via onze handige tool. Log in met behulp van je postcode en de laatste drie cijfers van je bankrekeningnummer. Na succesvolle betaling zal je account binnen enkele uren weer worden aangesloten.

2. Volg de betaalinstructies

Is je internetverbinding geblokkeerd omdat je een betalingsachterstand hebt? Volg de betalingsinstructies op je scherm thuis. Na succesvolle betaling zal je account binnen enkele uren weer worden aangesloten.

3. Betaal via overschrijving

Betaal door een overschrijving te doen via internetbankieren. Vermeld daarbij altijd je debiteuren- of klantnummer en kies het juiste KPN-rekeningnummer voor jouw product:

  • Internet & Bellen, Televisie: rekeningnummer NL41 INGB 0000 4675 98 ten name van KPN B.V.
  • Thuisbellen: rekeningnummer NL59 INGB 00011480 20 ten name van KPN B.V.
  • Mobiel: rekeningnummer NL 83 INGB 0000 3255 13 ten name van KPN B.V.

Let op: bij een betaling via overschrijving duurt het ongeveer vijf werkdagen voordat je weer bent aangesloten.