Samsung Galaxy A72 specificaties

Samsung Galaxy A72 camera

Samsung smartphones staan bekend om de geweldige specs, en dit toestel is geen uitzondering. Neem de Samsung A72 camera! De Samsung Galaxy A72 heeft 4 multifunctionele camera’s. De hoofdcamera met 64 megapixel zorgt ervoor dat ieder kiekje perfect is. Met Optical Image Stabilization hoef je je ook niet druk te maken over bewogen beelden! De Ultra Wide en Depth Camera geven jou als fotograaf nog meer flexibiliteit. Zo heb je op ieder moment de perfect Samung A72 camera bij de hand.

Samsung A72 design: beeldscherm & kleuren

Het design van de Samsung Galaxy A72 springt direct in het oog. Vloeiende lijnen, een trendy camerablok en ronde randen maken van de A72 een echte eye-catcher. Bij zo'n modieus toestel hoort natuurlijk een dito kleur. De Samsung A72 zwart wordt uitgevoerd in stijlvol zwarte tint.

Wat ook gelijk opvalt, is het indrukwekkende Samsung Galaxy A72 display. Wat een beauty! Het Samsung A72 beeldscherm is namelijk een 6,7-inch Infinity-O display. Lekker groot en de kleuren spatten van je scherm. Op de Samsung A72 raak je niet uitgekeken!

Koop jouw Samsung Galaxy A72 met abonnement

Samsung A72 met abonnement

Bij KPN kun je jouw abonnement volledig naar keuze samenstellen. Wil je bijvoorbeeld Unlimited Data? Een eenjarig of tweejarig abonnement? Bekijk de mogelijkheden voor de Samsung A72 met abonnement in onze shop.

Zakelijk abonnement bij KPN

Ben je ondernemer? Koop nu een Samsung Galaxy A72 met een zakelijk abonnement bij KPN. Met een betere batterij, strak scherm en 5G kun je razendsnel zakendoen!

Meer Samsung Galaxy telefoons

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21+
Samsung Galaxy A42
Samsung Galaxy A52

Beleef Samsung bij KPN

Samsung smartphone beschermen

De smartphones van Samsung hebben geweldig strakke designs en zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Daarom hebben we voor jou zeven tips op een rijtje gezet om je Samsung smartphone te beschermen.

Alles over Samsung

Samsung werd wereldwijd bekend met de Galaxy S. Maar het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft veel meer innoverende producten ontwikkeld. Denk aan de Samsung Tablets, zoals de Samsung Tab A, maar ook de bekende Samsung Smartwatches.

Bij KPN vind je altijd de nieuwste Samsung en alle andere Samsung nieuwtjes.

Nieuwe Samsung smartphone kiezen

Voor een stijlvolle telefoon vol technologische hoogstandjes ben je bij Samsung aan het juiste adres. Maar welke Samsung telefoon moet je kiezen? Ga je voor grootte, prijs, camerakwaliteit of wil je de allernieuwste Samsung? We helpen je met het maken van je keuze.

Samsung Galaxy A72
Veelgestelde vragen

De Samsung A72 bestel je gemakkelijk en snel in onze shop. Hier kun je jouw abonnement volledig naar keuze samenstellen.
De Samsung A72 is bij KPN verkrijgbaar in stijlvol zwart.
De afmetingen van de Samsung A72 zijn 165 x 77.4 x 8.4mm.
Is de Samsung A72 simlockvrij te bestellen?
De Samsung A72 bestel je voor de beste prijzen bij KPN. Stel jouw abonnement volledig naar wens samen en bestel de perfecte Samsung.
De Samsung A72 draait op het nieuwe Android 11 besturingssysteem van Android.
Je kunt de Galaxy A72 uitschakelen door te drukken op de aan/uit-knop en deze ingedrukt te houden tot er een pop-upmenu op het scherm verschijnt. Druk dan op uitschakelen.

Nog meer topmerken bij KPN