De nieuwste Apple smartphones, tablets en watches bij KPN


Als Apple fan zit je goed bij KPN. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe smartphone, horloge of tablet. Ben je al KPN-klant? Dan krijg je maar liefst € 25,- korting op je Apple Watch.

De nieuwe iPhone 7 & 7 Plus

De iPhone 7 en 7 Plus zijn het nieuwste van het nieuwste en bij ons te bestellen. De iPhone 7 zit weer vol met innovaties in een herkenbaar tijdloos ontwerp. Hij is waterdicht en de batterij gaat langer mee.

>Nu de iPhone 7 met abonnement bestellen


Apple voor Zakelijk

Bent u juist geïnteresseerd in ons zakelijke iPhone-aanbod? Kies de nieuwste iPhones in combinatie met onze betrouwbare zakelijke abonnementen.

iphone 7

iPhones

Apple iPhone

Bestel iPhone

iPads

Apple iPads

Bestel iPads

Combideals

iPad en iPhone combideal

Bestel combideals

Apple Watch

smartwatches

Bestel Apple Watches

KPN-KPNCM-kpn-cm:/pages/BestProduct/apple-iphone-se/160322-iphone-se-vier-kleuren.png

De compacte Apple telefoon: de iPhone SE

De iPhone SE is een uitkomst voor Apple liefhebbers die wel op zoek zijn naar een geavanceerd model maar minder diepe zakken en een kleiner budget hebben om te besteden. De iPhone SE past in je hand, maar is van binnen net de iPhone 6s. Een krachtige 4-inch telefoon die maar liefst 3 keer zo snel is als de iPhone 5s.

> Bestel de iPhone SE

Meest verkochte Apple toestellen:

iPhone SE

iPhone SE

Bestel iPhone SE

iPhone 5s

iPhone 6s

Bestel iPhone 5s

iPhone 6s

iPhone 6s

Bestel iPhone 6s

iPhone 7

iPhone 7

Bestel iPhone 7

Apple Watch verkrijgbaar bij KPN

Sinds vorig jaar oktober zit hij in ons assortiment: de Apple Watch. Je kunt kiezen uit maar liefst 14 exemplaren. Ben je KPN-klant? Dan krijg je 25 euro korting op je Watch. Deze korting is ook geldig als je net een product bij KPN hebt besteld, bijvoorbeeld de iPhone SE.

> Apple Watch bestellen

smartwatch
iPhone 6s

De iPhone 6s

Apple heeft na het succes van de iPhone 6 de iPhone 6s en 6s Plus geïntroduceerd. Ook deze Apple toestellen zijn een groot succes. De iPhone 6s is te bestellen met een 1 of 2-jarig abonnement. Een groot scherm leent zich natuurlijk voor eindeloos surfen. Kies daarom voor een Zorgeloos abonnement. Zo heb je bij Zorgeloos Standaard 5 GB aan mobiel internet en kun je onbeperkt bellen.

De Apple iPhone met supersnel 4G en 4G+ van KPN

Ervaar de snelheid van 4G mobiel internet op je iPhone. Alleen bij KPN kun je optimaal profiteren van 4G en 4G+. Overal in Nederland. Met 4G op je iPhone 6(s), SE, of iPhone 5s kun je eindeloos muziek streamen of overal ongestoord filmpjes kijken. Of grote bestanden delen en downloaden. Wat je maar wilt. Waar je maar wilt. Wanneer je maar wilt.

> Alles over 4G

> Bekijk abonnementen

Koop de Apple iPad bij KPN

Ook voor je iPad kun je terecht bij KPN. Hij is zowel los verkrijgbaar als in combinatie met een abonnement.

> Bestel iPad met abonnement

> Bestel losse iPad

Combideal

Ben je Apple Fan en is het tijd voor een nieuwe iPhone en iPad? Dan is dit het perfecte moment voor onze combideal aanbiedingen te gaan. Kies voor de iPhone 6s of iPhone 5s in combinatie met de iPad Mini of de iPad Air.

> Bestel combideal

IOS Apple

iOS 10: de nieuwste versie van Apple’s besturingssysteem

Afgelopen september bracht Apple iOS 10 uit. Dit wordt standaard meegeleverd op de nieuwe iPhones. Deze nieuwe versie heeft een nieuw toegangsscherm en een 'lift to activate' functie. Ook wordt nu een 2e taal ondersteund. De Apple iPhone probeert daarmee een natuurlijke en intuïtieve bruikbare gebruikerservaring bieden: volgens Apple is het een ervaring die in het begin verrassend plezierig is en na verloop van tijd onmisbaar.

4G dekking

Landelijke 4G netwerkdekking

99% dekking met 4G en daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland.

Gratis bezorging

Gratis bezorging

KPN bezorgt je toestel waar en wanneer je wilt

Veilig betalen met iDeal en PIN

Veilig betalen

Betaal veilig online of met pin bij je bezorging

KPN Compleet extra voordeel

KPN Compleet

Je ontvangt extra voordelen als je meerdere abonnementen van KPN op jouw adres hebt

Bekijk andere merken