De nieuwste Sony Xperia smartphones bij KPN


De Xperia smartphones van Sony behoren al jaren tot de mooiste en meest geavanceerde telefoons die in Nederland te koop zijn. Praktisch en herkenbaar design, lange accuduur en uitstekende camera’s.

Nieuwste Sony toestellen

Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium

Bestel Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia X Compact

Sony Xperia x compact

Bestel Xperia X Compact

Sony Xperia XA1

sony xperia xa

Bestel Xperia XA1

Nu bij KPN: Sony Xperia XZ Premium

De opvolger van de Xperia XZ is zo mogelijk nog beter en krachtiger. De XZ Premium is met name op cameragebied de beste in zijn soort. De nieuwe Motion Eye-camera legt tientallen jaren van Sony-innovatie in de palm van je hand. De camera is gebaseerd op de Cyber-shotproducten en produceert foto's en video's van verbluffende kwaliteit.

Bestel Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia X

De complete smartphone: de Sony Xperia X

Sony heeft een compleet nieuwe smartphonelijn, bestaande uit de Xperia XZ Premium, Xperia XZ en Xperia X1A. Met prachtige schermen, een strak design en camera's van topkwaliteit. De XZ en XZ Premium zijn bovendien waterdicht. Bovendien beschikt de Xperia XZ over indrukwekkend snelle en innovatieve camera’s van maar liefst 13 en 23 megapixels. De batterij gaat 2 dagen mee, ook na 2 jaar gebruik van je telefoon.

> Bekijk de Sony Xperia XZ

Sony Xperia XA1

De Sony Xperia XA1 batterijen met STAMINA-modus en de Qnovo-technologie garanderen 2 jaar lang een prestatie alsof je XA1 net uit de doos komt. De 23 megapixel camera van de Xperia XA1 maakt sneller en scherpere foto’s dan je zelf doorhebt.

Dit, samen met het prachtige 5 inch HD scherm, maakt de Sony Xperia XA1 tot een absoluut toptoestel van Sony.

> Bestel de Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1

Android: het meest gebruikte besturingssysteem

Wereldwijd draaien meer dan 1,4 miljard mobiele apparaten op Android, het mobiele besturingssysteem van Google. Android is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een optimale gebruikservaring met jouw smartphone. Door de regelmatige updates beschik je altijd over de nieuwste features en is hij optimaal beveiligd.

Overal en altijd online met 4G van KPN

Ervaar de snelheid van 4G en het nog snellere 4G+ mobiel internet op je Sony. Alleen bij KPN profiteer je nu optimaal van de hoge snelheid en stabiliteit van 4G en 4G+. Overal in Nederland. Met 4G op je Sony Xperia XZ, XZ Premium en XA1 kun je eindeloos muziek streamen of overal ongestoord filmpjes kijken. Of grote bestanden delen en downloaden. Wat je maar wilt. Waar je maar wilt. Wanneer je maar wilt.

> Alles over 4G

> Bekijk abonnementen

4G dekking

Landelijke 4G netwerkdekking

99% dekking met 4G en daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland.

Gratis bezorging

Gratis bezorging

KPN bezorgt je toestel waar en wanneer je wilt

Veilig betalen met iDeal en PIN

Veilig betalen

Betaal veilig online of met pin bij je bezorging

KPN Compleet extra voordeel

KPN Compleet

Je ontvangt extra voordelen als je meerdere abonnementen van KPN op jouw adres hebt

Bekijk andere merken