Koop de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X
als eerste bij KPN

iPhone 8

De iPhone 8 of iPhone 8 Plus zijn nú te koop bij KPN! Wacht je liever nog even op de iPhone X?
Op 27 oktober start de pre-sale van Apple's meest spectaculaire iPhone ooit.
Schrijf je in en we geven je een seintje zodra de voorverkoop start!

iPhone X
iPhone 8 en iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus iPhone 8 Plus


De nieuwe iPhones zijn onthuld!

Gisteren zijn de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X gepresenteerd in het Steve Jobs theater in Silicon Valley.

Uitzendinggemist?

Heb je hét Apple live-event van het jaar gemist? Geen probleem. Je kunt de Keynote hiernaast terugkijken.

Draadloos opladen

iPhone 8 en iPhone X: draadloos opladen

De nieuwe iPhones zijn helemaal klaar voor een draadloze toekomst. Want de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X kun je opladen via draadloze oplaadstations in hotels, cafés en luchthavens over de hele wereld.

AirPower-mat

De nieuwe draadloze oplaadmat draagt de naam: AirPower. De AirPower werkt niet alleen met de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Ook kun je je nieuwe Apple Watch en zelfs de vernieuwde AirPods ermee opladen. De AirPower is wel pas ergens volgend jaar te koop. Tot die tijd kun je voor de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X gebruikmaken van draadloze opladers van andere bedrijven die de Qi-standaard ondersteunen.

Nieuwe iPhones, nieuwe kleuren

Dit jaar maakt Apple het niet al te bont. De iPhone X kun je straks bestellen in de keurige kleuren: zilver en space-grijs. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn ook het goud te koop.

Glasharde comeback

De stijlvolle glazen behuizing van de iPhone 4-serie maakt een comeback via de nieuwe iPhones. Zo zijn de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X gemaakt van de hoogste kwaliteit krasbestendig glas. De voor- en achterkant zitten ‘gesandwiched' tussen dunne bandjes van hoogwaardig aluminium in bijpassende kleuren. Super stylish!

Kleuren van de iPhone 8 en X
Face ID op iPhone X

iPhone X: jouw gezicht als wachtwoord

Met zoveel scherm op de nieuwe iPhone X is er geen ruimte meer voor de home-knop. 'Thuiskomen' doe je voortaan via een veeg over je scherm. Het afscheid van de home-knop betekent ook het einde van de vingerafdrukscanner op de iPhone X. Door Face-ID in de 3D-frontcamera unlock je jouw nieuwe iPhone X met je gezicht! Volgens Apple is dit de meest veilige manier van ontgrendelen en inloggen.

iPhone 8: Touch ID

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus hebben nog wel een home-knop met Touch ID.

Animoji’s op jouw iPhone 8 en iPhone X!

De iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X brengen Apple's emoji's tot leven! Deze iPhones kunnen bijvoorbeeld het vosje, het konijn of de drol laten praten met jouw gezichtsuitdrukking. Hoe leuk is dat?!

Hoe maak je een pratende drol?

Zo werkt het: de tekst spreek je in terwijl je in terwijl je in de frontcamera kijkt. Tegelijkertijd wordt er met behulp van Face ID een Animoji aangemaakt praat en kijkt zoals jij. Deze animatie stuur je vervolgens via iMessage naar jouw contacten. Je kunt de Animoji’s gebruiken zodra jouw nieuwe iPhone op iOS 11 draait. Wij kunnen niet wachten!

Animoji's op iPhone 8 en iPhone X
iOS 11 met augmented reality

iOS 11 op jouw iPhone 8 of iPhone X

Vanaf 19 september kun je iOS 11 installeren op jouw nieuwe iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone X. iOS 11 is Apple’s besturingssyteem van de toekomst. Zo zal jouw iPhone met iOS 11 van je leren. Daardoor wordt de interactie tussen jou en jouw iPhone persoonlijker. Verder brengt iOS 11 meer overzicht in de App-store, heeft het een nieuw scala aan foto-filters en kun je er makkelijker mee typen.

Augmented Reality

Ook omarmt iOS 11 het zogehete ‘Augmented Reality’ (AR), ofwel ‘uitgebreide realiteit.’ Hiermee is het mogelijk om iconen en spelfiguren in de echte wereld te ‘plaatsen’. Zo zie je via jouw beeldscherm bijvoorbeeld een Pokémon op de bank bij jou thuis!

Draadloos muziek luisteren met Apple AirPods

Met de nieuwe iPhone X zit je nooit meer met je muziek in de knoop. Want de iPhone X is geschikt voor de Apple AirPods. Dit zijn headphones waarmee je draadloos muziek kunt luisteren! Raak jij altijd alles kwijt? Geen paniek! Je vindt jouw AirPods heel makkelijk terug via ‘Zoek mijn AirPods’.

Verloopstukje voor je oude koptelefoon

Kun je niet loskomen van je oude koptelefoon? Geen probleem. In de doos wordt een verloopstukje meegeleverd waarmee je elke willekeurige koptelefoon kunt aansluiten op de lightning connector van jouw nieuwe iPhone X.

Alles over Apple AirPods

Wil je meer weten over wat je allemaal kan met jouw Apple AirPods? Lees het hier.

Apple Airpods
Apple iWatch

Nieuwe Apple Watch ❤ jouw nieuwe iPhone

Jouw nieuwe iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone X kan eigenlijk niet zonder de nieuwe Apple Watch 3 Series. Met de nieuwe Apple Watch beantwoord je in een handomdraai e-mails, Whatsapp berichten en social media updates. Ook kun je muziek streamen, navigeren en....bellen zónder je iPhone bij je te hebben. Ben je aan het trainen voor de Dam-tot-Damloop of doe je andere sportieve dingen? Dan is de Apple Watch jouw persoonlijke fitness-assistent. Hij geeft je alle informatie over je workout zoals je hartslag, verbrande calorieën en afgelegde route. Voorlopig krijgen we in Nederland alleen een versie zonder mobiel internet.

Tijd voor nieuwe kleuren

De aluminium Apple Watch kun je straks kopen in in zilver, goud en spacegrijs. Het roestvrijstalen model blijft beschikbaar in zilver en spacegrijs. De Apple Watch Edition is van keramiek en verkrijgbaar in wit en grijs.

Meest populaire Apple iPhones tot nu toe

Ook interessant voor jou:

Augmented Reality

Waarom Augmented Reality met de nieuwe iPhone écht doorbreekt

Apple presenteert iPhone 8

Apple presenteert de iPhone 8: beter dan ooit!

8 voordelen van iPhone 8

8 voordelen van de iPhone X