Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge met abonnement

Koop nu een Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge met abonnement en krijg 50 euro retour!

Model

Kleur

Opslagruimte

S7 en S7 Edge: high-end middenklassers


De Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge behoren nog steeds tot de betere toestellen op de markt. Door het aantrekkelijke prijskaartje krijg je heel veel smartphone voor weinig. De Galaxy S7 en S7 Edge hebben een goede camera, een sterkte processor en een krachtig stof- en waterbestendig design.

De Samsung Galaxy S7 is er in 2 varianten: de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. Qua design en prestaties zijn de broertjes vrijwel gelijk aan elkaar. Met de Galaxy S7 Edge heb je net wat meer exclusieve functionaliteiten in handen. Zo heeft de Galaxy S7 Edge afgeronde hoeken en een gebogen scherm. Dit geeft ruimte voor extra features. Ook kun je de edge-rand gebruiken als kompas of liniaal. Super handig!

Galaxy S7 en S7 Edge: nu € 50,- retour!

Koop jij in de periode van 6 november t/m 31 december 2017 een Samsung Galaxy S7 of S7 Edge met abonnement bij KPN? Dan krijg je van ons 50 euro retour!

Check de actievoorwaarden op onze KPN promotiepagina.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Camera Galaxy S7: voor perfecte foto’s


De Samsung Galaxy S7 heeft een 12-megapixel Dual Pixel-camera. Hiermee schiet je superieure plaatjes, zelfs bij weinig licht. De Dual Pixel-camera zorgt ook voor een snellere autofocus. Zeg dus maar dag tegen wazige foto's van dat oh zo leuke dinertje bij kaarlicht met je lief.

Super AMOLED-scherm voor heldere kleuren

De tijd van blokkerige schermresolutie ligt alweer een tijd achter ons. Toch worden er nog steeds betere schermtechnologieën ontwikkeld. Zo heeft Samsung voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge gebruik gemaakt van de Super AMOLED-technologie. Dit zorgt niet alleen voor optimale scherpte, maar ook voor kristal heldere kleuren. Zo kun jij optimaal genieten van al jouw foto's, video's en games.

Grote batterijcapaciteit & draadloos opladen


De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge hebben een grote batterijcapaciteit. Daardoor hoef je jouw S7 niet vaak op te laden. En als je 'm oplaadt, dan kan dat supersnel met de meegeleverde snel-lader. Hiermee staat 10 minuten opladen gelijk aan 4 uur lang plezier van jouw Samsung Galaxy S7! Leuke bijkomstigheid: je kunt de Galaxy S7 en S7 Edge ook nog eens draadloos opladen. Zo hoef je dus nooit meer met kabeltjes in de weer. Handig!

Galaxy S7: stof- en spatwaterdicht

Een telefoon moet natuurlijk lang mee gaan. Samsung heeft bij het ontwerpen van de Galaxy S7 (Edge) dan ook veel tijd besteed aan het perfectioneren van de krachtige behuizing. De Galaxy S7 en S7 Edge zijn gemaakt van afgeronde metalen legeringen die zijn ingelegd met 3D-glas. Hierdoor bestaan de behuizingen uit één stuk. Dat maakt de toestellen super sterk en water- en stofbestendig. De Galaxy S7 en S7 Edge zijn beide IP68-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat de telefoons tot 30 minuten onder water kunnen overleven op een diepte van 1,5 meter.

Samsung Galaxy S7
Samsung S7

Eenvoudig overstappen naar jouw Galaxy S7


Iedereen die van telefoon wisselt, kent het probleem: je krijgt een nieuw toestel, maar je oude foto's, video's, contacten en berichten wil je niet kwijt. Hoe neem je al jouw dierbare bestanden mee naar je nieuwe Galaxy S7 of S7 Edge? Samsung heeft daar iets op bedacht: Smart Switch.

Samsung Smart Switch: hoe werkt het?

Binnen de Samsung Smart Switch-app selecteer je eenvoudig de contacten, foto's en berichten die je niet kwijt wilt. Vervolgens zet je deze bestanden over naar je nieuwe telefoon via iCloud, een USB kabel of direct van je ene Android-toestel naar de andere. Handig!

Benieuwd naar de opvolger van de Samsung Galaxy S7? Check de Samsung Galaxy S8

Android op jouw nieuwe Samsung Galaxy S7


Android is de verbinding tussen jou en jouw Samsung. Wereldwijd draaien meer dan 1,4 miljard mobiele apparaten op Android: Google’s mobiele besturingssysteem. Android is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een optimale gebruikservaring op jouw Samsung toestel. Door de regelmatige updates beschikt jouw Galaxy S7 altijd over de nieuwste features. Zo is hij ook optimaal beveiligd.

Samsung Galaxy S7
Samsung S7

Samsung Galaxy S7 met 4G en 4G+ van KPN


Onderweg muziek luisteren via Spotify of eindeloos YouTube video's kijken op jouw nieuwe Samsung Galaxy S7? Het razendsnelle 4G-netwerk van KPN geeft je de vrijheid om te internetten waar en wanneer je maar wilt. Ook blijven we ons netwerk verbeteren. Zo werken we aan de uitbreiding van 4G+ en aan het verbeteren van de techniek om over internet te kunnen bellen.

Alles over 4G

Bekijk abonnementen

Andere Samsung Galaxy toestellen bij KPN

Galaxy S8 en S8+

Galaxy S8

Galaxy S8 (+)

Galaxy A5 2017

samsung galaxy A5 2017

Galaxy A5 2017

Galaxy J5 & J3

Samsung Galaxy J3 en J5

Galaxy J3 & J5

4G dekking

Landelijke 4G netwerkdekking

99% dekking met 4G en daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland.

Gratis bezorging

Gratis bezorging

KPN bezorgt je toestel waar en wanneer je wilt

Veilig betalen met iDeal en PIN

Veilig betalen

Betaal veilig online of met pin bij je bezorging

KPN Compleet extra voordeel

KPN Compleet

Je ontvangt extra voordelen als je meerdere abonnementen van KPN op jouw adres hebt