Nu te koop bij KPN:
de Apple Watch
€25,- korting voor KPN klanten!

Apple Watch ❤ jouw nieuwe iPhone

De Apple Watch is hét verlengstuk van jouw iPhone 6s, iPhone 7 of allernieuwste iPhone. Want met de Apple Watch check en beantwoord je in een handomdraai e-mails, Whatsapp berichten en social media updates. Zo hoef je niet steeds je iPhone erbij te pakken en dat is natuurlijk vet handig! Ben je aan het trainen voor de Dam-tot-Damloop of doe je andere sportieve dingen? Dan is de Apple Watch jouw persoonlijke fitness-assistent. Hij geeft je alle informatie over je workout zoals je hartslag, verbrande calorieën en afgelegde route. Apple Watch is verkrijgbaar in wel 14 verschillende modellen. Ben je KPN-klant? Dan krijg je nu €25,- korting!

Bekijk alle Apple smartwatches

Apple Watch: alles binnen handbereik

De Apple Watch is de eerste smartwatch van Apple. Om optimaal te profiteren van de vele functionaliteiten, kan de Apple Watch eigenlijk niet zonder een iPhone. Je hebt minimaal een iPhone 5 of nieuwer nodig. Het horloge heeft een eigen processor, geheugen en besturingssysteem. Alle berichten die op je iPhone binnenkomen, kun je op je Apple Watch bekijken. Je hoeft je iPhone dus niet meer elke keer te pakken om nieuwe mails, Facebook- en Whatsapp-berichten of je Instagram te bekijken en te beantwoorden. Voor de Apple smartwatch zijn al duizenden speciale apps beschikbaar in de App Store. Daar komen er dagelijks tientallen bij.

De digitale kroon, snelle bediening van je Apple smartwatch

Aan de zijkant van het horloge zit een ronde knop, de 'digitale kroon'. Door aan de Crown te draaien of erop te drukken, kun je de Apple Watch bedienen. Door te draaien, scroll je door lijsten of zoom je in en uit op bijvoorbeeld de kaarten-app. Je kunt de Apple Watch ook met het touchscreen bedienen, zoals je gewend bent van de iPhone of iPad. Een extra optie is Force Touch. Net als bij de nieuwe iPhone 6s krijg je extra opties, door harder of zachter op het scherm te drukken. Je kunt de Apple Watch ook bedienen via je stem met Siri. De mogelijkheden van Siri zijn hetzelfde als op de iPhone en de iPad. Siri verstaat tegenwoordig ook Nederlands.

Kies zelf de klok op je horloge

De Apple Watch heeft veel mogelijkheden, maar natuurlijk wil je er ook gewoon de tijd op bekijken. Je kunt zelf kiezen welke klok er op het haarscherpe OLED-scherm wordt weergegeven. Denk aan een digitale klok, een analoge klok en zelfs een Mickey Mouse klok. Om de batterijduur te verlengen, gaat het scherm van het horloge automatisch uit. Het scherm springt weer aan op het moment dat jij je pols optilt, het scherm aanraakt of een tikje op de digitale kroon geeft. De Apple Watch gaat met een volle batterij een hele dag mee.

Apple Watch: Geen dag zonder hartslag

De Apple Watch heeft diverse sensoren, waaronder een hartslagmeter. Door deze sensoren te combineren, schotelt het horloge je interessante statistieken voor. Met de standaard aanwezige workout-app kun je wandelen, fietsen, hardlopen, op de roeitrainer of steppen. De Watch geeft je informatie over het aantal stappen, de hoeveelheid verbrande calorieën, je hartslag tijdens de workout en de afgelegde afstand. Hij heeft geen GPS, dus je moet wel je iPhone bij je hebben om bijvoorbeeld informatie over je afgelegde route te krijgen. Raak je tijdens het hardlopen nog wel eens de weg kwijt? Gebruik de kaarten-app en de Apple Watch geeft je een tikje op je pols als je moet afslaan.

Review BesteProduct.nl: vijf redenen om de Apple Watch te kopen

De redacteuren van consumentenwebsite BesteProduct.nl hebben de Apple Watch uitgebreid getest. Bekijk in de video de vijf redenen waarom zij vinden dat je de Apple Watch moet kopen.

Apple Watch geheel naar je eigen wensen samenstellen

De Apple Watch is beschikbaar in diverse varianten. Je kunt gemakkelijk wisselen van polsbandje om je horloge een andere look te geven. De Watch is verkrijgbaar in twee formaten: met een beelddiagonaal van 38mm of een van 42mm.

Voor de liefhebbers van een sportief horloge heeft Apple de Watch Sport. Het scherm is gemaakt van gehard ion-X-glas. Bij de Watch Sport kun je kiezen uit verschillende kleurrijke polsbandjes. De prijs is afhankelijk van de maat en de gekozen polsband.

Houd je meer van een klassieke uitstraling, dan kies je voor de gewone Watch. Deze is voorzien van een roestvrijstalen behuizing, die eventueel ook in spacegrey te bestellen is. Het scherm is gemaakt van saffierkristal. De prijs is afhankelijk van de maat en de gekozen polsband.