Standaard veel MB’s met Zorgeloos Standaard

Meer data, meer vrijheid met de Zorgeloos abonnementen van KPN. Neem bijvoorbeeld een Zorgeloos Standaard abonnement in combinatie met KPN Compleet en profiteer iedere maand van veel MB's

Telefoons in combinatie met KPN Compleet:


Samsung Galaxy S8

Galaxy S8 Bekijk Samsung Galaxy S8


Liever een abonnement zonder nieuwe telefoon?Bundels van 2 tot 50 GB
Internetten en onbeperkt bellen in de EU
Betrouwbaar 4G NetwerkDubbel zoveel MB's en minuten én
€ 5,- extra korting

Heb jij meerdere producten van KPN? Dan krijg je met KPN Compleet extra voordeel. Combineer bijvoorbeeld je Internet en TV van KPN met je nieuwe Sim Only abonnement en ontvang onder andere € 5,- extra korting en dubbel zoveel MB’s en minuten. Nu ook in combinatie met XS4ALL.

4G Netwerk

Je Sim Only abonnement mee op reis in de EU

Je gaat op reis en neemt mee… je telefoon en abonnement van KPN. In de hele EU app, surf en bel jij zonder extra kosten. Je hoeft geen Extra Bundel aan te zetten zodra jij de grens over gaat.

Neem je ook een abonnement met onbeperkt bellen/sms’en? Dan bel of sms je vanuit Nederland naar de hele EU ook vanuit je abonnement en hoef je geen Extra Bundel aan te zetten.


verlengen

Verleng je Sim Only abonnement

Heb jij al een mobiel abonnement van KPN? Vanaf 4 maanden voor het einde van je contract, kun je al verlengen naar een nieuw abonnement.


overstappen

Nog een contract bij je huidige provider?

Meld je dan aan voor de overstapwekker. Wij laten je weten wanneer je kunt overstappen en welke voordelen je bij KPN krijgt.