De nieuwste Sony Xperia smartphones bij KPN


De Xperia smartphones van Sony behoren al jaren tot de mooiste en meest geavanceerde telefoons die in Nederland te koop zijn. Praktisch en herkenbaar design, lange accuduur en uitstekende camera’s.

Nieuwste Sony toestellen

Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ

Bestel Sony Xperia XZ

Sony Xperia X Compact

Sony Xperia x compact

Bestel Xperia X Compact

Sony Xperia XA

galaxy a5

Bestel Xperia XA

Nu verkrijgbaar bij KPN: Sony Xperia XZ

De Sony Xperia XZ is bij KPN te bestellen. Deze smartphone draagt zijn naam met recht: het is een hartstikke slimme telefoon! Gebaseerd op jouw gebruik geeft het toestel namelijk tips en aanwijzingen waardoor het nog prettiger bestuurt. Met zijn 23 megapixel camera en prachtige display is het een waar vlaggenschip van de Sony Xperia X lijn. Bestel direct dit gloednieuwe toestel bij KPN.

Bestel Sony Xperia XZ

samsung gear
Sony Xperia X

De complete smartphone: de Sony Xperia X

Sony heeft een compleet nieuwe smartphonelijn, bestaande uit de Xperia XZ, Xperia X en Xperia XA. Ze hebben alle drie prachtige schermen en lijken qua design en technisch op elkaar. Ze hebben een 5 inch scherm en zijn waterdicht. Bovendien beschikt de Xperia X over indrukwekkend snelle en innovatieve camera’s van maar liefst 13 en 23 megapixels. De batterij gaat 2 dagen mee, ook na 2 jaar gebruik van je telefoon.

> Bekijk de Sony Xperia X

Sony Xperia XA

De Sony Xperia XA batterijen met STAMINA-modus en de Qnovo-technologie garanderen 2 jaar lang een prestatie alsof hij net uit de doos komt. De 13 megapixel camera van de Xperia XA maakt sneller foto’s dan je zelf doorhebt en het besturingssysteem geeft zelf aan of de appjes die je niet gebruikt, afgesloten kunnen worden. Zo wordt alle capaciteit optimaal benut en gebruik je de XA snel en soepel. Dit, samen met het prachtige 5 inch HD scherm, maakt de Sony Xperia XA tot een absoluut toptoestel van Sony.

> Bestel de Sony Xperia XA

Sony Xperia Z5 Compact

Android: het meest gebruikte besturingssysteem

Wereldwijd draaien meer dan 1,4 miljard mobiele apparaten op Android, het mobiele besturingssysteem van Google. Android is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een optimale gebruikservaring met jouw smartphone. Door de regelmatige updates beschik je altijd over de nieuwste features en is hij optimaal beveiligd.

Overal en altijd online met 4G van KPN

Ervaar de snelheid van 4G en het nog snellere 4G+ mobiel internet op je Sony. Alleen bij KPN profiteer je nu optimaal van de hoge snelheid en stabiliteit van 4G en 4G+. Overal in Nederland. Met 4G op je Sony Xperia X en Z5 Compact kun je eindeloos muziek streamen of overal ongestoord filmpjes kijken. Of grote bestanden delen en downloaden. Wat je maar wilt. Waar je maar wilt. Wanneer je maar wilt.

> Alles over 4G

> Bekijk abonnementen

4G dekking

Landelijke 4G netwerkdekking

99% dekking met 4G en daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland.

Gratis bezorging

Gratis bezorging

KPN bezorgt je toestel waar en wanneer je wilt

Veilig betalen met iDeal en PIN

Veilig betalen

Betaal veilig online of met pin bij je bezorging

KPN Compleet extra voordeel

KPN Compleet

Je ontvangt extra voordelen als je meerdere abonnementen van KPN op jouw adres hebt

Bekijk andere merken