Sim Only abonnementen: voordelig zonder toestel

Wil je voordelig bellen, sms'en en internetten? Heb je nog een goed toestel thuisliggen? Kies dan voor 1 van onze voordelige Sim Only abonnementen.

 • Voordelig:
  Alleen betalen voor je belminuten, sms'jes en data.
  Geen kosten voor je toestel.
 • Betrouwbaar KPN netwerk:
  Maak gebruik van het grootste 4G netwerk
 • Geen extra kosten buiten je bundel:
  Bij de Zorgeloos Mobiel abonnementen is bellen en sms'en altijd onbeperkt.
 • Geen buitenbundelkosten voor Mobiel internet
Bestel SIM Only abonnement

Welk Sim Only abonnement past bij mij?

Als je altijd goed bereikbaar wil zijn, maar geen internet gebruikt op je telefoon.

Budget 100

Wil je vooral bereikbaar zijn met Sim Only en gebruik maken van internet op je mobiel.

Basis

Gebruik jij je smartphone vooral voor mailen, appen, video, snel internet?

Vooral Internet

Gebruik jij je telefoon bij ongeveer alles wat je doet, en bel je het liefst onbeperkt?

Zorgeloos

Sim Only aanbiedingen

KPN heeft altijd scherpe Sim Only aanbiedingen. Je hebt al een Sim Only abonnement vanaf € 12,50!

Al klant en wil je verlengen?

Ben je al klant?
Bekijk dan hier jouw persoonlijke verlengvoordeel.

Sim Only abonnement: Wat zijn de voordelen?

Een Sim Only abonnement is heel voordelig. Je bespaart op je belkosten omdat je geen kosten hebt voor je toestel. Je betaalt alleen voor het gebruik van je belminuten, sms’jes en data. Hoe langer de looptijd van je abonnement, hoe voordeliger je maandlasten. 

Bij KPN kun je kiezen voor een Sim Only abonnement met alleen bellen en sms’en of voor een abonnement met bellen, sms’en en data. Kies je voor data bij je Sim Only dan kun je optimaal profiteren van supersnel 4G overal in Nederland. 

Veelgestelde vragen over SIM Only

Bij een Sim Only krijg je alleen een losse SIM-kaart met daarop je abonnement. Je bent dus zelf al in het bezit van een toestel of je kiest ervoor om zelf een los toestel te kopen. Houd er rekening mee dat je een simlockvrij toestel nodig hebt, zodat je je Sim Only ook daadwerkelijk in je toestel kunt gebruiken.

Bij een Sim Only ontvang je gratis een 3-in-1 SIM-kaart. Dat is een reguliere SIM-kaart, Micro SIM-kaart en Nano SIM-kaart in één. Zo heb je altijd de juiste SIM-kaart voor je telefoon.

Je kunt een Sim Only abonnement afsluiten voor 1 of 2 jaar. Hoe langer je contractduur, hoe voordeliger je abonnement. Je kunt je contract vanaf 6 maanden voor het einde van je contract al verlengen. Je kunt dan kiezen voor een Sim Only maar ook voor een abonnement met een toestel.
Stap je over van een andere provider naar KPN? Dan wil je natuurlijk wel je mobiele nummer behouden. Daarom kun je bij bestelling van je nieuwe mobiele abonnement gratis nummerbehoud aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat je oude abonnement zorgeloos overgaat in je nieuwe abonnement bij KPN.

4G
Met een 4G toestel kunnen al snelheden tot 150 Mbit/s worden gehaald. Maar de echte kracht van 4G is stabiliteit van je internet, dus de snelheid die je gemiddeld haalt. Bij KPN is dit 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload. 

4G+
Natuurlijk blijven we ons 4G netwerk verbeteren voor een nog betere snelheidsbeleving. Zo is KPN begonnen met de start van het 4G+ netwerk.

Beschik je over een toestel met deze 4G+ techniek, dan ondersteunt ons netwerk zelfs pieksnelheden tot 225 Mbit/s. 

Onbeperkt bellen en sms'en bij een Zorgeloos Mobiel abonnement is ook echt onbeperkt. Met uitzondering van de gebruikskosten van servicenummers en buitenlandse nummers. Er is alleen een Fair Use Policy op niet-redelijk gebruik. Daar bedoelen wij onder andere het gebruik voor commerciële doeleinden of als babyfoon mee. Je vindt meer informatie over de Fair Use Policy in de Algemene Voorwaarden voor mobiele telecommunicatiediensten (artikel 1:7 lid 6) op kpn.com/allevoorwaarden.

KPN biedt klanten extra korting per maand met Meer Mobiel Voordeel. Als er meerdere mobiele abonnementen op je adres zijn, dan krijg je ook meer voordelen. Op ieder abonnement krijg je 5 euro korting en kun je onderling MB's delen. 

De KPN Mobiel abonnementen zijn zeer transparant om het risico op onverwachte kosten zo klein mogelijk te houden.

 • Je kunt je mobiel abonnement altijd naar boven aanpassen. Naar beneden kan ook, maar niet verder dan het mobiel abonnement waarop je bent ingestapt.
 • Minuten, sms’jes en MB's kun je niet meenemen naar de volgende maand.
 • Bij de Budget, Basis en Vooral Internet abonnementen is het buitenbundeltarief € 0,25 per min/sms. Bij de Zorgeloos abonnementen is bellen en sms’en altijd onbeperkt, en is er dus geen buitenbundeltarief.
 • Roamingkosten vallen altijd buiten je bundel.