Glasvezel internet van KPN

Razendsnel en betrouwbaar

  • Gegarandeerde snelheid, gratis via glasvezel
  • Even snel uploaden als downloaden
  • Upgraden naar internetsnelheden van 100 of 500 Mbit/s

Indien er Glasvezel op jouw adres beschikbaar is, wordt jouw pakket zonder extra kosten over ons glasvezelnetwerk geleverd. Wil je weten of jij ook Glasvezel op jouw adres kunt krijgen?

Doe de postcodecheck


Glasvezel: onbegrensde mogelijkheden

Nederlanders léven online: we besteden gemiddeld meer dan 5 uur per dag op het internet. En deze verbinding gebruiken we niet alleen voor internetten op onze computer, maar bijvoorbeeld ook voor interactief tv-kijken. 

Meer dan 2 miljoen huishoudens in Nederland zijn al aangesloten op een glasvezelnetwerk en dit worden er elke dag meer. Deze gelukkigen hebben een internetverbinding waarmee zij maximaal profiteren van snel en stabiel internet. Dus nooit meer moeizaam streamen of Skypen.

Up- en download even snel

De up- en downloadsnelheid zijn beide altijd even razendsnel bij glasvezel. Het uploaden van foto’s of downloaden van je favoriete muziek is voortaan zo gebeurd. En je kunt gewoon vloeiend Skypen zonder schokkerig beeld en antwoorden die op zich laten wachten.

TV-kijken zoals jij het wilt

Met glasvezel van KPN kijk je interactieve TV in nóg betere kwaliteit. Bekijk programma's terug vanaf het begin, pauzeer of neem ze op en kijk terug op het moment dat het jou uitkomt. 

Altijd en overal razendsnel toegang tot je bestanden met KPN Up

Met een Glasvezelpakket kun je gratis gebruik maken van KPN Up. Hiermee heb je altijd veilig en snel toegang tot persoonlijke bestanden, waar ze ook zijn.

KPN Up biedt met 25 Gigabyte meer dan genoeg ruimte en is gratis te gebruiken in combinatie met een Glasvezelpakket.

Glasvezel in jouw buurt?


Ontdek wat er gebeurt als er glasvezel bij jou in je buurt aangelegd wordt.

Zoveel voordeel als KPN klant

Als klant van KPN krijg je veel extra's. Gratis films, toffe gadgets of dubbel zoveel data? Ontdek alle voordelen op de speciale pagina.