Contact informatie

Naam van het team

KPN-CERT: Het Computer Emergency Response Team van KPN.

Adres

Koninklijke KPN N.V.
Den Haag
Chief Information Security Office
Maanplein 55
2516 CK Den Haag

Correspondentie adres:
Postbus 30000
2500 GA Den Haag

Tijdzone

KPN-CERT maakt gebruik van Central European Time (CET) met inbegrip van Daylight Saving Time (DST) . Als zodanig, GMT +0100 in de winter en GMT +0200 in de zomer.

Telefoonummer

KPN-CERT is alleen bereikbaar per telefoon voor KPN medewerkers. Algemene contact informatie voor KPN is te vinden op: https://www.kpn.com/prive/klantenservice.htm 

E-mail adres

Het KPN-CERT is bereikbaar via cert@kpn-cert.nl (primaire e-mail adres) en info@kpn-cert.nl (alleen voor vragen). Behalve het e-mail adres hiervoor genoemd heeft ieder teamlid een persoonlijk e-mail adres binnen het @kpn-cert.nl domein. Voor alle communicatie over incidenten, vragen en dergelijke worden uitsluitend bovengenoemde mailadressen gebruikt.

Algemene contact informatie voor KPN is te vinden op: https://www.kpn.com/prive/klantenservice.htm 

In het geval van misbruik door IP-adressen uit het netwerk van KPN en voor phishing mails gestuurd uit naam van KPN, kunnen deze worden gerapporteerd aan de KPN Abuse Desk op abuse@kpn.com.

Responsible disclosure meldingen kunnen gedaan worden via cert@kpn-cert.nl. Indien van toepassing kan de e-mail PGP versleuteld verstuurd worden. Voor meer informatie en onze voorwaarden aangaande responsible disclosure rapporten raadpleeg ons responsible disclosure beleid: https://www.kpn.com/algemeen/missie-en-privacy-statement/security-vulnerability.htm 

Fax nummer

Geen

Andere communicatie

Geen

Public keys en versleutel informatie

De PGP key is hier te vinden.

Teamleden

De teamleden staan op deze pagina.

Overige informatie

Geen