Gratis 5 topfilms in december voor jou

27 november 2017

Gratis 5 topfilms in december voor jou

Als dank voor je vertrouwen dit jaar willen wij je graag een cadeautje geven. We hebben vijf films uitgekozen, die je vanaf 1 december t/m 31 december 2017 gratis kan bekijken via Interactieve TV of de iTV app.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them  volgt een zogeheten magie-zoöloog, Newt Scamander (Eddie Redmayne) genaamd. Newt heeft net zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie magische wezens  afgerond. Tijdens een tussenstop in New York loopt alles uit de hand wanneer een paar van die wezens uit zijn magische koffer weten te ontsnappen, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de Dreuzelwereld. Een echte must-see voor alle fans van de Harry Potter reeks.

Moonlight

Dit verhaal focust zich in drie hoofdstukken op de jeugd, puberteit en volwassenheid van een Afro-Amerikaanse man die zich in de jaren tachtig, in de turbulente stad Miami probeert staande te houden. Hij wordt gepest op school en thuis is het leven ook niet al te best. Hij probeert zichzelf te ontdekken en liefde te vinden ondanks zijn worstelingen met zijn achtergrond en seksualiteit. Moonlight werd voor dit verhaal beloond met maar liefst drie Oscars, waaronder beste film.

Hacksaw Ridge

'Hacksaw Ridge' vertelt het waargebeurde verhaal over Desmond T. Doss. Desmond was een Amerikaanse legerdokter die zich op het slagveld van 1942 bevond, maar weigerde om te moorden en wapens te dragen. Tijdens de slag om Okinawa wist hij 75 mannen te redden, gewonden te evacueren en werd hij een oorlogsheld die risico's nam om de levens van zijn kameraden te redden. Dit was ook de reden dat hij uiteindelijk als eerste echte dienstweigeraar een Congressional Medal of Honor heeft gekregen.

Casper & Emma De Bergen In

Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels Welpje en Konijn op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een bergpark in Noorwegen. Eenmaal daar probeert het duo Emma's moeder te koppelen aan een lokale bewoner. Ze nemen daarbij steeds meer risico’s. En dat in de woeste natuur van Noorwegen. Als dat maar goed gaat…

Collateral beauty

Een reclameman uit New York maakt een tragische gebeurtenis mee waardoor zijn leven uit de hand loopt. Nadat zijn collega's hem op alle mogelijke manieren uit zijn depressie proberen te halen, smeden ze een complex en controversieel plan om hem geestelijk ongeschikt te verklaren zodat ze de controle over het bedrijf kunnen overnemen. Op wonderbaarlijke wijze veroorzaakt dit plan het genezingsproces en kan hij zijn leven weer opnieuw opbouwen.

Zo kijk je de films via Interactieve TV

De films kan je kijken met Interactieve TV via Menu > On Demand > Voor jou

Zo kijk je de films via je mobiel of tablet

Heb je geen interactieve tv? Dan kijk je de 5 films via de Interactieve TV app of via interactievetv.nl. Je vindt de films in het menu: KPN Presenteert > Voor Jou

Meer cadeaus voor jou?

Als bedankje voor het afgelopen jaar krijgt iedere klant van KPN in de maand december leuke cadeaus.

Bekijk jouw cadeaus


Ook interessant voor jou:

Events & Winacties

Kom jij ook je schoentje zetten?

Gezin

Hoe gaan kinderen om met hun mobieltje?

Gezin

Deze 5 Pluspakket films kijk je met de hele familie