Glasvezel via L2Fiber of KPN?

Ben je op zoek naar een internetabonnement? Grote kans dat KPN een abonnement voor je heeft. Soms bieden we glasvezel internet aan en soms gaat de internetverbinding via het betrouwbare telefoonnetwerk van KPN.

KPN en L2Fiber Glasvezel

KPN legt glasvezel aan in Rotterdam. Net als L2Fiber. Misschien heb je bericht gehad over de aanleg van glasvezel internet door L2Fiber in Rotterdam en omstreken. KPN levert niet over het netwerk van L2Fiber Rotterdam. Lees verder om te zien wat je opties zijn.

Doe de glasvezelcheck

Woon je buitenaf of in de stad? Je adres bepaalt of glasvezel op jouw adres beschikbaar is. Vul hieronder jouw adresgegevens in en krijg direct antwoord op je vraag. De glasvezelcheck werkt met je postcode en huisnummer.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

KPN en L2Fiber in Rotterdam

Glasvezel in Rotterdam van KPN

Goed nieuws! Heel Rotterdam krijgt toegang tot glasvezel internet van KPN. De gemeente Rotterdam en KPN werken samen om de hele stad binnen 5 jaar van razendsnel internet te voorzien. KPN begint na de zomer van 2020 in Centrum-Oost en Delfshaven.

L2Fiber Rotterdam

Op sommige plaatsen in Rotterdam legt L2Fiber glasvezel aan. Je hoeft niet met hen in zee te gaan, als je graag bij KPN wilt blijven. Met de postcodecheck bovenaan deze pagina kom je erachter wat je mogelijkheden zijn.

L2Fiber in jouw straat? Dit zijn je opties

2Ik heb nog geen internet van KPN

KPN levert niet over het netwerk van L2Fiber. Toch kun je klant bij ons worden. We leveren ons internet dan via ons betrouwbare, normale netwerk waarop bijna elk huishouden in Nederland is aangesloten. Doe de postcodecheck en ontdek het aanbod op jouw adres.

Ik heb al internet van KPN, wat nu?

Je hoeft niets te doen. Je bent niet verplicht om in zee te gaan met L2Fiber Rotterdam. Wil je jouw KPN abonnement bekijken of wijzigen? Dan kan dat in MijnKPN.

L2Fiber Rotterdam: glasvezel plaatsen en glasvezelplanning

Lees meer over glasvezel in Barendrecht, Rotterdam en glasvezel in Ridderkerk.Glasvezel plaatsen in Nederland

Benieuwd naar de status van glasvezel in Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres, want KPN en de gemeente Rotterdam werken samen om Rotterdam van ultrasnel glasvezel internet te voorzien. Het doel is om 285.000 woningen en bedrijven in 5 jaar aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Als je meer wilt lezen over de status van glasvezel in deze plaatsen, kun je op de plaatsnaam klikken. Of ga naar de overzichtspagina met alle steden in Nederland:

L2Fiber plaatsen en planning

Naast KPN legt L2Fiber glasvezel aan in Rotterdam. KPN levert niet over het netwerk van L2Fiber. Dit betekent dat je alleen Standaard Internet van KPN kunt afsluiten, als je een aansluiting hebt van L2Fiber. L2Fiber legt nu alleen glasvezel aan in Kralingen. En je vindt L2Fiber in Barendrecht en Ridderkerk.

Daarom zit je goed bij KPNAlles in één pakket met kpn Hussel

Omdat we niet iedereen in één bundel kunnen vangen, is er kpn Hussel. Hiermee stel je zelf jouw ideale combinatie van Internet, Mobiel, TV of Entertainment samen en pas je dit op elk moment weer makkelijk aan. Kies je voor Internet én Mobiel? Dan krijg je nu € 5,00 korting op een entertainmentoptie.

Al klant en over op glasvezel?

Dat kan gratis en zonder gedoe. Je kunt op de onderstaande pagina gemakkelijk overstappen van koper naar glasvezel. Bekijk de mogelijkheden direct.

Veelgestelde vragen over Glasvezel Internet

Eerst meer lezen over de werking van glasvezel voordat je een keuze kunt maken? KPN heeft een speciale pagina over de betekenis van glasvezel. Lees snel verder:

L2Fiber is een lokale aanbieder die glasvezel aanlegt. KPN levert niet over het netwerk van L2Fiber. Wel kun je gebruik maken van het normale KPN-netwerk voor internet, televisie en vast bellen.

Als KPNNetwerkNL glasvezel aanlegt als onderdeel van een groter project, dan is de aanleg van het glasvezelnetwerk voor jou kosteloos.

Of L2Fiber kosten in rekening brengt in jouw specifieke situatie weten wij niet. Je bent in ieder geval niet verplicht om met L2Fiber in zee te gaan.

KPN streeft ernaar om iedere week duizenden nieuwe adressen aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Controleer met de postcodecheck bovenaan deze pagina op welke termijn je glasvezel op jouw adres kunt verwachten.

Dit zijn de gebieden en projecten van L2Fiber:

  • L2Fiber Rotterdam
  • L2Fiber Barendrecht
  • L2Fiber Ridderkerk

Laatste update: maart 2020.

Wil je de abonnementen en de prijzen van KPN vergelijken met andere aanbieders? Dan kun je terecht op onze Glasvezel Vergelijken pagina.

Of wil je andere lokale glasvezelaanbieders bekijken? Lees dan meer over GetNet, Delta Fiber, KT Waalre, Glasvezel in het Buitengebied of Glasvezel Buitenaf.

Andere vraag over Glasvezel Internet?

Heb je een andere vraag over glasvezel? Wil je weten wat het precies is, hoe het werkt en hoeveel sneller glasvezel is dan een koperen verbinding? Bekijk dan onze glasvezelpagina.

Lees meer over Glasvezel Internet

Op zoek naar iets anders?

Glasvezel abonnement vergelijken

Benieuwd naar de (prijs)voordelen van Glasvezel Internet van KPN en andere internetaanbieders?

Glasvezelcheck

Benieuwd of je glasvezel hebt? Doe dan de glasvezelcheck en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn.

Lokale glasvezelaanbieders

Wil je L2Fiber vergelijken met andere lokale glasvezelaanbieders? Lees dan meer over aanbieders waar KPN wel mee samenwerkt.