Kies het mobiele abonnement dat bij je past

Basis
500 MB
Internet
150 min/sms
4G snelheid
Vanaf
€ 29,-
Vooral internet Instap
1 GB
Internet
150 min/sms
4G snelheid
Vanaf
€ 32,50
Vooral internet Standaard
5 GB
Internet
200 min/sms
4G snelheid
Vanaf
€ 37,50
Zorgeloos Instap
1 GB
Internet
Onbeperkt min/sms
4G snelheid
Vanaf
€ 39,-
Zorgeloos Standaard
5 GB
Internet
Onbeperkt min/sms
4G snelheid
Vanaf
€ 44,-
Zorgeloos Premium
10 GB
Internet
Onbeperkt min/sms
4G snelheid
Vanaf
€ 54,-

Combineer & krijg meer

Meld je aan voor KPN Compleet als je meerdere abonnementen hebt van KPN. Dan krijg je € 5,- korting per abonnement en kun je MB’s delen. Heb je ook nog internet van KPN, dan krijg je dubbele belminuten/sms en MB’s voor internet.

Extra MB's, Spotify premium en KPN WiFi

Kies voor Extra opties om je KPN Mobiel abonnement aan te vullen. Zo ben je bijvoorbeeld voordeliger uit als je in het buitenland bent. Alle extra opties kun je op elk moment aan- of uitzetten.

Overstappen naar KPN met nummerbehoud

Wij zorgen ervoor dat je oude abonnement zorgeloos overgaat in je nieuwe abonnement bij KPN.

Zekerheid bij schade, verlies of diefstal

Altijd een oplossing bij toestelproblemen met KPN Toestel Service. Standaard heb je fabrieksgarantie, dat is kosteloos. Je kunt daarbij kiezen voor aanvullende Toestel Service van KPN.

Gratis bezorging van je pakket

We bezorgen je bestelling gratis wanneer en waar jij wilt. Na je bestelling heb je de mogelijkheid om een bezorgafspraak te maken. Je kunt hierbij aangeven wanneer en op welk tijdstip je je bestelling wilt laten bezorgen. We bezorgen ook gratis in het weekend en 's avonds!

Meer weten over de abonnementen

Met een 4G toestel kunnen al snelheden tot 150 Mbit/s worden gehaald. Maar de echte kracht van 4G is stabiliteit van je internet, dus de snelheid die je gemiddeld haalt. Bij KPN is dit 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload. Alle KPN abonnementen hebben maximaal 4G snelheid.


4G+
Natuurlijk blijven we ons 4G netwerk verbeteren voor een nog betere snelheidsbeleving. Zo is KPN begonnen met de start van het 4G+ netwerk. Beschik je over een toestel met deze 4G+ techniek en woon je in het gebied waar we 4G+ dekking hebben. Dan ondersteunt ons netwerk zelfs pieksnelheden tot 225 Mbit/s. Kijk op kpn.com/netwerk voor meer informatie.

Onbeperkt bellen en sms'en bij een Zorgeloos Mobiel abonnement is ook echt onbeperkt. Met uitzondering van de gebruikskosten van servicenummers en buitenlandse nummers. Er is alleen een Fair Use Policy op niet-redelijk gebruik. Daar bedoelen wij onder andere het gebruik voor commerciële doeleinden of als babyfoon mee. Je vindt meer informatie over de Fair Use Policy in de Algemene Voorwaarden voor mobiele telecommunicatiediensten (artikel 1:7 lid 6) op kpn.com/allevoorwaarden.

De KPN Mobiel abonnementen zijn zeer transparant om het risico op onverwachte kosten zo klein mogelijk te houden.

  • Je kunt je mobiel abonnement altijd naar boven aanpassen. Naar beneden kan ook, maar niet verder dan het mobiel abonnement waarop je bent ingestapt.
  • Minuten, sms'jes en MB's kun je niet meenemen naar de volgende maand.
  • Bij Basis en Vooral Internet is het buitenbundeltarief € 0,25 per min/sms. Bij de Zorgeloos Mobiel abonnementen is bellen en sms'en altijd onbeperkt, en is er dus geen buitenbundeltarief.
  • Roamingkosten vallen altijd buiten je bundel.
  • Nadat je MB-bundel verbruikt is, wordt automatisch de snelheid verlaagd naar 64 Kb/s downloadsnelheid en 32 Kb/s uploadsnelheid. Je gebruik kost dan niets meer en je bundel wordt de volgende maand weer automatisch aangevuld. Zo heb je nooit buitenbundelkosten voor je internetgebruik bij je mobiel abonnement. Wil je extra MB's op 4G snelheid? Dan kun je er ook voor kiezen om de ExtraOpties 250MB of 1000MB Erbij te nemen. Je kunt deze ook al vooraf aanzetten via MijnKPN of de MijnKPN App zodat je direct door kan gaan met 4G als je normale bundel op is.