De Next Generation is onthuld!
Koop nu de Samsung Galaxy S10, S10+ of S10e bij KPN!

Bekijk toestellen
Samsung Galaxy Fold

Galaxy Fold: de vouwbare smartphone

Samsung komt dit jaar met hun eerste vouwbare telefoon: de Samsung Galaxy Fold! Het toestel wordt beschouwd als een smartphone en tablet in een en heeft een 7,3-inch Oled Display. Opgevouwen past het dus in je broekzak en kun je uitklappen tot een tablet.

Daarnaast is de nieuwe Samsung uitgerust met maar liefst zes camerasensoren. Aan de achterkant heeft het toestel drie camera’s (16+12+12 megapixels), wanneer je hem dichtklapt heb je aan de binnenkant twee camera’s (10+8 megapixels). Het maakt dus niet uit hoe jij je smartphone vasthoudt of ontvouwt, er is altijd wel een camera ready voor een foto!

Wanneer het toestel uitkomt is nog niet bekend. We houden je uiteraard op de hoogte!

Nieuwe Samsungs in 10 jaar

In de afgelopen 10 jaar heeft Samsung elk jaar haar nieuwste Galaxy toestel uitgebracht. Wij zijn benieuwd waar Samsung in 2019 mee zal komen. Wanneer kwam de allereerste Samsung Galaxy uit en wat mogen we in 2019 verwachten? We blikken terug op 10 jaar Samsung Galaxy en kijken vooruit!

De eerste 3 Galaxy toestellen
In 2009 ziet de eerste Samsung Galaxy het levenslicht. Een super nostalgisch toestel met van die toetsen onder het scherm! In 2010 kwam de Samsung Galaxy S uit met het bekende design waar we vandaag de dag nog steeds iets van terug zien. De daaropvolgende jaren voegde Samsung elk jaar een nieuwe Smartphone toe aan de Galaxy S-serie. Zo kwamen de Galaxy SII en SIII voorbij met voor in die tijd, waanzinnige specs!

De jaren vliegen voorbij

In 2013 kwam de Samsung Galaxy S4 uit en vanaf dit jaar werden de Galaxy Smartphones alleen maar sneller, luxer en spectaculairder! In 2018 ging Samsung voor twee nieuwe modellen in de S-serie en één in de N-serie: de Samsung Galaxy S9 en S9+ en de Samsung Galaxy Note9. Beide toestellen zijn High performance smartphones.

Wil je de gehele reis beleven? Hier lees je alles over de Samsung toppers.

Samsung's pareltjes van 2019
De Galaxy S10, S10 Plus en S10e zijn Samsung's pareltjes van 2019. De smartphones komen met de nieuwste features! Het design van alledrie de toestellen zijn nog meer verfijnd ten opzichte van de Galaxy S9 en S9 Plus. De next generation toestellen beschikken over een Cinematic Infinity Display, hierop bekijk je jouw video's en series op een indrukwekkende wijze! Daarbij zijn de camera's revolutionair, je maakt fantastische foto's van hoge kwaliteit! Prachtige selfies gegarandeerd!

De topcamera's van Samsung

Afgelopen jaar bracht Samsung smartphones uit met topcamera's. Zo hebben de Galaxy S9 en S9 Plus een buitengewoon spectaculaire 12-megapixelcamera met een variabele diafragma. De camera van de Galaxy Note9 is hoogbegaafd! De camera van de nieuwste Samsung smartphones zijn voorzien van A.I. De super slimme camera's leren naar aanleiding van je gebruik.

Nieuwe Samsung designs en kleuren

Elk jaar brengt Samsung schitterende designs en verschillende kleuren op de markt. De beeldschermen gingen van gewone schermen naar edge en vervolgens, bij de Galaxy S9(+) en de Galaxy Note9, naar randloos. De verschillende toestellen kwamen uit in prachtige kleuren: Midnight Black (zwart), Sunrise Gold (goud), Coral Blue (blauw) en Lilac Purple (paars).

Bixby
Samsung's virtuele assistent

Vanaf de release van de Samsung Galaxy S8 en S8+ werd ook Bixby geïntroduceerd. Samsung’s Bixby is een persoonlijke virtuele assistent. Bixby maakt jouw nieuwe Samsung smartphone nóg slimmer. Zeg maar dag tegen gepruts met letters en cijfers. Met Bixby laat jij jouw Samsung Galaxy precies doen wat jij wilt via stemcommando’s, aanrakingen en foto’s.

Ook in het Nederlands?

Bixby begrijpt op dit moment alleen nog Engels en Koreaans, maar dat gaat binnenkort veranderen! Volgens Samsung wordt ook Nederlands in enkele apps geïntegreerd.

Meer informatie over onze andere nieuwe Samsung producten.

Note9 Bixby

Note9 overstappen

Overstappen
Naar jouw nieuwe Samsung Galaxy

Bij het wisselen van je huidige naar je allernieuwste smartphone, wil je natuurlijk alle belangrijke berichten, contacten, foto's en video's meenemen. Zet eenvoudig en snel alles over naar jouw nieuwe Samsung met Samsung Smart Switch.

Samsung Smart Switch: heel eenvoudig

Selecteer al jouw bestanden in de Samsung Smart Switch app die je over wilt zetten. Vervolgens verbind je jouw oude met je nieuwe smartphone, zodat alles wordt overgezet. Dit kan met een USB kabel, iCloud of direct van je ene Android toestel naar de andere. Overstappen naar je nieuwe telefoon is nog nooit zo makkelijk geweest.

KPN Keuzehulp
Voor jouw nieuwe Samsung

Onze klanten geven hun ongezouten mening over de verschillende producten die wij verkopen. Al deze meningen vind je op KPN Keuzehulp. Vóór de onthulling van de Samsung Galaxy Note9 mocht de lucky KPN klant Jorn het toestel uitproberen! In de video hiernaast beleef je de Galaxy Note9 door zijn ogen.

Blog of vlog jij ook mee?

Door ook een productbeoordeling te bloggen of te vloggen, help je andere klanten en geef je een goed beeld van de producten die wij verkopen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Lees wat je hiervoor moet doen op KPN Keuzehulp.

Andere Samsung Galaxy's

Galaxy S10
Galaxy S9
Galaxy A50
Galaxy A20e

Beleef nieuwe Samsung bij KPN:

Mobiel

Nieuwe Samsung Note, spectaculaire S Pen?

Mobiel

Samsung Galaxy Note9: zomerse entree?

Mobiel

9 tips voor nachtfoto's met je Samsung S9 camera

Andere topmerken bij KPN