Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 met abonnement kopen bij KPN.


Galaxy S7 - 5,1 inch display

Kleuren

S7 kleuren
Opslagruimte


Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 heeft een camera van hoge kwaliteit. Hiermee maak je spectaculaire foto's, zelfs bij weinig licht. Door de krachtige processor schakel je snel tussen verschillende vensters.

Liever de allernieuwste Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9+?


Galaxy S7


Galaxy S7: high-end middenklassers

De Samsung Galaxy S7 is niet het nieuwste toestel. Toch behoort ze nog steeds tot de betere op de smarthphonemarkt. Door het aantrekkelijke prijskaartje krijg je heel veel smartphone voor weinig.


Camera galaxy S7


Camera Galaxy S7: voor perfecte foto’s

De Samsung Galaxy S7 heeft een 12-megapixel Dual Pixel-camera. Hiermee maak je haarscherpe, kleurrijke en gedetailleerde foto's, zelfs bij weinig licht.


Super AMOLED-scherm voor heldere kleuren

De tijd van blokkerige schermresolutie ligt alweer een tijd achter ons. Toch worden er nog steeds betere schermtechnologieën ontwikkeld. Zo heeft Samsung voor de Galaxy S7 gebruik gemaakt van de Super AMOLED-technologie. Dit zorgt niet alleen voor optimale scherpte, maar ook voor kristal heldere kleuren. Zo kun jij optimaal genieten van al jouw foto's, video's en games.


Draadloos opladen Galaxy S7 en S7 Edge


Galaxy S7: goede batterij & draadloos opladen

De Samsung Galaxy S7 heeft een grote batterijcapaciteit. Daardoor hoef je jouw Galaxy S7 niet vaak op te laden. En als je 'm oplaadt, dan kan dat supersnel met de meegeleverde snel-lader. Hiermee staat 10 minuten opladen gelijk aan 4 uur lang plezier van jouw Samsung Galaxy S7! Leuke bijkomstigheid: je kunt de Galaxy S7 ook nog eens draadloos opladen. Zo hoef je dus nooit meer met kabeltjes in de weer!


Water- en stofdicht S7


Galaxy S7: stofbestendig en spatwaterdicht

Bij het ontwerpen van de Galaxy S7 heeft Samsung veel tijd besteed aan het perfectioneren van de krachtige behuizing. De Galaxy S7 is dan ook gemaakt van afgeronde metalen legeringen die zijn ingelegd met 3D-glas. Hierdoor bestaan de behuizingen uit één stuk. Dat maakt het toestel super sterk en water- en stofbestendig. De Galaxy S7 is IP68-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat de telefoon tot 30 minuten onder water kunnen overleven op een diepte van 1,5 meter.


Overstappen galaxy s7


Eenvoudig overstappen naar jouw Galaxy S7

Iedereen die van telefoon wisselt, kent het probleem: je krijgt een nieuw toestel, maar je oude foto's, video's, contacten en berichten wil je niet kwijt. Hoe neem je al jouw dierbare bestanden mee naar je nieuwe Galaxy S7? Samsung heeft daar iets op bedacht: Smart Switch.

Samsung Smart Switch: hoe werkt het?

Binnen de Samsung Smart Switch-app selecteer je eenvoudig de contacten, foto's en berichten die je niet kwijt wilt. Vervolgens zet je deze bestanden over naar je nieuwe telefoon via iCloud, een USB kabel of direct van je ene Android-toestel naar de andere. Handig!

Benieuwd naar de opvolger van de Samsung Galaxy S7? Bekijk de Samsung Galaxy S8


Android samsung


Android op jouw nieuwe Samsung Galaxy S7

Android is de verbinding tussen jou en jouw Samsung Galaxy S7. Wereldwijd draait meer dan 85 procent van de mobiele apparaten op Android: Google’s mobiele besturingssysteem. Android is gebruiksvriendelijk en zeer goed te personaliseren. Met een scala aan handige en leuke Android applicaties haal jij alles uit jouw Samsung smartphone.

Andere Samsung Galaxy smartphones


Galaxy Note8

Samsung Galaxy Note8 Galaxy Note8


Galaxy S8(+)

Samsung Galaxy S8 Galaxy S8(+)


Galaxy A8

Samsung Galaxy A5 Galaxy A8


Galaxy S9(+)

Samsung Galaxy S9 Galaxy S9(+)


Beleef Samsung Galaxy S7 bij KPN

Mobiel

Welke Samsung smartphone past bij mij?

Mobiel

Eerste Samsung Galaxy S9 bezorgd met drone

Mobiel

Samsung Galaxy S9 versus Apple iPhone X

Andere topmerken bij KPN