Panel Consumentenbond geeft KPN een 8

Consumentenpanel positief over KPN

Door het consumentenpanel wordt KPN beoordeeld met een 8. De 5500 panelleden van de bond zijn in het bijzonder tevreden over ons netwerk en er worden weinig storingen ervaren. We zijn trots op dit cijfer en blijven altijd werken aan ons netwerk en service om nog beter te worden.

Betrouwbaar Netwerk

99% 4G dekking

Volgens het panel zijn er bij KPN en Simyo weinig storingen. In het afgelopen jaar lag het storingspercentage van KPN op 4%, bij Simyo was dit 3%. Tele2 heeft met 15% de meeste storingen.

Het panel nam ook de kwaliteit van het mobiel internet onder de loep. Het 4G netwerk van KPN scoort hier het beste met een 8.1. KPN heeft voor 99% 4G dekking en we kunnen daarom met trots zeggen dat we de beste dekkingsgraad in Nederland hebben.  Tele2 eindigde in de test onderaan.

Bekijk dekkingsgraad

Wat kan er beter?

Continu verbeteren van onze service

Een 8 als eindoordeel is natuurlijk mooi, maar we kunnen altijd verbeteren. Zo scoren we op klantenservice een 7,7 en eindigen na Simyo en Youfone in de top 3. Onze klantenservice is 24 uur per dag , 7 dagen per week bereikbaar en we proberen al onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn. Dagelijks zijn we samen met onze medewerkers in het Customer Contact Center bezig om onze service nog beter te maken, zodat we in 2016 nóg hoger scoren.

Continu verbeteren van ons netwerk

We zijn blij dat ons netwerk door de panelleden als goed wordt ervaren, maar om nog beter te worden zijn we continu bezig met het verbeteren van ons netwerk. Zodat je altijd en overal goed bereikbaar bent.

Scores Consumentenbond panel
Eindcijfer Netwerk Service
Simyo 8,4 8,4 (KPN netwerk) 8,6
Youfone 8,2 8,4 8,4
KPN 8.0 8,2 7,7
Telfort 7,9 8 7,8
Ziggo Mobiel 7,9 8 8,2
Ben 7,7 7,8 7,7
Simpel 7,7 7,7 8
T-mobile 7,7 7,9 7,6
Vodafone 7,7 7,9 7,5
Hollands-nieuwe 7,6 7,8 8
Tele2 7,4 7,7 7,7

Nog meer redenen om te kiezen voor KPN:

KPN Compleet

Hoe meer producten je van KPN afneemt hoe meer voordeel je krijgt. Zoals een Gratis HBO Pakket ter waarde van €15,-, €5,- Mobiel Korting, Dubbel Zoveel Data of Gratis Onderling Bellen.

Meer info

Altijd een winkel in de Buurt

Naast onze klantenservice, die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is, hebben we ook maar liefst 150 echte winkels waar je altijd terecht kunt voor advies of vragen.

Meer info

Bestellen?

Sim Only (abonnement zonder telefoon)

Wil je voordelig bellen, sms'en en internetten? Heb je nog een goed toestel thuis liggen? Kies dan voor 1 van onze voordelige Sim Only abonnementen.

Bekijk alle Sim Only's

Abonnement met Toestel

Kies tussen één van de nieuwste toestellen met 4G. Geen zorgen over je kosten? Kies dan voor een abonnement met onbeperkt bellen en zoveel mobiel internet als jij wilt.

Bekijk alle toestellen