Sim Only abonnementen met Onbeperkt bellen

Is onbeperkt écht onbeperkt?

Jazeker! Met de Sim Only abonnementen van KPN kun je echt onbeperkt bellen. Daarnaast kies je zelf hoeveel GB 4G-internet je erbij wilt. Onbeperkt bellen en razendsnel internet dus. Niet alleen binnen Nederland maar overal in Europa maak je gebruik van je Sim Only Onbeperkt bellen abonnement.

Welk Sim Only abonnement met onbeperkt bellen past bij jou?

Onbeperkt bellen + 2 GB internet

Veel bellen en maar af en toe online? Dan is het Onbeperkt bellen met 2 GB internet ideaal voor jou. 


Onbeperkt bellen + 10 GB internet

Onbeperkt kunnen bellen met flink veel internet. Kies Onbeperkt bellen met 10 GB internet.


Onbeperkt bellen + 25 GB internet

Ben je vaak online? Dan is het abonnement met 25 GB internet en onbeperkt bellen jouw ideale abonnement.

Ben je al klant en wil je verlengen?

Bekijk jouw verlengvoordeel voor Sim Only

Verleng je abonnement

Onbeperkt internet met je Sim Only abonnement?

Onbeperkt bellen én internetten? Sim Only abonnementen met onbeperkt internet vind je bij KPN.

Zet de overstapwekker!

Zit je nog bij een andere aanbieder? Meld je dan aan voor de overstapwekker! Wij laten je weten wanneer je kunt overstappen en welke voordelen we voor je hebben. Aanmelden is vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Zet de overstapwekker

€ 5,- extra korting op je Sim Only

Heb je thuis ook internet en/of interactieve TV van KPN of nog een mobiel abonnement? Dan ontvang je extra voordeel!

Meer informatie

Overal en altijd online met 4G van KPN

Onderweg muziek luisteren via Spotify of eindeloos filmpjes kijken op Youtube? Ons razendsnelle 4G netwerk geeft je de vrijheid om te internetten waar en wanneer je maar wilt.

En we blijven ons netwerk verbeteren, zo werken we aan 4G+ en verbeteren we de techniek om over internet te kunnen bellen.

Bekijk de dekkingsgraad

Populairste provider volgens Tweakers.net

Maar liefst 21.615 bezoekers van Tweakers.net verkozen KPN tot populairste mobiele provider. Met meer dan 4 miljoen unieke bezoekers per maand is Tweakers het grootste consumentenelektronica-en technologieplatform van Nederland. Dit is niet de minste award: bezoekers van Tweakers worden gezien als een “vakjury” op het gebied van technologie- en elektronicaproducten. Ook niet verkeerd: de Consumentenbond geeft KPN een 8.

Veelgestelde vragen over Sim Only Onbeperkt Bellen

Onbeperkt bellen bij KPN is ook echt onbeperkt bellen. Met uitzondering van buitenlandse nummers en de informatiekosten van betaalde servicenummers. Heb je een nieuw Zorgeloos abonnement met onbeperkt bellen? Dan kun je vanaf 1 juni 2017 ook onbeperkt bellen in de EU. Ook de internetbundel kun je in Nederland en de EU gebruiken.Er is geen fair use policy met een beperking van het aantal MB’s of minuten dat je in het buitenland kunt gebruiken. Wel moet je kunnen aantonen dat je een duurzame band hebt met Nederland. Bijvoorbeeld als je in Nederland woont, werkt of een studie volgt. Dit controleren we zodra je over een periode van 4 maanden meer belt, sms’t of internet in de EU dan in Nederland. > Meer lezen over de band met Nederland
Wij houden van flexibiliteit. Je kan je abonnement daarom 1 keer per 31 dagen omhoog en omlaag aanpassen, maar nooit lager dan het abonnement waarop je bent ingestapt.
Bij ieder KPN Mobiel Internet abonnement is het gebruik van KPN Wifi gratis. Je kan dan onbeperkt gebruik maken van KPN Wifi HotSpots. Deze HotSpots zijn door heel Nederland geplaatst, dus er is altijd wel een bij jou in de buurt.
Ja, er zijn verschillende bundels verkrijgbaar waarmee je onbeperkt kan internetten in Nederland en de EU. Zo ben je altijd online.