Samsung Galaxy A51
Camera's & performance

Samsung A51 camera: Quad Cam

Je vindt op deze Samsung maar liefst 4 camera's! Iedere Samsung A51 camera beschikt over een andere kwaliteit. Met de primaire 48-megapixel camera maakt de A51 de scherpste foto's. Overdag en 's-nachts. De Ultra Wide Camera heeft een hoek van 123 graden. Zo maak je keer op keer de mooiste panorama shots. Daarnaast heeft Samsung de A51 uitgerust met een macro camera. Close ups van hoge kwaliteit zijn hiermee verzekerd. Als laatste is er nog de 5-Megapixel Galaxy A51 Depth Cam. Speel met de verschillende Live Focus-effecten en creëer het perfecte plaatje.

Samsung A51 performance: smooth en krachtig

Het mag dan een midrange toestel zijn, de Samsung Galaxy A51 performance is indrukwekkend. Een snelle Octa-core processor zorgt in combinatie met 4GB RAM voor een soepele gebruikservaring. Apps openen, bellen en gauw een selfie schieten: alles gaat even smooth met de Samsung A51. Omdat de Samsung A51 ook over 128GB opslaggeheugen beschikt, kun je lang vooruit voordat het toestel vol zit.

Voor de gamers

Voor ultieme prestaties tijdens het gamen, heeft de Samsung Galaxy A51 Game Booster. Een speciale interface en makkelijk te gebruiken menu zorgen ervoor dat jouw focus helemaal bij het spelletje ligt. Frame Booster zorgt voor de realistische graphics. Op basis van je gebruik, optimaliseert Game Booster de batterij, temperatuur en geheugen van de Samsung A51.

Meer Samsung Galaxy's

De opvolger van de Samsung A51 is er! Check de gloednieuwe Samsung A52.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21+
Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy A52

Samsung Galaxy Tab A 2020

De Samsung Galaxy Tab A7 is de opvolger van de succesvolle Tab A 10.1. De Samsung Tab A7 beschikt over een prachtig display en is slechts 7mm dik. Dankzij de verbeterde chipset, het mooie display en een quad speaker systeem van Dolby Atmos zorgt deze tablet voor een meeslepende entertainment ervaring.

Samsung A51 vs A71:
welke past het beste bij jou?

Met de Galaxy A51 en Galaxy A71 brengt Samsung twee betaalbare toptelefoons uit. Ze delen een paar voordelen: het opvallende ontwerp, grote scherm en de indrukwekkende camera’s. Maar wat zijn de verschillen? En welke past het beste bij jou?

Stap eenvoudig over
Samsung Smart Switch

Als je een nieuwe Samsung-telefoon hebt, wil je je oude foto's, contacten en berichten natuurlijk niet kwijt. Met Samsung Smart Switch zet je alles makkelijk over. In de app selecteer je eenvoudig alles wat je niet kwijt wilt. Vervolgens zet je deze bestanden over naar je nieuwe telefoon via de cloud, een USB kabel of direct van je ene Android toestel naar de andere. Handig!

Samsung Galaxy A51
Veelgestelde vragen


De Samsung A51 bestel je gemakkelijk en snel in onze shop. Hier kun je jouw abonnement volledig naar keuze samenstellen.
De Samsung A51 wordt uitgevoerd in 3 kleuren: zwart, blauw en wit.
De afmetingen van de Samsung A51 zijn 158,5 x 73.6 x 7.9mm.
Samsung levert de Samsung A51 simlockvrij.
De Samsung A51 is bij kpn ook zakelijk te bestellen. De verschillende opties vind je bij kpn Zakelijk.

De Samsung A51 bestel je voor de beste prijzen bij kpn. Stel jouw abonnement volledig naar wens samen en bestel de perfecte Samsung.
De Samsung A51 draait op het nieuwe Android 10 besturingssysteem van Android.
Je kunt de Galaxy A51 uitschakelen door te drukken op de aan/uit-knop en deze ingedrukt te houden tot er een pop-upmenu op het scherm verschijnt. Druk dan op Uitschakelen.

Nog meer topmerken bij KPN