Apple iPhone 6s en iPhone 6s Plus met abonnement

Koop jouw nieuwe iPhone 6s of 6s Plus met abonnement nu extra voordelig bij KPN!

1. Kies een model:

2. Kies een kleur:

3. Kies de opslagcapaciteit:

4. Extra korting met KPN Compleet

Wat heb je op dit moment op jouw adres van KPN? De voordelen zie je terug in je kassabon.

iPhone 6s (Plus) nu extra in prijs verlaagd!

Ben je op zoek naar een goede Apple iPhone, maar wil je niet teveel betalen? Alle modellen van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn nu extra in prijs verlaagd! Wil je weten wat de iPhone 6s en iPhone 6s Plus zo aantrekkelijk maakt? Hieronder hebben we de vetste features voor je op een rij gezet.

Liever de allernieuwste iPhone?

Ga je liever voor het nieuwste van het nieuwste? De iPhone 8 en iPhone X zijn nu te koop!

Apple iPhone 6s en iPhone 6s Plus met indrukwekkende 3D Touch functie

Apple heeft met de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus twee mooie smartphones gelanceerd. De toestellen hebben in vergelijking met de iPhone 6 en iPhone 6 Plus een betere camera, snellere processor, een nieuw besturingssysteem, beweging en geluid in je foto én een beeldscherm dat reageert op druk. Consumentenwebsite BesteProduct.nl zet hieronder de belangrijkste features op een rij.

3D Touch meest opmerkelijke nieuwe functie op iPhone 6s en iPhone 6s Plus

De meest opmerkelijke en indrukwekkende nieuwe functie op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus is 3D Touch. Behalve tikken en slepen met je vinger, herkennen Apple's nieuw iPhones nu ook de druk die je uitoefent op het scherm. Druk met je vinger op het scherm en je krijgt extra functies. Je kunt de mogelijkheden vergelijken met een combinatie van dubbelklikken en de rechtermuisknop.

Komt er een mail binnen, dan kun je de preview bekijken door zacht op het mailbericht te drukken. Laat je hem los, dan kom je weer in je Inbox. Druk je harder op de preview, dan kun je de mail beantwoorden.Ook heb je door het drukken sneller toegang tot functies in een app. Druk op de camera en je kunt direct een selfie maken. Houd de telefoonknop vast en je het is mogelijk een van je favoriete contacten te bellen. Met behulp van de 3D Touch functie is ook het scrollen door openstaande apps gemakkelijker geworden.

Review filmpje iPhone 6s

Jesse Amatsahip, een jonge art-director uit Amstelveen testte speciaal voor jou de iPhone 6s. Hij maakte hier speciaal voor jou een review filmpje van. Kijk snel het filmpje en misschien ben jij wel net zo enthousiast over het toestel als hij!

Verbeterde camera in Apple smartphones voegt beweging en geluid toe aan foto's

Apple heeft bij de nieuwe iPhones de camera's stevig onder handen genomen. De 6s en 6s Plus zijn nu uitgerust met een 12 megapixel camera. Volgens Apple is de sensor dusdanig verbeterd dat de foto's veel beter zijn, zeker onder slechtere lichtomstandigheden. De foto's getoond tijdens de Keynote van Apple waren in iedereen geval indrukwekkend.

Maar nog meer bijzonder is de nieuwe Live Photo functie, die beweging en geluid toevoegt aan je foto. De camera begint automatisch op te nemen vlak voor je een foto maakt en gaat daar na de foto mee door. Je hebt op het oog een gewone foto, maar als je erop drukt, begint iemand even met zijn armen te zwaaien of je hoort hem wat zeggen. Heel apart.De nieuwe camera biedt je ook de mogelijkheid om video's in een hogere 4K-kwaliteit op te nemen. Dit moet zorgen voor scherpere beelden met veel meer contrast en details.Ook de camera op de voorkant, de selfie-camera, is fors verbeterd. Dat was nodig, want met de iPhone 6 liep Apple daar achter op de concurrentie. Meest opmerkelijk: het beeldscherm fungeert als flitser. Bekijk hier ale onze Apple producten.

Scherm Apple iPhone 6s en iPhone 6s Plus twee keer zo sterk

De nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus verschillen op het eerste oog qua uiterlijk amper van hun voorgangers. De iPhone 6S heeft ook een 4,7 inch scherm, de iPhone 6S Plus een 5,5 inch scherm. De beeldschermen zijn volgens Apple wel van een nieuw soort glas gemaakt, dat twee keer zo sterk is als van de iPhone 6. Dat is een goede keuze, getuige het aantal iPhones 6 met gebarsten scherm dat wij geregeld zien.

Aan de resolutie van het Retina beeldscherm is niets gewijzigd. Andere fabrikanten stoppen schermen met op papier meer indrukwekkende specificaties in hun telefoon, maar in de praktijk doen de iPhones daar niet of nauwelijks voor onder. De nieuwe iPhones draaien op een nieuwe A9 processor. Volgens Apple is die 70% sneller dan de A8 chip. Games in 3D moet je daardoor moeiteloos, zonder hapering kunnen spelen op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. In de A9 chip is ook een nieuwe M9-bewegingscoprocessor geïntegreerd. Die maakt het volgens Apple mogelijk meer applicaties tegelijk te draaien en toch minder energie te verbruiken.

De iPhone 6s en iPhone 6s Plus in rosegoud voor als je wilt opvallen

De iPhone 6 is de best verkochte iPhone van Apple, zo maakte de fabrikant op de Keynote bekend. En doordat de 6s en 6s Plus op het eerste oog amper verschillen van hun voorgangers, is het niet gemakkelijk om de show te stellen met je nieuwe iPhone. Daar heeft Apple wat op bedacht: de nieuwe iPhones zijn namelijk ook verkrijgbaar in rosegoud. De iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn daarnaast te koop in de bekende kleuren spacegrijs, goud en zilver. Voor alle kleuren betaal je dezelfde prijs. Dat geldt vanzelfsprekend niet voor het geheugen. De goedkoopste iPhones hebben 16 GB opslagcapaciteit, daarna gaat het naar 64 GB en 128 GB.

Apple Watch: het verlengstuk voor je iPhone

Je nieuwe iPhone 6s kan eigenlijk niet zonder de Apple Watch. De twee gaan erg goed samen. Lees en beantwoord gemakkelijk nieuwe mails, Facebook- en Whatsapp-berichten op je Apple Watch. Handig want zo hoef je niet elke keer je iPhone erbij te pakken. Ga je wandelen, fietsen, hardlopen, roeien of steppen? De Watch geeft je alle informatie over je workout: verbrande calorieën, je hartslag en de afgelegde afstand. De Apple Watch is verkrijgbaar in maar liefst 14 verschillende modellen. Ben je een KPN-klant dan ontvang je €25,- korting op je aankoop. Ook geldig als je net een bestelling hebt geplaatst, bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 6s.

Info en bestel

Supersnel internet met 4G+

De nieuwe iPhones zijn geschikt voor ons supersnelle 4G en 4G+ netwerk. Dit geeft je de vrijheid om makkelijk films te delen, live tv te kijken, te Face-timen en muziek te streamen. Daarnaast bieden wij je een abonnement met onbeperkt bellen en sms’en en zoveel internet op je mobiel als je maar nodig hebt. Bestel nu jouw iPhone 6s met 4G+.

Bestel nu

Andere Apple iPhones

iPhone 8

iPhone X

Bestel iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone SE

Bestel iPhone 8 Plus

iPhone X

iPhone X

iPhone X

iPhone 7

iPhone 7

Bestel iPhone 7