Geruchten van de nieuwste Galaxy! Wordt het de Samsung Galaxy S8?

Het voorjaar komt eraan en we weten wat dat betekent. Samsung zal naar verwachting de nieuwste S-serie tonen. Of het nieuwe vlaggenschip van Samsung ook daadwerkelijk de Samsung Galaxy S8 gaat worden is nog even de vraag. Het laatste gerucht gaat dat het toestel eind maart wordt aangekondigd. Even geduld dus nog. Tot die tijd houden wij je op deze pagina op de hoogte van al het nieuws.Zorg dat je de eerste bent!

Vul je contactgegevens in. Wij nemen vrijblijvend contact met je op zodra er nieuws is.

Ben je een zakelijke klant? Schrijf je dan hier in.

Strak design

Waar Samsung de S7 nog uitbracht in een platte én in een edge-variant, gaan we de nieuwe Samsung Galaxy S8 waarschijnlijk alleen zien in de edge-vorm. Android-Planet meldt zelfs dat de nieuwste Galaxy een display krijgt die aan alle kanten over de rand doorloopt (Android-Planet 19 januari 2017). De zijkanten zijn dan niet alleen gebogen maar ook de onder- en bovenkant. Super strak als je het ons vraagt.

Eindeloos display zonder home button?

Hoewel we maar 1 schermtype verwachten, de Edge, lijken er toch twee versies te verschijnen van de nieuwe Samsung Galaxy S8. De grote variant met een 6,2 inch beeldscherm én zijn kleine broertje met een 5.8 inch beeldscherm. In een bericht van Bloomberg lezen we dat verwacht wordt dat het scherm de hele voorzijde van de telefoon gaat bedekken met een QHD Super AMOLED-scherm. Zelfs de bekende home toets, die tot nu toe altijd een vaste plek kreeg op de S toestellen, zou in dit geval ruimte moeten maken voor het doorlopende scherm.

Geen fysieke home button dus. Maar wat dan wel? Waarschijnlijk wordt de button in het display verwerkt in de vorm van een optische vingerafdrukscan. Of hij wordt verplaatst naar de achterkant van het toestel. Dit blijft nog even gissen!

Haarscherp beeld

Haarscherp beeld, dat is een ding dat zeker is. Android-Planet laat weten dat Samsung het toestel naar verluidt gaat uitrusten met een resolutie van 3840 x 2160 pixels, ook wel een 4K-resolutie genoemd. En dat is scherp, heel scherp. Waarom de fabrikant voor zulk scherp beeld kiest? Virtual reality. Het duurt waarschijnlijk niet lang meer voor de fabrikant een nieuwe vr-headset introduceert. En omdat je met een vr-bril met je neus op het scherm zit, is een hoge resolutie heel belangrijk.

Camera

Het blijft een beetje gissen naar de exacte eigenschappen van de camera van de Samsung Galaxy S8 maar zeker is dat de maximale resolutie omhoog gaat ten opzichte van de Galaxy S7. ETNews schrijft dat een belangrijke vooruitgang de update van de frontcamera is. Hiermee wordt hij net zo goed als de hoofdcamera en krijgt hij zelfs een autofocusfunctie. Wat dit voor jou betekent? Automatisch scherpstellen en dus superscherpe selfies.

Snelste smartphone van 2017?

Ja, waarschijnlijk wel. Het toestel wordt namelijk verwacht met een supersnelle Exynos 8895 chipset. Volgens Galaxyclub wordt het toestel gelanceerd met Android 7.1.1. Nougat en de allernieuwste versie van Samsung’s eigen interface: Samsung Experience. We verwachten de introductie van veel vernieuwingen en veel fijne features. Denk aan een Always On Display, een Veilige Map en de veelbesproken digitale assistent.

Geen koptelefoon

Tja, toch wel teleurstellend. We zagen het natuurlijk al bij de iPhone 7 dus we konden het verwachten bij de nieuwe Samsung Galaxy S8. Maar het heeft ook zo z’n voordelen. Door de koptelefoonpoort weg te laten blijft er intern namelijk meer ruimte over voor bijvoorbeeld een grotere accu. En dat is heel fijn. Je kan natuurlijk gewoon muziek blijven luisteren maar dan via de usb-c-aansluiting of een draadloze koptelefoon (Android-Planet 18 januari 2017).

Kan je niet wachten op de Samsung Galaxy S8?

Galaxy S7 & S7 edge

galaxy s7

Bestel S7 & S7 edge

Galaxy S6 of S6 edge

galaxy s6

Bestel S6 en S6 edge

Galaxy A5

galaxy a5

Bestel Galaxy A5

Bestel als eerste

Landelijke 4G netwerkdekking

99% dekking met 4G en daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland.

Gratis bezorging

Gratis bezorging

KPN bezorgt je toestel waar en wanneer je wilt

Veilig betalen met iDeal en PIN

Veilig betalen

Betaal veilig online of met pin bij je bezorging

KPN Compleet extra voordeel

KPN Compleet

Je ontvangt extra voordelen als je meerdere abonnementen van KPN op jouw adres hebt