Wachtwoord MijnKPN Vast Bellen vergeten?

Hieronder kunt u uw wachtwoord voor MijnKPN Vast bellen per e-mail of sms opnieuw instellen.

Bent u uw wachtwoord voor MijnKPN TV, Internet & Bellen, MijnKPN Mobiel of KPN Forum vergeten?

MijnKPN Vast Bellen tot februari beschikbaar

Vanaf maart 2019 kunt u geen gebruik meer maken van MijnKPN Vast Bellen. Wilt u nog facturen downloaden, doe dat dan voor eind februari!

Daarna kunt u uw factuurinstellingen via kpn.com aanpassen om uw factuur per post of e-mail te ontvangen.


Per e-mail* Verplicht veld

Vul uw gebruikersnaam en het e-mailadres in dat u hebt opgegeven bij uw MijnKPN account.

Als u uw gebruikersnaam bent vergeten, kunt u om privacy redenen helaas niet uw wachtwoord wijzigen. Wij adviseren u een nieuw MijnKPN Zakelijk account aan te maken door het registratieformulier in te vullen.
Als u uw e-mailadres dat gekoppeld is aan uw MijnKPN account, niet meer weet of niet meer gebruikt, dan kunt u om privacy redenen helaas niet uw wachtwoord wijzigen. Wij adviseren u een nieuw MijnKPN Zakelijk account aan te maken door het registratieformulier in te vullen.
U ontvangt per e-mail een link met aanwijzingen om weer toegang te krijgen tot MijnKPN.

* Verplicht veld

Per sms* Verplicht veld

Vul uw gebruikersnaam en uw mobiele nummer in dat u hebt opgegeven bij ‘mijn gegevens’ in MijnKPN.

Als u uw gebruikersnaam bent vergeten kunt u om privacy redenen helaas niet uw wachtwoord wijzigen. We adviseren u een nieuw MijnKPN account aan te maken en uw abonnement opnieuw te koppelen.
Als u uw telefoonnummer dat gekoppeld is aan uw MijnKPN account, niet meer weet, kunt u om privacy redenen helaas niet uw wachtwoord wijzigen. We adviseren u een nieuw MijnKPN account aan te maken en uw abonnement opnieuw te koppelen.
U ontvangt eenmalig een code waarmee u uw wachtwoord kunt wijzigen voor MijnKPN. Dit bericht, kunt u op de iPhone of iPad niet opslaan.

* Verplicht veld

Veiligheid
Voor uw veiligheid kunt u maar eens per 12 uur uw wachtwoord opnieuw instellen. U ontvangt geen nieuwe e-mail of sms als u binnen deze 12 uur opnieuw uw wachtwoord wijzigt.