Internet en TV

Internet en TV

Voor thuis

Voor thuis

KPN ook bij jou thuis?

1 check_v1

Stap 1: Je gekozen pakket

Ontvang extra voordeel

Heb je al een KPN of Telfort mobiel abonnement?

Dan krijg je voordelen zoals: 3 mnd 6 mnd korting op Internet en TV + een gratis zenderpakket en €5 /mnd extra korting op je KPN Mobiel.

Meer Informatie
2

Breid je pakket uit

Je extra's zijn iedere maand opzegbaar. Meer informatie.

Internetsnelheid

speed_v1

Doe de postcodecheck om te zien of er extra internetsnelheid op je adres beschikbaar is
Check mijn postcode

tot 100 Mbit/s down-
en 10 Mbit/s upload-
€ 0.00 /mnd
Extra internetsnelheid?
Doe de postcode check en bekijk of er een upgrade beschikbaar is op je adres

Wat zijn Mbit/s en wat kan ik van mijn internetsnelheid verwachten?


Vast bellen

fixed_phone_v1
check_v1
Ga verder en kies je activatiedatum.

Dit krijg je thuis. Mooi

De ExperiaBox is ons betrouwbare WiFi-modem. Deze krijg je standaard met een stroom-adapter, 1,8 meter ethernetkabel en telefoonkabels. Meer Informatie

We beloven je geen gedoe met afstandsbedieningen. Je krijgt van ons één afstandsbediening om je tv-ontvanger én tv mee te bedienen. Meer Informatie

De tv-ontvanger is: 19x13x4 cm. Oftewel: de helft van een A4’tje. Dit deden we door het geheugen eruit te halen: alles gaat via de Cloud. Meer Informatie

Wil je meer weten?

 • Overstapservice

  uniF121

  Zorgeloos overstappen

  Als jij overstapt, doen wij bij KPN al het werk. We hebben voor onze nieuwe klanten een Gratis Overstapservice ontwikkeld voor een naadloze overgang. Wij gebruiken je gegevens om je overstap te regelen bij je oude provider. Klik tijdens de bestelling op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'.

  Gratis overstapservice

  • Geen dubbele kosten
  • Tijdens je overstap kun je gewoon blijven internetten
  • 23 werkdagen i.v.m. wettelijk opzegtermijn oude provider

  Zelf opzeggen?

  Als je zelf je contract bij je huidige provider opzegt, kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de abonnementen overlappen. In sommige gevallen kan dit handig zijn. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen en op twee plekken tegelijkertijd internet wilt hebben. De voordelen van zelf overstappen zijn:

  • Sneller je pakket thuis
  • Gemiddeld binnen 7 werkdagen aangesloten
 • Zelf aansluiten of gratis monteur

  uniF121

  Zelf aansluiten: zo klaar!

  Ons pakket is zo eenvoudig aan te sluiten, dat iedereen het zelf kan binnen twintig minuten. Je sluit het pakket binnen een paar simpele stappen aan. Mocht je ergens niet uitkomen, dan kun je ons altijd gratis bellen of onze online tools gebruiken. In sommige gevallen is een monteur noodzakelijk. Hiervan brengen we je na of tijdens je bestelling op de hoogte. Op deze manier garandeert KPN altijd een zorgeloze aansluiting.

  Toch een afspraak maken met de gratis monteur?

  Als je toch hulp wilt, dan kun je altijd nog de gratis monteur inschakelen. Maak hiervoor een afspraak na je bestelling. Je ontvangt binnen twee werkdagen per mail of post de orderbevestiging met de gegevens hiervoor. Je kunt de gratis monteur inplannen op een moment dat het jou uitkomt en hij gaat pas weg zodra alles werkt.

  • Monteur beschikbaar van maandag - vrijdag 8.00 - 18.00
  • Installeert modem, 1 tv, 1 laptop, pc of tablet en vaste telefoon
  • Hij optimaliseert je wifi en zorgt voor overal wifi

  Extra's

  Wil je iets extra? Zoals een draadloze verbindingsset, Wifi-versterker of extra lange kabel? De Gratis Monteur neemt dit gelijk voor je mee. De monteur kan ook je draden netjes wegwerken. Voor deze extra's rekenen we kosten die we je op je eerste factuur in rekening brengen.

 • Levering en Pakket

  uniF121

  Wanneer krijg ik mijn pakket?

  Het installatiepakket ontvang je uiterlijk 3 dagen voor de ingang van je pakket, maar we doen ons best om het nog sneller te leveren. Je ontvangt dit via de betrouwbare verzending van PostNL. In het pakket vind je het modem, de tv-ontvanger(s) voor Interactieve TV, het aansluitmateriaal en een duidelijke gebruikershandleiding.

  Kan ik het pakket op een ander adres laten bezorgen?

  Ja, je kan je pakket op een ander afleveradres laten bezorgen. Vul dit in bij je adresgegevens tijdens de bestelling.

  Niet thuis?

  Als je niet thuis bent op het moment dat de bezorger langskomt, bezorgen we het pakket bij je buren of bieden we het op een andere dag opnieuw aan. Mocht het pakket dan niet bezorgd kunnen worden, dan ontvang je een kaart in de brievenbus met het adres van de dichtstbijzijnde afhaallocatie zoals een postkantoor. Hier kun jij of iemand uit je gezin het twee weken lang ophalen.

  Levertijd

  • Ben je nog geen klant? Dan heb je binnen 7 werkdagen KPN thuis. Tenzij je gebruikmaakt van de Overstapservice. Dan zijn wij verplicht 23 werkdagen te hanteren.

Reviews door klanten

Prima provider

Goede basis, werkt goed en weinig tot geen last van enige hinder. Zowel de software als hardware is prima op orde.

28-08-2019 door Tjalling
Totaalscore 8
Gebruikersgemak 8
Mogelijkheden 6
Levering 8
Installatie 8
Lees meer chevron_down_v1
Lees minder chevron_up_v1
Snelle service en prima uitleg

Alles werd snel en vakkundig aangesloten, wegens de verhuizing. Op het oude adres werd het afgesloten en dezelfde dag werd het op het nieuwe adres aangesloten.

22-08-2019 door Karin
Totaalscore 10
Gebruikersgemak 10
Mogelijkheden 10
Levering 10
Installatie 10
Lees meer chevron_down_v1
Lees minder chevron_up_v1
Het Interactieve Internet en TV-pakket is top

Hele prettige monteur, die binnen no-time de aansluitingen gerealiseerd had. De uitleg was prima. Alles speelde toen hij wegging.

21-08-2019 door Ericamay
Totaalscore 10
Gebruikersgemak 10
Mogelijkheden 10
Levering 10
Installatie 10
Lees meer chevron_down_v1
Lees minder chevron_up_v1

Let op: Doe de postcodecheck en controleer de beschikbaarheid op jouw adres. Prijzen zijn inclusief btw. Modem in bruikleen. Een Internet en TV abonnement loopt minimaal 1 jaar. Binnen dat jaar kan je niet kosteloos opzeggen. Daarna wordt je abonnement vanzelf omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Het abonnement is dan per maand opzegbaar. Interactieve TV is alleen verkrijgbaar i.c.m. Internet van KPN. Op de kortingsactie zijn actievoorwaarden van toepassing.

00
dagen
00
uur
00
min
00
sec

Nog 00 dagen 00 uur 00 min 00 sec.