Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 edge

Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 edge met abonnement kopen bij KPN.Galaxy S7 - 5,1 inch display

Galaxy S7 edge - 5,5 inch displayKleuren

Kleuren S7

Kleuren

Kleuren S7 edge


Opslagruimte
OpslagruimteSamsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge

De Samsung Galaxy S7 en S7 edge hebben een camera van hoge kwaliteit. Hiermee maak je spectaculaire foto's, zelfs bij weinig licht. Door de krachtige processor schakel je snel tussen verschillende vensters.

Liever de allernieuwste Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9+?


Galaxy S7


Galaxy S7 en S7 edge: high-end middenklassers

De Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 edge zijn niet de nieuwste toestellen. Toch behoren ze nog steeds tot de betere op de smarthphonemarkt. Door het aantrekkelijke prijskaartje krijg je heel veel smartphone voor weinig.

Galaxy S7 vs. Galaxy S7 edge

De Samsung Galaxy S7-serie heeft 2 varianten: de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge. Qua design en prestaties zijn de broertjes vrijwel gelijk aan elkaar. Met de Galaxy S7 Edge heb je net wat meer exclusieve functionaliteiten in handen. Zo heeft de Galaxy S7 edge afgeronde hoeken en een gebogen scherm. Dit geeft ruimte voor extra features. Ook kun je de edge-rand gebruiken als kompas of liniaal. Super handig!


Camera galaxy S7


Camera Galaxy S7 (edge): voor perfecte foto’s

De Samsung Galaxy S7 heeft een 12-megapixel Dual Pixel-camera. Hiermee maak je haarscherpe, kleurrijke en gedetailleerde foto's, zelfs bij weinig licht.


Super AMOLED-scherm voor heldere kleuren

De tijd van blokkerige schermresolutie ligt alweer een tijd achter ons. Toch worden er nog steeds betere schermtechnologieën ontwikkeld. Zo heeft Samsung voor de Galaxy S7 en Galaxy S7eEdge gebruik gemaakt van de Super AMOLED-technologie. Dit zorgt niet alleen voor optimale scherpte, maar ook voor kristal heldere kleuren. Zo kun jij optimaal genieten van al jouw foto's, video's en games.


Draadloos opladen Galaxy S7 en S7 Edge


Galaxy S7: goede batterij & draadloos opladen

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge hebben een grote batterijcapaciteit. Daardoor hoef je jouw Galaxy S7 (edge) niet vaak op te laden. En als je 'm oplaadt, dan kan dat supersnel met de meegeleverde snel-lader. Hiermee staat 10 minuten opladen gelijk aan 4 uur lang plezier van jouw Samsung Galaxy S7! Leuke bijkomstigheid: je kunt de Galaxy S7 en S7 edge ook nog eens draadloos opladen. Zo hoef je dus nooit meer met kabeltjes in de weer!


Water- en stofdicht S7


Galaxy S7: stofbestendig en spatwaterdicht

Bij het ontwerpen van de Galaxy S7 (edge) heeft Samsung veel tijd besteed aan het perfectioneren van de krachtige behuizing. De Galaxy S7 en S7 edge zijn dan ook gemaakt van afgeronde metalen legeringen die zijn ingelegd met 3D-glas. Hierdoor bestaan de behuizingen uit één stuk. Dat maakt de toestellen super sterk en water- en stofbestendig. De Galaxy S7 en S7 edge zijn beide IP68-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat de telefoons tot 30 minuten onder water kunnen overleven op een diepte van 1,5 meter.


Overstappen galaxy s7


Eenvoudig overstappen naar jouw Galaxy S7

Iedereen die van telefoon wisselt, kent het probleem: je krijgt een nieuw toestel, maar je oude foto's, video's, contacten en berichten wil je niet kwijt. Hoe neem je al jouw dierbare bestanden mee naar je nieuwe Galaxy S7 of S7 edge? Samsung heeft daar iets op bedacht: Smart Switch.

Samsung Smart Switch: hoe werkt het?

Binnen de Samsung Smart Switch-app selecteer je eenvoudig de contacten, foto's en berichten die je niet kwijt wilt. Vervolgens zet je deze bestanden over naar je nieuwe telefoon via iCloud, een USB kabel of direct van je ene Android-toestel naar de andere. Handig!

Benieuwd naar de opvolger van de Samsung Galaxy S7? Bekijk de Samsung Galaxy S8


Android samsung


Android op jouw nieuwe Samsung Galaxy S7

Android is de verbinding tussen jou en jouw Samsung Galaxy S7 (edge). Wereldwijd draait meer dan 85 procent van de mobiele apparaten op Android: Google’s mobiele besturingssysteem. Android is gebruiksvriendelijk en zeer goed te personaliseren. Met een scala aan handige en leuke Android applicaties haal jij alles uit jouw Samsung smartphone.

Andere Samsung Galaxy toestellen


Galaxy Note8

Samsung Galaxy Note8 Galaxy Note8


Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 Galaxy S8


Galaxy A8

Samsung Galaxy A5 Galaxy A8


Galaxy J5

Samsung Galaxy J5 Galaxy J5


Beleef Samsung Galaxy S7 en S7 edge:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Mobiel

Welke Samsung smartphone past bij mij?

Mobiel

10 jaar Samsung Galaxy S: alle exemplaren tot nu toe

Mobiel

Nieuwe Samsung, nieuwe superster