Overal en altijd online, daar wil je op vertrouwen

4G van KPN

4G+

Momenteel wordt in Nederland gewerkt aan de uitrol van 4G+. Hiermee zijn theoretische snelheden van 225Mbit/s down- en 35 Mbit/s upload haalbaar.

Om van 4G+ gebruik te kunnen maken heb je een 4G+ netwerk en een toestel dat geschikt is om 4G+ te ontvangen nodig.

4G Bereik

4G bereik en stabiliteit

KPN zendt 4G uit op twee verschillende frequenties. De lage frequentie is vooral geschikt om door obstakels en muren heen te komen. De hoge frequentie zorgt dat ook bij veel drukte op de zendmast zoals bij events of in steden snel internet mogelijk blijft.

Door de combinatie van deze hoge en lage frequenties is KPN in staat om snel en stabiele internet mogelijk te maken.

4G+ van KPN

4G snelheid

De theoretische snelheid die met 4G behaald kan worden bedraagt 150Mbit/s. Echter zijn er diverse factoren welke invloed hebben op de daadwerkelijke snelheid. Gemiddeld ontvang je met 4G in Nederland een snelheid van 35Mbit/s en 10Mbit up.

4G in het buitenland

4G in het buitenland

Het is  mogelijk om in het buitenland 4G te krijgen bij KPN. KPN werkt samen met verschillende providers waardoor 4G in meer dan 37 landen mogelijk is.

“4G van KPN biedt je onbegrensde mogelijkheden”

Met 4G kan je razendsnel grote bestanden down- en uploaden. Zo luister je muziek onderweg via Spotify, kijk je filmpjes op YouTube en plaats je snel foto’s op Facebook. Het geeft je de vrijheid om te doen wat je leuk vindt, waar en wanneer je maar wilt.

4G van KPN
4G en 4G+

Nieuwe ontwikkelingen

4G bellen

Met 4G bellen heb je beter bereik, bel je vaker met HD Voice en heb je een kortere call set-up tijd. De techniek die voor 4G bellen gebruikt wordt heet VoLTE (Voice over LTE). Momenteel wordt deze nieuwe techniek getest onder klanten.

HD Voice

Met HD Voice ervaar je een superieure geluidskwaliteit. Het is net alsof je gewoon naast elkaar staat!

4G en 4G+

Het betrouwbare netwerk

KPN heeft voor 4G meer dan 99% dekking en heeft daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland.

Bellen

Het hele jaar door besteedt KPN aandacht aan de kwaliteit en de verbetering van het netwerk. KPN doet dit zodat jij altijd op onze diensten kan vertrouwen.

Haal meer uit het mobiele netwerk

Bekijk onze toesteltips en haal nog meer uit het netwerk van KPN.

4G plus van KPN

4G en 4G+

Met 4G kan je razendsnel grote bestanden down- en uploaden. Daarnaast kenmerkt het 4G netwerk zich door de hoge stabiliteit, waardoor je vrijwel altijd voldoende snelheid hebt om bijvoorbeeld filmpjes te kijken.

4G+

4G+ is een uitbreiding van het 4G netwerk. Door de snelheden van twee verschillende frequenties op elkaar te stapelen kunnen nog hogere snelheden worden gehaald.

4G onderhoud

Onderhoud & storingen

Continue wordt gewerkt aan de verbetering van het netwerk. Het kan zijn dat er bij jou in de buurt onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden.