Maandfactuur KPN Mobiel

Alles uitgelegd over je maandfactuur

Bekijk de uitleg over je maandelijkse factuur. De kosten zijn in 2 soorten opgedeeld:

  • Abonnementskosten
  • Verbruikskosten

De abonnementskosten betaal je altijd voor de kalendermaand waarin je de factuur ontvangt. Op de factuur die je in oktober ontvangt, betaal je de abonnementskosten voor oktober. Onder het kopje 'Abonnement' zie je de onderdelen van jouw abonnement. De kortingen worden apart vermeld en de specificaties van de kosten staan op het tweede blad.

Toestelkrediet
Heb je een toestelkrediet bij KPN afgesloten dan zie je de maandelijkse aflossing hiervan als 'Toestel per maand' op je factuur. Bij de weergave van het openstaande termijnbedrag wordt er vanuit gegaan dat je alle voorgaande termijnbedragen hebt voldaan. Is dit niet het geval of twijfel je hieraan dan kun je het resterend kredietbedrag opvragen via www.kpn.com/gespreidbetalen

Voorbeeld abonnementskosten

Je verbruikskosten betaal je altijd achteraf. Op de factuur van oktober staan de verbruikskosten van september. Bij verbruikskosten staan de kosten vermeld die boven of buiten je bundel zijn.

  • kosten boven je bundel
    maak je als je gebeld of gesms’t hebt nadat je maandelijkse belminuten of sms’jes op waren.
  • kosten buiten je bundel
    zijn bijvoorbeeld het bellen met 0900-nummers of bellen, sms’en en internetten in het buitenland.

Voorbeeld verbruikskostenIn MijnKPN en de MijnKPN app kun je altijd je actuele verbruik bekijken en je factuur inzien. Zo heb je altijd inzicht in je verbruik en je kosten.


Meer informatie over factuur begrijpen Mobiel


Kom je er niet uit?

Stel je vraag via chat of bel met de klantenservice. Wij zijn 24/7 gratis bereikbaar.

Chat met ons

Wacht op een medewerker

Bel met ons