KPN Compleet: hoe meer je hebt, hoe meer je krijgt

Als KPN klant krijg je extra voordelen als je meerdere KPN producten hebt. Dit noemen we KPN Compleet. Je komt in aanmerking voor KPN Compleet als je één of meerdere KPN Mobiel abonnementen én Internet of Alles-in-1 voor thuis op jouw adres hebt staan.

Elke dag profiteren meer klanten van extra voordelen

Zit je nog bij een andere aanbieder?

Meld je dan aan voor de overstapwekker. Wij laten je weten wanneer je kunt overstappen en welke voordelen je bij KPN krijgt. Aanmelden is vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Ontdek de verschillende voordelen

Gratis
Zenders
+ Films

+

Gratis zenders + films

Meer keuze en kijkplezier met een gratis zenderpakket naar keuze. Kies uit het HBO-pakket, het Pluspakket (o.a. 34 extra tv-zenders) of het Kidspakket. Je kan bovendien iedere maand kosteloos van pakket wisselen!

Wat heb ik voor dit voordeel nodig?
  • Internet en Interactieve TV van KPN
  • Eén of meerdere mobiele abonnementen

Gratis
Onderling
Bellen

+

Gratis Onderling Bellen

Zijn er meerdere mobiele en/of vaste KPN-nummers op jouw adres? Dan bellen deze nummers onbeperkt gratis met elkaar in heel Nederland.

Wat heb ik voor dit voordeel nodig?
  • Ten minste twee mobiele KPN abonnementen
  • OF Internet en Vast Bellen van KPN + ten minste één mobiel KPN abonnement

Veelgestelde vragen over KPN Compleet

Je KPN Compleet voordelen worden actief zodra je daar van ons een e-mail en/of sms over hebt ontvangen. De voordelen zijn vanaf dat moment ook zichtbaar op je eerstvolgende factuur en in MijnKPN.

Als je meerdere producten van KPN hebt zoals hierboven beschreven kun je je zelf aanmelden voor KPN Compleet. Wij controleren je gegevens en houden je op de hoogte via e-mail en/of sms zodra je KPN Compleet voordelen zijn geactiveerd.


Je komt in aanmerking voor KPN Compleet als je één of meerdere KPN Mobiel abonnementen en Internet of Alles-in-1 voor thuis op jouw adres hebt staan.

Als je al bent aangemeld voor de voordelen van KPN Compleet dan kan je eenvoudig nieuwe producten toevoegen aan mijn bestaande KPN Compleet aanmelding. Wil je een extra mobiel nummer aanmelden voor KPN Compleet? SMS vanaf het betreffende mobiele nummer ‘COMPLEET AAN’ naar 1515 (gratis). Dit kan niet vanaf een ander mobiel nummer. Na de bevestiging gelden de voordelen van KPN Compleet ook voor het toegevoegde nummer.
Wil je een product voor thuis aanmelden dan kan dat eenvoudig via ons online formulier.Om de KPN Compleet voordelen te ontvangen heb je het volgende nodig:

  • 'Producten voor thuis’ van KPN, zoals een Alles-in-1 abonnement of een Internet en Bellen abonnement
  • Minimaal 1 mobiel abonnement van KPN zoals hieronder genoemd
  • Deze abonnementen moeten bij ons op hetzelfde Nederlandse adres geregistreerd staan

KPN Compleet geldt niet voor Digitenne, PSTN of ISDN, KPN prepaid, het Nummerbehoud abonnement van KPN (tijdelijk nummer), de KPN Bedrijfsbundel, FlexiBel Family abonnementen, maandelijkse abonnementen en zakelijke abonnementen. KPN Compleet geldt wel voor de overige mobiel abonnementen van KPN in combinatie met ‘producten voor thuis’ van KPN.

Voorwaarden KPN Compleet

Voorwaarden KPN Compleet