Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus met abonnement

Koop jouw nieuwe iPhone 7 of iPhone 7 Plus met abonnement nu extra voordelig bij KPN!

Model

Kleur

Opslagruimte

[[getSpecs('eta')]]

iPhone 7 (Plus) nu extra in prijs verlaagd!

Ben je op zoek naar één van de beste Apple iPhones van dit moment, maar wil je niet teveel betalen? Alle modellen van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn nu extra in prijs verlaagd! Wil je weten wat de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zo bijzonder maakt? Hieronder hebben we alle vette features voor je op een rij gezet.

Liever de allernieuwste iPhone?

Vind jij de iPhone 7 en iPhone 7 Plus alweer last season? Ga je liever voor het nieuwste van het nieuwste? De iPhone 8 en iPhone X zijn nu te koop!

Welke kleur iPhone 7 (Plus) past bij jou?

Space grey? Pfff, wat ontzettend 2015! Vandaag de dag koop je je iPhone 7 of iPhone 7 Plus in hip ‘Jet Black’, snoezig 'Rosé', shiny 'Gold' of vurig 'Red'. Ben je meer van het type chique, zakelijk of 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'? Ga dan voor gewoon 'Black'. Het laatste model dat Apple voorzag van een volledig zwarte behuizing is er eentje uit de categorie ‘kennen jullie deze nog’: de iPhone 4s. Sinds die tijd is zwart niet meer weg te denken uit de kleurencollectie van Apple iPhone. Deze kleur past ook simpelweg bij alles. Ook door de stakke designs van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zien deze high-end smartphones eruit om uit een borst- of broekzak te laten steken. Beide zijn gemaakt van één blok aluminium waar zelfs het camerahuis uit is geslepen.

Fotofeestje met jouw iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Vandaag de dag is je smartphone hét device om foto's mee te maken. Om die reden heeft Apple de camera van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus grondig onder handen genomen. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn beide uitgerust met een 12-megapixel camera. Dit zijn echter geen standaard pixels, maar grotere pixels die meer licht kunnen opvangen. Dat in combinatie met een 1.8-diafragma zorgt ervoor dat jij zelfs in bij weinig licht mooie foto kunt maken zonder te flitsen. Voor de momenten dat je toch beetje extra licht nodig hebt, heeft de iPhone 7 (Plus) een True Tone Flash. Deze flitser produceert niet alleen 50 procent meer licht dan die van de iPhone 6s, maar kan eveneens compenseren voor ander kunstlicht in de omgeving. Zo leggen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus in een fractie van een seconde focus, witbalans, kleurcorrectie en contrast vast in een kiekje. Dankzij de optische beeldstabilisatie zijn deze foto's ook nog eens super scherp!.

iPhone 7 Plus heeft dubbele camera!

Tradities zijn er om in ere te houden. En dus bracht Apple ook van de iPhone 7 een plus size model op de markt: de iPhone 7 Plus. Deze smartphone is groter en uitgerust met niet één, maar twee cameralenzen! Een groothoeklens voor normale foto’s en een telelens van 56 mm voor 2x optische zoom en en 10x digitale zoom. Dankzij dit lensje kun je extra wazige achtergronden creëren waardoor de persoon of het voorwerp dat jij op de foto zet nóg beter uitkomt.

Extra veel opslagruimte

Maak jij graag veel foto’s? Dan zit 16GB zo vol. Daarom beginnen de iPhone 7 en iPhone Plus bij 32GB. Wie daar niet genoeg aan heeft, kan kiezen voor de 128GB. Er is zelfs een 256GB variant! Schiet jij je foto’s en video’s dus maar lekker op maximale resolutie!

KPN-KPNCM-kpn-cm:/pages/BestProduct/apple-iphone-se/160322-iphone-se-vier-kleuren.png

Doei koptelefoonaansluiting!

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus hebben geen 3,5 mm koptelefoonaansluiting meer. Hoe je dan naar je muziek kunt luisteren? ‘Gewoon’ via de lightning connector. Dat doet Apple natuurlijk niet zonder reden. Is je al opgevallen hoe dun de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn? Daar past geen koptelefoon-aansluiting meer op. Dit staat mooi en bovendien komt het de kwaliteit van de audio ten goede. Ook is er nu ruimte voor stereospeakers in de behuizing. Je vraagt je misschien af wat je nu met je oude dure koptelefoon moet doen. Vrees niet; in de doos wordt een verloopstukje meegeleverd waarmee jij elke willekeurige koptelefoon kunt aansluiten op jouw nieuwe iPhone 7 of iPhone 7 Plus.

>

Water- en stofbestendig!

Samsung en Sony gingen Apple voor met waterproof jasjes. Sinds de iPhone 7 heeft ook Apple water- en stofbestendige smartphones in het assortiment. Jij kunt jouw iPhone 7 of iPhone 7 Plus dus prima per ongeluk in de wc laat vallen of er een biertje overheen stoten.

Nieuwe Force Touch Home Button

Een hele mond vol voor zo’n klein knopje. En eigenlijk is het ook geen knopje meer. De home-knop die jarenlang onderaan de iPhone prijkte, is veranderd in een drukgevoelige sensor. Tik 'm aan en je keert terug naar het hoofdscherm. Druk er harder op en er verschijnen allerlei andere applicatiespecifieke opties. Veel plezier!

Andere Apple iPhones

iPhone 8

iPhone X

Bestel iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone SE

Bestel iPhone 8 Plus

iPhone X

iPhone X

iPhone X

iPhone 6s

iPhone 6s

Bestel iPhone 6s

Bestel als eerste

Landelijke 4G netwerkdekking

99% dekking met 4G en daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland.

Gratis bezorging

Gratis bezorging

KPN bezorgt je toestel waar en wanneer je wilt

Veilig betalen met iDeal en PIN

Veilig betalen

Betaal veilig online of met pin bij je bezorging

KPN Compleet extra voordeel

KPN Compleet

Je ontvangt extra voordelen als je meerdere abonnementen van KPN op jouw adres hebt