De nieuwste Sony Xperia smartphones bij KPN


De Xperia smartphones van Sony behoren al jaren tot de mooiste en meest geavanceerde telefoons die in Nederland te koop zijn. Praktisch en herkenbaar design, lange accuduur en uitstekende camera’s.

Bekijk smartphones

De nieuwste Sony toestellen

Xperia XZ1

Xperia XZ1

Xperia XZ1

Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact

Xperia X Compact

Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium

Xperia XZ Premium

Sony Xperia XA1

Xperia XA1

Xperia XA1

Sony Xperia XZ1

Sony’s nieuwe paradepaardjes: XZ1 en XZ1 Compact

De Xperia XZ1 en XZ1 Compact zijn Sony’s nieuwe paradepaardjes. Beide toestellen zijn erg stijlvol door de metalen behuizing van de XZ1 en de aluminium behuizing van de XZ1 Compact. Ben jij veel buiten? Dan zijn de Sony Xperia XZ1 en XZ1 Compact wat voor jou. Beide toestellen zijn namelijk stof- en waterbestendig!

Sony Xperia XZ1

De Sony Xperia XZ1 is ’s werelds eerste smartphone met een 3D Creator-camera! Hiermee kun je objecten en personen vastleggen in 3D! Met de vernieuwde stereo speakers is de Sony XZ1 ook op audiogebied een trendsetter.

Sony Xperia XZ1 Compact

De Sony Xperia XZ1 Compact is de terugkeer van Sony's Premium Compact. Ondanks het kleine beeldscherm van 4,6-inch is dit een smartphone met grote mogelijkheden. Zo heeft de Xperia XZ1 Compact vernieuwde stereo speakers en een 19-megapixel Motion Eye camera met ’s werelds eerste 3D Creator!

Nu bij KPN: Sony Xperia XZ Premium

De opvolger van de Xperia XZ is zo mogelijk nog beter en krachtiger. De XZ Premium is met name op cameragebied de beste in zijn soort. De nieuwe Motion Eye-camera legt tientallen jaren van Sony-innovatie in de palm van je hand. De camera is gebaseerd op de Cyber-shotproducten en produceert foto's en video's van verbluffende kwaliteit.

De Motion Eye camera legt video’s vast met 960 beelden per seconden. Dat is gemiddeld vier keer langzamer dan met andere smartphones! Met deze functie film je in slow-motion met de hoogste kwaliteit. Het is bijna alsof je de tijd even stilzet. De Motion Eye camera is zo geavanceerd dat je beweging vastlegt die niet zichtbaar is voor het blote oog. Zo mis je nooit meer een belangrijk moment!

Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia X

De complete smartphone: de Sony Xperia X

Sony heeft een compleet nieuwe smartphonelijn, bestaande uit de Xperia XZ Premium, Xperia XZ en Xperia X1A. Met prachtige schermen, een strak design en camera's van topkwaliteit. De XZ en XZ Premium zijn bovendien waterdicht. Bovendien beschikt de Xperia XZ over indrukwekkend snelle en innovatieve camera’s van maar liefst 13 en 23 megapixels. De batterij gaat 2 dagen mee, ook na 2 jaar gebruik van je telefoon.

Sony Xperia XA1

De Sony Xperia XA1 batterijen met STAMINA-modus en de Qnovo-technologie garanderen 2 jaar lang een prestatie alsof je XA1 net uit de doos komt. De 23 megapixel camera van de Xperia XA1 maakt sneller en scherpere foto’s dan je zelf doorhebt.Dit, samen met het prachtige 5 inch HD scherm, maakt de Sony Xperia XA1 tot een absoluut toptoestel van Sony.

Sony Xperia XA1
Android

Android: het meest gebruikte besturingssysteem

Wereldwijd draaien meer dan 1,4 miljard mobiele apparaten op Android, het mobiele besturingssysteem van Google. Android is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een optimale gebruikservaring met jouw smartphone. Door de regelmatige updates beschik je altijd over de nieuwste features en is hij optimaal beveiligd.

Overal en altijd online met 4G van KPN

Ervaar de snelheid van 4G en het nog snellere 4G+ mobiel internet op je Sony. Alleen bij KPN profiteer je nu optimaal van de hoge snelheid en stabiliteit van 4G en 4G+. Overal in Nederland. Met 4G op je Sony Xperia XZ, XZ Premium en XA1 kun je eindeloos muziek streamen of overal ongestoord filmpjes kijken. Of grote bestanden delen en downloaden. Wat je maar wilt. Waar je maar wilt. Wanneer je maar wilt.

Alles over 4G

Bekijk abonnementen

4G dekking

Landelijke 4G netwerkdekking

99% dekking met 4G en daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland.

Gratis bezorging

Gratis bezorging

KPN bezorgt je toestel waar en wanneer je wilt

Veilig betalen met iDeal en PIN

Veilig betalen

Betaal veilig online of met pin bij je bezorging

KPN Compleet extra voordeel

KPN Compleet

Je ontvangt extra voordelen als je meerdere abonnementen van KPN op jouw adres hebt

Bekijk andere merken