Koop de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X als eerste bij KPN!

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn nú te koop bij KPN! Wacht je liever nog even op de iPhone X? Op 27 oktober start de pre-sale van Apple's meest spectaculaire iPhone ooit. Schrijf je in en we geven je een seintje zodra de voorverkoop start!

iPhone 8

iPhone 8

Bestel iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus

Bestel iPhone 8 Plus

iPhone X

iPhone X

Schrijf je in

De nieuwe iPhones zijn onthuld!


Gisteren zijn de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X gepresenteerd in het Steve Jobs theater in Silicon Valley.

Uitzending gemist?

Heb je hét Apple live-event van het jaar gemist? Geen probleem. Je kunt de Keynote hiernaast terugkijken.

iPhone 8 en iPhone X: draadloos opladen


De nieuwe iPhones zijn helemaal klaar voor een draadloze toekomst. Zo kun je de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X kun je opladen via draadloze oplaadstations in hotels, cafés en luchthavens over de hele wereld.

AirPower-mat

De nieuwe draadloze oplaadmat draagt de naam: AirPower. De AirPower werkt niet alleen met de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Ook kun je je nieuwe Apple Watch en zelfs de vernieuwde AirPods ermee opladen. De AirPower is wel pas ergens volgend jaar te koop. Tot die tijd kun je voor de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X gebruikmaken van draadloze opladers van andere bedrijven die de Qi-standaard ondersteunen.

Nieuwe iPhones, nieuwe kleuren


Dit jaar maakt Apple het niet al te bont. De iPhone X kun je straks bestellen in de keurige kleuren: Silver en Space Gray. De iPhone 8, iPhone 8 Pluszijn nu te koop in de kleuren: Silver, Space Gray én Gold.

Glasharde comeback

De stijlvolle glazen behuizing van de iPhone 4-serie maakt een comeback via de nieuwe iPhones. Zo zijn de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X gemaakt van de hoogste kwaliteit krasbestendig glas. De voor- en achterkant van deze smartphones zitten ‘gesandwiched' tussen dunne bandjes van hoogwaardig aluminium in bijpassende kleuren. Super stylish!

iPhone X: jouw gezicht als wachtwoord


Met zoveel scherm op de nieuwe iPhone Xis er geen ruimte meer voor de home-knop. 'Thuiskomen' doe je voortaan via een veeg over je scherm. Het afscheid van de home-knop betekent ook het einde van de vingerafdrukscanner op de iPhone X. Door Face-ID in de 3D-frontcamera unlock je jouw nieuwe iPhone X met je gezicht! Volgens Apple is dit de meest veilige manier van ontgrendelen en inloggen.

iPhone 8: Touch ID

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus hebben nog wel de vertrouwde home-knop met Touch ID.

Animoji’s op jouw iPhone X!


De iPhone Xbrengt Apple's emoji's tot leven! Deze iPhone kan bijvoorbeeld het vosje, het konijn of de drol laten praten met jouw gezichtsuitdrukking. Hoe leuk is dat?!

Hoe maak je een pratende drol?

Zo werkt het: de tekst spreek je in terwijl je in terwijl je in de frontcamera kijkt. Tegelijkertijd wordt er met behulp van Face ID een drol in 3D aangemaakt die praat en kijkt zoals jij. Deze animatie stuur je vervolgens via iMessage naar jouw lievelingscollega. Je kunt de Animoji’s gebruiken zodra jouw nieuwe iPhone op iOS 11 draait. Wij kunnen niet wachten!

iOS 11 op jouw nieuwe iPhone 8 of iPhone X


iOS 11 is Apple’s besturingssyteem van de toekomst. Je kunt iOS 11 installeren op jouw nieuwe iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone X. Met iOS 11 zal jouw iPhone van je leren. Daardoor wordt de interactie tussen jou en jouw iPhone persoonlijker. Verder brengt iOS 11 meer overzicht in de App-store, heeft het een nieuw scala aan foto-filters en kun je er makkelijker mee typen.

