Welke smartphone kies je?

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, maar weet je niet welke je moet kiezen? De redacteuren van consumentenwebsite BesteProduct.nl helpen je met het maken van een keuze uit het grote aanbod toestellen op KPN.com.

1TIP

Indrukwekkend: Samsung Galaxy S8 (+)

De Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8+ zijn nog fraaier dan de S7 (edge), hebben een betere batterij, zijn waterdicht en je kunt het geheugen uitbreiden met een microSD-kaart. Bekijk de highlights van de S8.


iphone 7
2TIP
iphone 7

De nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus: fantastische foto's

Het slanke en elegante design van de iPhone 7 is een verdere verfijning van het reeds prachtige en functionele ontwerp van zijn voorgangers. Kies jouw favoriet uit maar liefst 6 kleuren, waaronder het nieuwe Jet Black (glanzend zwart) en de Special Edition Red. Bekijk de fantastische features van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus.

Sony Xperia XZ
3TIP

Sony Xperia XZ: prachtige camera

De nieuwe Sony Xperia XZ maakt alle verwachtingen waar. De Xperia XZ is een krachtige, waterdichte smartphone die op cameragebied alle concurrenten naar de kroon steekt. Lees meer over de XZ!

4TIP

Huawei P9: stijlvol en mooi

Het Chinese Huawei stelt met haar nieuwe vlaggenschip voor 2016 een nieuwe standaard op het gebied van smartphone-fotografie door een samenwerking met camera-specialist Leica.

LG G5
5TIP

LG G5, een geweldenaar!

De nieuwe LG is een high-end smartphone die alles heeft wat je nodig hebt: snelheid, aluminium behuizing, hoge schermresolutie en misschien nu al de beste camera van 2016.