Alles om met Digitenne aan de slag te gaan

Digitenne is gemakkelijk zelf aan te sluiten, je hebt geen monteur nodig. Alles wat je nodig hebt, zit in het pakket dat je thuis geleverd krijgt. Hieronder vind je een overzicht van de apparatuur waarmee ook jij binnen 10 minuten aan de slag kunt. Weet je al welke apparatuur je nodig hebt? Bestel het dan direct!

Apparatuur voor Digitenne

Met de Digitenne Insteekkaart heb je de beste designoplossing in huis. Je steekt de Insteekkaart namelijk direct in je tv, zonder nog een losse ontvanger te gebruiken. Hierdoor krijg je een hogere beeldkwaliteit en kun je jouw eigen afstandsbediening blijven gebruiken.

Je kunt op je Digitenne-abonnement maximaal drie televisies aansluiten. Voor elke televisie heb je een extra Insteekkaart of Basis Ontvanger nodig. Deze huur je voor € 4,- /mnd.

De Digitenne Basis Ontvanger is geschikt voor alle televisies. Je sluit de ontvanger eenvoudig aan met een SCART-kabel (niet via kabelaansluiting) en kunt dan direct televisie kijken. De Basis Ontvanger is overal aan te sluiten als er een stopcontact aanwezig is.

Je kunt op je Digitenne-abonnement maximaal drie televisies aansluiten. Voor elke televisie heb je een extra Insteekkaart of Basis Ontvanger nodig. Deze huur je voor € 4,- /mnd. 

Het Digitenne-abonnement kun je uitbreiden met extra aanvullende apparatuur. Bestel direct je apparatuur voor thuis of ga hiervoor naar de kpn winkel bij jou in de buurt.