Augmented Reality

Ook omarmt iOS 11 het zogehete ‘Augmented Reality’ (AR), ofwel ‘uitgebreide realiteit.’ Hiermee is het mogelijk om iconen en spelfiguren in de echte wereld te ‘plaatsen’. Zo zie je via jouw beeldscherm bijvoorbeeld een Pokémon op de bank bij jou thuis!

Nieuwe iPhone: draadloos muziek luisteren


Met de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X zit je nooit meer met je muziek in de knoop. Want deze nieuwe iPhones zijn geschikt voor Apple AirPods. AirPods zijn headphones waarmee je draadloos muziek kunt luisteren. Raak jij altijd alles kwijt? Geen paniek! Je vindt jouw AirPods heel makkelijk terug via ‘Zoek mijn AirPods.'

Alles over Apple AirPods

Wil je meer weten over wat je allemaal kan met jouw Apple AirPods? Lees het hier.

Nieuwe Apple Watch ❤ nieuwe iPhone


Jouw nieuwe iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone X kan eigenlijk niet zonder de nieuwe Apple Watch 3 Series. Met de nieuwe Apple Watch kun je in een handomdraai e-mails, sms- en Whatsapp-berichten beantwoorden, social media checken, muziek streamen, navigeren en bellen zónder je iPhone bij je te hebben. Ook is de Apple Watch jouw persoonlijke fitness-assistent. Zo geeft hij je alle informatie over je workout zoals je hartslag, verbrande calorieën en afgelegde route. Voorlopig krijgen we in Nederland alleen een versie zonder mobiel internet.

Nieuwe Apple Watch S3 bij KPN

Eind september kun je de nieuwe Space Gray aluminium Apple Watch S3 met zwarte polsband kopen in de KPN Winkel bij jou in de buurt.

Nu € 25,- korting op de Apple Watch S2


De Apple Watch S2 is online te koop bij KPN.

Heb je een mobiel abonnement of internet voor thuis van KPN? Dan krijg je bij KPN € 25,- korting op de Apple Watch S2! Voor deze korting hoef je alleen je 06-nummer of postcode in te vullen tijdens je bestelling.

De korting is ook geldig als je net een nieuwe telefoon hebt besteld, zoals de iPhone 8 of iPhone 8 Plus.

smartwatch

De nieuwste Apple iPhones

iPhone 8

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone SE

iPhone 8 Plus

iPhone X

iPhone X

iPhone X

iPhone 7

iPhone 7

iPhone 7

10 jaar iPhone, 15 Apple iPhones


Op 12 september vierde Apple zijn 10e verjaardag met drie spectaculaire nieuwe iPhones: iPhone 8, iPhone 8 Plus en de hypergeavanceerde iPhone X. Hiep, hiep, hoera! De iPhone is niet voor niets het meest geruchtmakende device in smartphoneland. Maar liefst 15 grote broers maakten de weg vrij voor de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X.

Trip down memory lane

Een jubileum is altijd een mooi moment op terug te blikken. Daarom nemen we je mee op een trip down memory lane. Welke van deze 15 nostalgische telefoons stak destijds uit jouw broekzak?

Al onze Apple producten

iPhones

Apple iPhone

Bestel iPhones

iPads

Apple iPads

Bestel iPads

Combideals

iPad en iPhone combideal

Bestel Combideals

Apple Watch

smartwatches

Bestel Apple Watches

Bestel als eerste

Landelijke 4G netwerkdekking

99% dekking met 4G en daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland.

Gratis bezorging

Gratis bezorging

KPN bezorgt je toestel waar en wanneer je wilt

Veilig betalen met iDeal en PIN

Veilig betalen

Betaal veilig online of met pin bij je bezorging

KPN Compleet extra voordeel

KPN Compleet

Je ontvangt extra voordelen als je meerdere abonnementen van KPN op jouw adres hebt