De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

Bestel hier direct je Samsung Galaxy S7 met abonnement

Model

Kleur

Opslagruimte

Samsung Galaxy S7 en S7 edge

Samsung heeft na de zeer succesvolle Galaxy S6 en Galaxy S6 edge in 2016 twee nieuwe high end smartphones gelanceerd: de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge. Deze toppers van Samsung maken alle verwachtingen waar, zeggen de experts van consumentenwebsite BesteProduct.nl. De belangrijkste eyecatcher: de vernieuwde camera.

Nu met gratis EVO 128GB MicroSD kaart!

Koop jij je Samsung Galaxy S7 edge tussen 1 mei 2017 en 5 juni 2017? Dan ontvang je een EVO 128GB MicroSD kaart. Zo heb je nooit meer te weinig opslagruimte. Registreer je aankoop voor 18 juni 2017 op: www.kpnpromoties.nl en je ontvangt je MicroSD kaart binnen 6 weken!

Samsung Galaxy S8 en S8+ nu te koop bij KPN!
Samsung heeft haar twee nieuwste toptoestellen geïntroduceerd: de Galaxy S8 en S8+! Benieuwd naar de nieuwe high end toestellen? Bekijk de Samsung Galaxy S8!

Samsung Galaxy S7

Review filmpje Samsung Galaxy S7

Bekijk hiernaast het review filmpje van de Samsung Galaxy S7. 

Flinke upgrade

Natuurlijk is er ook aan de binnenkant van de Samsung Galaxy S7 flink gesleuteld. Zo heeft Samsung de processor een upgrade gegeven. Het toestel is hierdoor merkbaar sneller en geeft een betere gebruikerservaring. Ook hebben ze goed geluisterd naar kritiekpunten van de vele Samsung-fans op de S6. Zo heeft de accu een flinke upgrade gekregen, waardoor je langer met een acculading kunt doen. De Galaxy S7 bezit een 3000 mAh accu en de S7 edge maar liefst een 3600 mAh accu. Met het grote scherm van de edge is dat geen overbodige luxe.

Terug van weggeweest is ook het slot voor een externe microSD-kaart. Moest je bij de S6 nog fors bijbetalen voor meer geheugen, de S7 biedt je de mogelijkheid tot 200 GB op te slaan aan foto’s en video’s op je microSD-kaart. Daar gaan de fans blij van worden. Zeker omdat Samsung ondanks het SD-slot erin is geslaagd de S7 stof- en waterdicht te maken.

Het snellaadsysteem, waarbij je je telefoon in tien minuten voor vier uur lang kunt opladen, is uiteraard weer present.

Samsung Galaxy S7 en S7 edge dunner en nog fraaier

Samsung Galaxy S7

Samsung heeft ervoor gekozen geen drastische veranderingen door te voeren bij de Galaxy S7, maar vooral zijn voorganger, de S6, te perfectioneren. Dat zie je het beste terug in het design van het toestel. Zo steekt de achterzijde van de camera bijna niet meer uit, is de smartphone over het algemeen dunner geworden en heeft het toestel een nog hoogwaardigere afwerking. Ook zijn de Galaxy S7-toestellen nu, in tegenstelling tot de S6, geheel stof- en waterdicht. De Galaxy S7 edge heeft nog steeds een aan beide zijden mooi afgerond scherm. Opvallend en stijlvol.

De Galaxy S7 edge heeft een 5,5 inch Super Quad HD Super AMOLED-scherm. De Galaxy S7 heeft eenzelfde scherm, maar is met zijn 5,1 inch diagonaal net wat kleiner. Zoals we van Samsung zijn gewend, geven de schermen zeer contrastrijke en scherpe beelden. Het blijft genieten.

Een echte virtual reality ervaring


Gebruik de Samsung Galaxy S7 (edge) in combinatie met de Samsung Gear VR

Met de Samsung Gear VR krijg je een echte virtual reality ervaring. Benieuwd hoe dit er uit ziet? Bekijk hiernaast in het review filmpje hoe je samen met je nieuwe Samsung smartphone een nieuwe wereld binnen stapt.

Sommigen noemen de Gear VR een belangrijk keerpunt voor de ontwikkeling van VR: de headset is het eerste platform dat betaalbare virtual reality naar een breed publiek brengt. Met de bril kun je eenvoudig genieten van vituele realiteit. De wereld vormt zich om je heen dankzij het megascherm van de Gear VR. Films en games beleef je als nooit tevoren!

Switch eenvoudig

Kopieer heel eenvoudig en snel je foto’s, contacten en andere bestanden van je oude Samsung telefoon naar je nieuwe Galaxy S7 met SMART SWITCH. Via de bijgeleverde USB adapter kun je alles makkelijk overzetten, inclusief de lay-out van je beginscherm.

De USB-adapter is bijgevoegd in de verpakking van je Galaxy S7 & S7 edge

Bekijk hier al onze Samsung Producten

KPN-KPNCM-kpn-cm:/pages/BestProduct/Samsungs7/switch.png

Nieuwe Samsung S7 en S7 edge maken verbluffend fraaie foto's

De Galaxy S6 eindigde al vaak bovenaan de lijstjes van de beste camerasmartphone. Dat heeft Samsung allerminst lui gemaakt. Met de camera in de Galaxy S7 doen de Koreanen er nog een flinke schep bovenop. Zo hebben ze de pixels op de sensor vergroot, waardoor deze meer licht kunnen opvangen. Ook hebben ze de camera nu voorzien van lens die maar liefst een diafragma aankan van 1.7. Door deze twee verbeteringen kun je nu nog betere foto’s maken onder slechte lichtomstandigheden. De resultaten die we tijdens de eerste test behaalden, waren verbluffend. Verder is het autofocus-systeem van de camera sterk verbeterd. Het scherpstellen gaat nu razendsnel, waardoor je bijna nooit meer onscherpe foto’s krijgt. Uiteraard heeft de S7 de mogelijkheid om in 4K te filmen. Dat levert haarscherpe beelden op. De beeldstabilisatie zorgt ervoor dat deze scherpe beelden mooi vloeiend blijven.
Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 is overzichtelijk en werkt razendsnel

Samsung Galaxy S7

Samsung heeft vorig jaar al een grote schoonmaakbeurt gehouden bij zijn schil over besturingssysteem Android. De Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge waren daardoor al een stuk sneller en overzichtelijker. De nieuwste ‘Touchwiz’, zoals de schil van Samsung heet, op de Galaxy S7 is opnieuw onder handen genomen. Het gevolg: functies, instellingen en programma’s zijn nog makkelijker te vinden. Verder werkt Android 6.0, de nieuwste versie van Android die standaard wordt meegeleverd op beide toestellen, als een trein. Wij kregen met testen de smartphones ook niet een beetje aan het haperen. De goed werkende vingerafdrukscanner waarmee je je telefoon kunt ontgrendelen, is ook weer aanwezig op het nieuwe vlaggenschip.

Al met al blijft er zelfs voor de meest veeleisende gebruiker weinig meer te wensen over met de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge. De smartphones zijn fraai, snel, voorzien van de beste camera en helemaal compleet door de losse mircoSD-kaart.

Waarom de nieuwe Samsung Galaxy bestellen bij KPN?

+ Landelijke 4G netwerkdekking99% dekking met 4G en daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland.
+ Gratis bezorgingWe bezorgen je bestelling wanneer en waar jij wilt. 
+ Veilig betalenBetaal veilig online of bij je bezorging.
+ Extra voordelen bij meer KPN-productenOntvang extra voordelen als je meerdere producten van KPN op jouw adres hebt aangeschaft. Bekijk meer over KPN Compleet