Kijk gratis naar de Formule 1

4 september 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk gratis naar de Formule 1

In het weekend van 13 tot en met 17 september kunt u heel veel sport gratis kijken vanaf kanaal 233. Dit weekend is er onder meer Formule 1, buitenlands voetbal, tennis en de Davis Cup.

Formule 1

Hoe kijk ik dit gratis?

Vanaf kanaal 233 kan je dit hele weekend gratis naar alle sportevenementen kijken op Ziggo Sport Totaal. Dit betekent dus dat je zowel de voor- als de nabeschouwing en de GP van Singapore live kunt kijken. Ga met je afstandsbediening naar een van de volgende kanalen om gratis te kijken naar alle sport!

Ziggo Sport Select – kanaal 233
Ziggo Sport Voetbal – kanaal 234
Ziggo Sport Golf – kanaal 235
Ziggo Sport Racing – kanaal 236
Ziggo Sport Extra 1 – kanaal 237
Ziggo Sport Extra 2 – Kanaal 238

Wat is er te zien dit weekend?

Alle buitenlandse competities beginnen dit weekend weer na de interlandbreak. In Engeland wordt om 13.30u afgetrapt met de topper Tottenham Hotspur tegen Liverpool en spelen in de middag Chelsea, Manchester City en Arsenal ook nog eens. In Italië is de volledige speelronde op zondagmiddag om 15.00u. Dan speelt Juventus tegen Sassuolo en Napoli tegen Fiorentina. De gehele top 4 komt tegen elkaar in actie die zondag! Zaterdagmiddag speelt ook FC Barcelona uit tegen Real Sociedad en speelt Athletic Bilbao in de avond tegen Real Madrid om 20.45.

Naast het voetbal kruipen ook de coureurs in de wagen voor een zinderende Grand Prix in Singapore. Dit stratencircuit ligt voornamelijk de auto van Red Bull Racing zeer goed waardoor we hopen op een één-tweetje voor de beide coureurs. De race start om 14.10u op zondag 16 september.

De KLM Open wordt ook dit weekend gespeeld en zal voornamelijk worden uitgezonden op kanaal 235. Het spelersveld telt welgeteld acht oud-kampioenen zoals Romain Wattel en Martin Kaymer.

Hoe kijk je Formule 1 wedstrijden bij KPN?

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kan je alle races als losse wedstrijden kijken. Je betaalt dan per wedstrijd. Ideaal als je net die ene GP niet wilt missen. Wil je het hele F1-seizoen kijken? Kies dan voor een Ziggo Sport Totaal abonnement. Je voegt dit abonnement binnen 15 minuten via MijnKPN toe aan je bestaande Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan- en uit te zetten, dus je zit nergens aan vast.

Ook interessant voor jou:

Sport

Spike: WFL Final 8, wie gaat er winnen?

Sport

Train jij deze zomer als Oranje?

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN