Annuleren of wijzigen van je bestelling

Wil je je bestelling wijzigen, annuleren of heb je hier een vraag over? Wij helpen je graag. Voor het wijzigen van je bestelling kan je het beste wachten tot je bestelling is geleverd. Dit kun je dan makkelijk wijzigen in MijnKPN.

Bestelling wijzigen

Wil je 1 van onderstaande producten wijzigen? Dat scheelt je hoeft niet te annuleren! Zodra je internet geactiveerd is, kun je dit eenvoudig aanpassen in MijnKPN.

 • Zenderpakket
 • Vaste telefonie
 • Internet opties zoals KPN Veilig
 • KPN Compleet
 • Persoonlijke gegevens


Wil je bijvoorbeeld je internet bestelling wijzigen, of iets anders wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op, dan regelen we het direct voor je.

Bestelling annuleren

Je kunt binnen 14 dagen kosteloos annuleren. Neem contact op met onze Klantenservice voor een snelle afhandeling.

Hoe kun je annuleren?

We kunnen je het makkelijkst en snelst telefonisch helpen via onze Klantenservice (24/7 gratis bereikbaar), maar je kunt ook op andere manieren je bestelling annuleren.

We adviseren je om bij annulering telefonisch contact met ons op te nemen. Bel via onderstaand nummer gratis met de Klantenservice. Je ontvangt dan meer informatie over het retour sturen van de apparatuur.

Je kunt je order online annuleren door het onderstaande formulier in te vullen.

Let op: Na het ontvangen van het formulier nemen we vaak alsnog telefonisch contact met je op om gegevens en informatie aan te vullen of te verifiëren. 
Wil je je annulering nog sneller en makkelijk geregeld hebben? Dan kun je het beste bellen.

Telefonisch annuleren

Voorwaarden voor annuleren

Lees hieronder tot wanneer je kunt annuleren en wat dit kost.

Er wordt telefonisch contact met je opgenomen waarin wordt uitgelegd wat de volgende stappen zijn.
Je hebt de mogelijkheid om je overeenkomst binnen 14 dagen nadat je de schriftelijke bevestiging van de overeenkomst hebt ontvangen, te annuleren. Deze wordt per e-mail of post verstuurd door KPN.

Indien je bestelling nog niet is geleverd worden er geen kosten in rekening gebracht. Indien je bestelling al geleverd is worden de volgende kosten, indien van toepassing bij annulering, in rekening gebracht:

 • Activatie- en retourkosten
 • Installatie door monteur inclusief eventueel aanvullende werkzaamheden en materialen
 • De abonnementskosten voor de periode dat het abonnement gebruikt is
 • Gebruikskosten, zoals gevoerde telefoongesprekken en gehuurde films

De KPN Experia Box (modem) en eventuele tv-ontvangers blijven eigendom van KPN en moeten binnen 14 dagen na je annuleringsverzoek door KPN zijn ontvangen. 

Bij annulering worden de volgende kosten terugbetaald indien van toepassing:

 • Verzendkosten
 • Vooruitbetaalde deel van de abonnementskosten voor de periode dat het abonnement niet gebruikt is

Heb je geld tegoed? Dan wordt dit op het bij ons bekende IBAN-rekeningnummer terugbetaald.

Wij informeren je huidige provider over de annulering van de overstap. Er wordt verder dus niets gewijzigd aan je huidige situatie.

Voorkom dat je zonder abonnement zit

Heb je het abonnement bij je huidige aanbieder al opgezegd en annuleer je daarna de KPN bestelling, voorkom dan dat je zonder internet, televisie en/of bellen komt te zitten.

Heb je voor je overstap gebruik gemaakt van de Overstapservice en hebben wij je abonnement voor je opgezegd bij je huidige aanbieder? Dan kunnen wij deze opzegging niet ongedaan maken. Neem zelf contact op met je huidige aanbieder om je opzegging ongedaan te maken.

Wil je je bestelling wijzigen? Neem dan via bovenstaand nummer contact op met de Klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag en zijn 24/7 gratis bereikbaar.

Geleverde bestelling wijzigen

Is je bestelling al geleverd? Dan kan je ook via MijnKPN een wijziging in je pakket doorgeven. Alleen een optie uitzetten? Ook dat doe je eenvoudig via MijnKPN.

Annuleren bij overlijden

Annuleer je een abonnement vanwege een overlijden? Neem dan via 0800-0201 555 contact op met onze Klantenservice. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week gratis bereikbaar.