Koop je iPad bij KPN

Nu ook voor je iPad naar KPN

Voortaan kun je ook voor je iPad terecht bij KPN. De iPad is zowel los (zonder abonnement) als in combinatie met een iPhone 5s, iPhone 6 of iPhone 6s met abonnement te verkrijgen.

Dus; ben je Apple-fan en is het tijd voor een nieuwe iPhone? Dan is dit hét moment om voor een heel voordelige combi-prijs jouw iPhone 5s, 6 of 6s met een iPad aan te schaffen.

Ga je voor de iPad Mini 2 Wi-Fi? En wil je daar de iPhone 5s of iPhone 6 bij? En welk abonnement kies je? Wij bieden je abonnementen met onbeperkt bellen en sms'en en zoveel internet op je mobiel als je maar nodig hebt. Bovendien krijg je € 25,- klantvoordeel als je al klant bent bij KPN!
Bestel nu

Sony Xperia Z5

Liever een losse iPad?

Ben je al in het bezit van een iPhone? Of heb je net een nieuwe gekocht maar mis je de iPad nog in je collectie? Geen probleem. Dan kun je de iPad namelijk ook zonder abonnement voor een eenmalige prijs bij ons kopen.

De volgende modellen staan bij ons in de winkel: iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 4 en de iPad Pro. Je kunt kiezen uit de Wi-Fi only modellen en de 4G-variant. De iPads zijn in verschillende geheugenuitvoeringen en in diverse kleuren verkrijgbaar. Bij alle modellen krijg je € 25,- korting als je al klant bent bij KPN.

Bekijk alle modellen

Unieke prestaties van de Sony Xperia Z5