De nieuwste Samsung-toestellen bij KPN

Bij KPN vind je altijd de nieuwste modellen van Samsung. Op zoek naar een eenvoudig model of naar de allernieuwste Galaxy S7 edge? Bestel direct een model met het abonnement dat het beste bij je past. De meeste Samsung telefoons zijn geschikt voor 4G of zelfs 4G+, waardoor je gelijk gebruik kunt maken van het razendsnelle landelijke netwerk van KPN.

Populairste Samsung toestellen:

Galaxy S7 & S7 edge

galaxy s7

Bestel S7 & S7 edge

Galaxy S6 of S6 edge

galaxy s6

Bestel S6 en S6 edge

Galaxy A5

galaxy a5

Bestel Galaxy A5

Samsung Galaxy S7

De Galaxy S7

Na het succes van de Galaxy S6 en S6 edge heeft Samsung de Galaxy S7 geïntroduceerd. Ook deze Samsung smartphones zijn weer een groot succes. Je kunt de S7 bestellen met een 1 of 2-jarig abonnement. Zo'n mooi en groot scherm vraagt natuurlijk om eindeloos surfen en video's kijken. Kies daarom voor een Zorgeloos abonnement. Zo heb je bij Zorgeloos Standaard 5 GB aan mobiel internet en kun je onbeperkt bellen. Binnenkort is de Samsung Galaxy S7 ook verkrijgbaar in de nieuwe kleur Blue Coral.

> Bekijk de Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S6

De Galaxy S6 en Galaxy S6 edge

De Samsung Galaxy S6 Edge is de eerste smartphone van Samsung met een metalen behuizing. Het gehele frame is van metaal voorzien. De metalen behuizing is een welkome verbetering. Het toestel voelt duurzamer aan dan zijn voorgangers die van plastic waren voorzien.

> Bekijk de Samsung Galaxy S6

De Galaxy S7 met supersnel 4G en 4G+ van KPN

Ervaar de snelheid van 4G en het nog snellere 4G+ mobiel internet op je S7. Alleen bij KPN profiteer je nu optimaal van de hoge snelheid en stabiliteit van 4G en 4G+. Overal in Nederland. Met 4G op je Galaxy S6, S6 edge, S7 of s7 edge kun je eindeloos muziek streamen of overal ongestoord filmpjes kijken. Of grote bestanden delen en downloaden. Wat je maar wilt. Waar je maar wilt. Wanneer je maar wilt.

> Alles over 4G

> Bekijk abonnementen

Samsung en 4G

Android: het meestgebruikte besturingssysteem

Wereldwijd draaien meer dan 1,4 miljard mobiele apparaten op Android, het mobiele besturingssysteem van Google. Android is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een optimale gebruikservaring met jouw smartphone. Door de regelmatige updates beschik je altijd over de nieuwste features en is hij optimaal beveiligd.

4G dekking

Landelijke 4G netwerkdekking

99% dekking met 4G en daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland.

Gratis bezorging

Gratis bezorging

KPN bezorgt je toestel waar en wanneer je wilt

Veilig betalen met iDeal en PIN

Veilig betalen

Betaal veilig online of met pin bij je bezorging

KPN Compleet extra voordeel

KPN Compleet

Je ontvangt extra voordelen als je meerdere abonnementen van KPN op jouw adres hebt