Altijd de laatste updates over de nieuwste Apple producten

iPhone bestaat 10 jaar! Deze verjaardag viert Apple met de lancering van feestelijke nieuwe features, producten, emoji’s en natuurlijk...de mysterieuze nieuwe iPhone waar nog weinig over bekend is. Wil jij dat wij jou op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes rondom Apple’s laatste coming outs? Zet jezelf dan op onze mailinglist!Trakteert Apple ons weer op een nieuwe iPhone?

Apple viert dit jaar zijn 10e verjaardag. Hiep, hiep, hoera! Wie jarig is, trakteert. Met wat voor lekkers Apple ons dit jaar verrast, is nog een groot mysterie... Brengt de Amerikaanse fabrikant één nieuwe iPhone uit, of meerdere? In welke hippe kleuren? Met welke vette nieuwe features? En wanneer precies?

De nieuwe iPhone is niet voor niets het meest geruchtmakende device in smartphoneland. Maar liefst 15 grote broers gingen hem voor, de één nog spraakmakender dan de ander. Een jubileum is altijd een mooi moment op terug te blikken. Daarom nemen we je mee op een trip down the memory lane. Welke van deze 15 nostalgische telefoons stak destijds uit jouw broekzak?

Apple's nieuwe patenten

Op 1 augustus werden officieel 40 nieuwe patenten aan Apple toegekend. Onderdeel hiervan waren: een draadloos oplaadsysteem, Touch-ID, CarPlay Voice en Push-to-Talk Service. Dit klinkt veelbelovend, maar wat dit precies inhoudt voor alle nieuwe Apple producten die in de lift zitten, is nog niet bekend. Een nieuwe iPhone misschien...?

De tiende verjaardag van Apple iPhone zou wel eens de allergrootste mobiele surprise party van dit iPhone decennium kunnen worden. Wil jij niks missen? Houd dan deze pagina in de gaten of schrijf je in voor onze Apple mailinglist!

HomePod, de slimme speaker voor in huis

Apple kondigde de HomePod officieel aan tijdens de WWDC 2017-keynote op 5 juni. Deze slimme speaker voor in huis kun je via Siri bedienen met je stem, zelfs bij veel lawaai. Zo kun je HomePod vragen om jouw nummer 1 hit af te spelen. En dankzij de ondersteunig voor HomeKit kun je ook lampen en andere apparaten bedienen met HomePod. Je hoeft dus niet meer uit je luie stoel te komen voor het regelen van de perfecte sfeer in huis. Hoe chill is dat?!

Wel moet je nog heel even geduld hebben, want de HomePod wordt naar verwachting pas eind dit jaar gelanceerd. To be continued!

Apple’s nieuwe emoji’s!

Oeh yes, we krijgen nieuwe emoji’s! Dit meldde Apple op de vierde World Emoji Day. De nieuwe emoji’s zijn hilarischer én cultureler verantwoord dan ooit. Zo komt er een vrouw met hoofddoek, een man met hipsterbaard en een emoji in lotushouding; namaste! Ook wordt er een zombie en een kots-emoji gelanceerd voor de chatter die iets te diep in het glaasje heeft gekeken.

Apple heeft laten weten dat de nieuwe emoji’s eind dit jaar worden toegevoegd aan de iPhone, iPad, Mac en Apple Watch. Houd deze pagina in de gaten over de laatste updates!

Haal nog meer uit je Apple AirPods

Met de Apple AirPods zit je nooit meer met je muziek in de knoop. Deze headphones zijn namelijk draadloos! Maar dat is niet het enige wat de AirPods zo bijzonder maken. Wist je bijvoorbeeld dat je ze kunt koppelen aan niet-Apple producten? En dat je jouw kwijtgeraakte AirPods terug kunt vinden via ‘Zoek mijn AirPods’?

Wil je meer leren over wat je allemaal kan met jouw Apple AirPods? Lees het hier.

Bestel als eerste

Landelijke 4G netwerkdekking

99% dekking met 4G en daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland.

Gratis bezorging

Gratis bezorging

KPN bezorgt je toestel waar en wanneer je wilt

Veilig betalen met iDeal en PIN

Veilig betalen

Betaal veilig online of met pin bij je bezorging

KPN Compleet extra voordeel

KPN Compleet

Je ontvangt extra voordelen als je meerdere abonnementen van KPN op jouw adres hebt