Welke smartphone kies jij?

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, maar weet je niet welke je moet kiezen? De redacteuren van consumentenwebsite BesteProduct.nl helpen je met het maken van een keuze uit het grote aanbod toestellen op KPN.com.

1TIP

Indrukwekkend: Samsung Galaxy S8 (+)

De Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8+ zijn nog fraaier dan de S7 (edge), hebben een betere batterij, zijn waterdicht en je kunt het geheugen uitbreiden met een microSD-kaart. Bekijk de highlights van de S8.


iphone 7
2TIP
iphone 7

De nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus voor fantastische foto's en nog veel meer

De slanke designs van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn een verdere verfijning van hun elegante voorgangers. Deze fantastische smartphone modellen zijn bij KPN te koop in 6 fraaie kleuren, waaronder Jet Black (glanzend zwart) en Special Edition Red.

Ben jij hongerig naar de meest verse nieuwtjes over Apple's laatste updates, features, producten en de mysterieuze nieuwe iPhone? Houd dan deze pagina in de gaten, of schrijf je in voor onze Apple mailinglist!

Sony Xperia XZ Premium
4TIP

Sony Xperia XZ Premium: Super Slowmotion

De Xperia XZ Premium is zo mogelijk nog beter en krachtiger dan zijn voorgangers. De XZ Premium is met name op cameragebied de beste in zijn soort. De Motion Eye-camera legt tientallen jaren van Sony-innovatie in de palm van je hand.

LG G5
5TIP

LG G5, een geweldenaar!

De nieuwe LG is een high-end smartphone die alles heeft wat je nodig hebt: snelheid, aluminium behuizing, hoge schermresolutie en misschien nu al de beste camera van 2016.