KPN Glasvezel Internet op jouw adres

Doe de postcodecheck en ontdek of glasvezel al (bijna) beschikbaar is in jouw nieuwbouwwoning. Vul hieronder je postcode en huisnummer in.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

KPN Glasvezel
Dat is First Class Internet

Internet. We kunnen niet meer zonder. Bij KPN snappen we dat als geen ander. Daarom hebben we glasvezel. De eerste kabel puur gemaakt voor het internet. Sneller dan het licht en superstabiel. Storingen? Kleine kans. En je betaalt er niks extra’s voor.

Het is echt zo. Alles is beter met glasvezel.

Jouw voordelen

  • Up net zo snel als down
  • Superstabiel, iedere seconde
  • Allemaal tegelijk internetten

De beste ervaring in jouw nieuwbouwhuis

Met KPN Glasvezel heb je niet alleen supersnel en superstabiel internet. Je hebt ook goede wifi en de beste tv-ervaring. Wil jij ook tv van KPN ontvangen? Of supergoeie wifi in elke hoek van het huis? Check dan KPN TV en KPN SuperWifi.

Internet & TV

  • Kies zelf je internetsnelheid en het aantal tv's waarop je wilt kijken
  • Voeg entertainmentopties toe die je graag kijkt of luistert
  • Liever geen TV en/of Vast Bellen? Geen probleem!

KPN SuperWifi

  • Overal in huis supergoeie wifi
  • De nieuwste mesh-technologie
  • Optimale wifisnelheid
  • Snel en makkelijk aangesloten met KPN Thuis app

KPN Glasvezel reviews

Hieronder lees je de ervaringen met glasvezel. Velen gingen je al voor.

★★★★ (4/5)

Jordy Gerritse

In The Game
22 augustus 2020

Met glasvezel heb je altijd een stabiele en snelle verbinding. De constante snelheid zorgt er voor dat je future-proof bent voor next-gen spelconsoles om zowel games te streamen als te downloaden.

★★★★ (4/5)

Miriam

MeervanMir
26 juni 2020

Zelf zitten wij bij KPN, omdat wij daar alle diensten afnemen. Bovendien biedt deze provider veel extra voordelen wat betreft hun glasvezel mogelijkheid. Qua uploaden van data staan zij nog met stip bovenaan. Het is niet voor niets dat ze een 8 hebben gekregen van de Consumentenbond.

★★★★★ (5/5)

Nicole

Meisje-Eigenwijsje.nl
17 juni 2020

Aangezien ik vanuit huis werk vind ik het erg belangrijk dat ik een snelle en stabiele internetverbinding heb zodat ik altijd direct in contact sta met mijn klanten en goed mijn werk kan doen. Met glasvezel van kpn hebben we die snelle en stabiele internetverbinding. Ik ben zeer tevreden!

Veelgestelde vragen over KPN Glasvezel

Nee, je hoeft helemaal niets te doen. Meestal regelt de projectontwikkelaar of aannemer van jouw nieuwbouwwoning de glasvezelaansluiting.

Bouw jij je eigen nieuwbouwwoning? Dan moet je de aanleg en aansluiting van glasvezel zelf aanvragen via MijnAansluiting.

Glasvezel Internet kost meestal hetzelfde als standaard KPN Internet. Je betaalt in sommige gevallen een eigen bijdrage voor de aanleg van glasvezel. Doe de postcodecheck en ontdek of dat bij jou het geval is.

Hier kun je Glasvezel vergelijken met een andere provider.

Als je overstapt van provider, wil je gewoon blijven internetten en tv-kijken. Dat snappen we! Stap je over naar glasvezel van kpn dan kom je met de gratis Overstapservice geen dag zonder internet en tv te zitten.

Bekijk onze Overstapservice

Nieuwbouwhuizen zijn steeds beter geïsoleerd en de betonnen muren bevatten veel staal. Dit verstoort het wifisignaal. Met KPN SuperWifi zorg je voor beter dekkende wifi in je hele huis.

Nee, dit is gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan de verhuisservice van KPN. Geef je verhuizing 3 weken van te voren aan ons door.

Ja, dan krijg je extra korting! Zoals iedere maand 5,- korting op je internet als je ook één van de volgende entertainmentopties kiest: ESPN Compleet, Pluspakket, Film1 of Spotify. Daarnaast krijg je elke maand 5,- of 7,50 korting op je Hussel mobiel abonnement.

Meer over KPN Hussel
Heeft jouw nieuwe koop- of huurwoning een aansluiting op glasvezel? Dan hoef je daar niets extra's voor te betalen. Net als bij standaard KPN Internet betaal je eenmalig 25,- aansluitingskosten.

Een andere vraag over KPN Glasvezel?

Heb je een andere vraag? Kijk op de servicepagina als je al klant bent of als je meer wilt weten over glasvezel en internet.

Ga naar service internet

Op zoek naar iets anders?

KPN Glasvezel

Meer weten over de voordelen van Glasvezel Internet van KPN? Ontdek wat glasvezel is en wat je ermee kunt doen.

Glasvezel in jouw woonplaats

Benieuwd waar in Nederland glasvezel ligt? Lees meer over de glasvezeldekking en glasvezelplanning van jouw plaats.

Ben je al klant?

Glasvezel kost meestal niks extra als je al KPN klant bent. We zetten je abonnement eenvoudig om. Met onze vertrouwde service.