De nieuwe Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Bestel hier direct je nieuwe iPhone 7 met abonnement

Model

Kleur

Opslagruimte

[[getSpecs('eta')]]

De nieuwe iPhone 7

De allernieuwste iPhone is nog altijd één van de weinige smartphones waar je ’s nachts voor in de rij gaat liggen. Dit is de nieuwe iPhone 7; wie wil ‘m niet hebben?! De iPhone 7 met abonnement kun je nu kopen bij KPN. Ben je benieuwd wat je precies in huis haalt met deze nieuwste telg van Apple? We zetten het hieronder voor je op een rijtje.

Vind jij de iPhone 7 alweer last season? En wacht je met smart op de allernieuwste iPhone? Houd dan onze Apple nieuwtjes pagina in de gaten of zet jezelf op de mailinglist voor de laatste updates!

Nieuw jasje, nieuw kleurtje

Space grey? Pfff, wat ontzettend 2015! Vandaag de dag koop je je iPhone in ‘jet black’ en sinds kort ook in de Special Edition 'Red'. Het laatste model dat Apple voorzag van een volledig zwarte behuizing is er eentje uit de categorie ‘kennen jullie deze nog’: de iPhone 4S. Zwart is chique, zwart is zakelijk, maar zwart past ook simpelweg bij alles. En toegegeven, dat nieuwe design ziet er smakelijk uit. Gemaakt van één blok aluminium waar zelfs het camerahuis uit is geslepen. Heb jij overigens behoefte aan iets meer kleur in je leven? Wees gerust. De iPhone 7 komt ook beschikbaar in goud, roze, zilver en ‘gewoon’ zwart.

Fotofeestje

De smartphone is ons primaire apparaat om foto’s mee te maken. Om die reden heeft Apple de camera grondig onder handen genomen. De iPhone 7 is uitgerust met een 12 megapixel camera. Het zijn echter geen standaard pixels, maar grotere pixels die meer licht kunnen opvangen. Dat in combinatie met het diafragma van 1.8 zorgt ervoor dat jij in donkere omgevingen evengoed een mooie foto kunt maken, zonder te flitsen. Maar soms heb je simpelweg een beetje extra licht nodig. De true tone flash op de iPhone 7 produceert niet alleen 50% meer licht dan die van de iPhone 6s, maar kan eveneens compenseren voor ander kunstlicht in de omgeving. In een fractie van een seconde legt de iPhone 7 focus, witbalans, kleurcorrectie en contrast vast in een kiekje. En dankzij de optische beeldstabilisatie zullen ze niet zo gauw bewogen raken.

iPhone 7 Plus met dubbele camera

Zoals we ondertussen van Apple zijn gewend, brengt het ook een plus size model van de iPhone op de markt, dat het treffend de iPhone 7 Plus heeft genoemd. Buiten het feit dat deze smartphone groter is, is-ie ook uitgerust met twee cameralenzen. Een groothoeklens voor normale foto’s en een telelens van 56 mm voor twee keer optische, en tien keer digitale, zoom. Dankzij dit lensje creëer je ook extra vage achtergronden, zodat de persoon of het voorwerp dat jij op de foto zet er nog beter uitkomt.

Review filmpje iPhone 7

BesteProduct testte de nieuwe iPhone speciaal voor jou in de oer-Hollandse omgeving van de Zaanse schans. Alle ins en outs van de iPhone 7 en 7 Plus komen langs. Kijk snel het filmpje en misschien ben jij wel net zo enthousiast over de nieuwste iPhone!

Geen ruimte tekort

De 16GB iPhone verdwijnt! Niet zo gek, want apps, foto’s en video’s worden almaar groter. Mag jij graag en veel foto’s schieten, dan zit-ie zo vol. En dus begint de iPhone 7 bij 32GB. Wie daar niet genoeg aan heeft, kan kiezen voor de 128GB of zelfs 256GB variant! Dus schiet je foto’s en video’s vooral op maximale resolutie.

KPN-KPNCM-kpn-cm:/pages/BestProduct/apple-iphone-se/160322-iphone-se-vier-kleuren.png

Weg koptelefoonaansluiting

Het onheilspellende gerucht hing al enige tijd in de lucht, maar we weten nu zeker dat de iPhone 7 geen 3,5 mm koptelefoonaansluiting heeft. Hoe je dan naar je muziek kunt luisteren? ‘Gewoon,’ via de lightning connector. Dat doet Apple natuurlijk niet zonder reden. Is je al opgevallen hoe dun de iPhone 7 namelijk is? Precies, had die koptelefoonaansluiting er nog op gezeten, dan had dat niet gekund. Bovendien moet het de kwaliteit van de audio ten goede komen en is er nu ruimte voor stereospeakers in de behuizing. Dikke prima natuurlijk, maar wat moet ik nu met mijn dure koptelefoon, vraag je je misschien af. Vrees niet, want in de doos wordt ook een verloopstukje meegeleverd waarmee jij de willekeurige koptelefoon aansluit op de iPhone 7.

iOS 10, A10, M10

Apple bepaalde jarenlang wat de trends waren in smartphoneland, maar voor een waterbestendig jasje speelt het graag leentjebuur concurrentie. Samsung en Sony gingen Apple al voor, maar nu ziet ook de eerste water- en stofbestendige iPhone het levenslicht, dankzij een IP67 certificering! Kortom, niet langer einde oefening als jij het toestel per ongeluk in de wc laat vallen. Of er een biertje overheen stoot. Apple is late to the party, maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen!

Nieuwe Force Touch Home Button

Een hele mond vol voor zo’n klein knopje. En eigenlijk is het ook geen knopje meer. De home button die jarenlang onderaan de iPhone prijkte, is veranderd in een drukgevoelige sensor. Tik hem aan en je keert terug naar het hoofdscherm, druk er harder op en er verschijnen allerlei andere applicatiespecifieke opties.

Bestel als eerste

Landelijke 4G netwerkdekking

99% dekking met 4G en daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland.

Gratis bezorging

Gratis bezorging

KPN bezorgt je toestel waar en wanneer je wilt

Veilig betalen met iDeal en PIN

Veilig betalen

Betaal veilig online of met pin bij je bezorging

KPN Compleet extra voordeel

KPN Compleet

Je ontvangt extra voordelen als je meerdere abonnementen van KPN op jouw adres hebt